We hebben nu 2 coaches van Vlakbijles mogen ontvangen, over beide coaches zijn we erg tevreden. We zijn vorig jaar begonnen met bijlessen voor onze zoon, omdat hij moeite had met begrijpend lezen. Dan... Voir plus
Onze zoon heeft bijles in Wiskunde. We hebben een bijlesdocent die met veel geduld, humor en vooral oog voor een andere leermethode onze zoon wegwijs maakt in de hel die voor hem wiskunde heet. Met re... Voir plus
Ruime keuze uit bijlesdocenten, snel schakelen em plannen voor intakegesprek of bijles. De bijlesdocent geeft les op maat, wat de leerling nodig heeft. Voor een toetsweek kun je makkelijk een extra bi... Voir plus
Voor mijn zoon van 8 wilden we hulp voor spelling aanvragen. Via Vlakbij zeer slechte ervaringen en bemiddeling; na 3 pogingen worden er 3 coaches aangeraden. Waarvan 2 zich afmelden voor er een afs... Voir plus
Wij verzorgen bijles en huiswerkbegeleiding door het hele land. Waar je ook woont, je kind verdient altijd ondersteuning op maat.
Les gens ont aussi consulté
ABSOLUUT GEEN AANRADER
Geen aanrader. Er is 1: niet geluisterd naar mijn wensen. Duidelijk aangegeven GEEN student. De eerste keer kwam er niemand opdagen zonder afmelding. De 2e keer krijg ik een student welke mij midden in de nacht (01.30 uur) een bericht stuurt met de vraag wanneer we afspreken? Hierover heb ik vlakbijles gecontacteerd en er zou een ander komen. Daarna kreeg ik een ander, overigens als persoon erg vriendelijk en geduldig, maar ik vroeg voor een leraar rekenen en niet een leraar Engels, dus wederom niet geluisterd naar mijn wens. Dit alles werd besproken met vlakbijles. Toen werd er mij verteld, nadat ik de rekening kreeg en daar nog vragen over had, dat ik de rekening kon beschouwen als niet verzonden. Inmiddels een aantal maanden verder kreeg ik een aanmaning. Hierover belde ik netjes en legde de situatie netjes uit. Uiteindelijk gaf ik aan dat ik best wilde betalen, maar de aanmaningskosten niet, want dat is niet mijn fout geweest. Toen werd er doodleuk verteld dat ik wel aanmaningskosten moest betalen. NOU VOOR MIJ KRIJGEN JULLIE EEN DIKKE 0.0 VOOR DE SERVICE, COMMUNICATIE EN AFHANDELING, DIEVEN ZIJN HET. En het erkennen van je fout zou je sieren.