VO Danmark ApS Avis 573

TrustScore 4 sur 5

4,2

Jeg talte med en skøn sælger for tid tilbage og har sådan glædet mig til kursus… blev desværre syg få mån efter og endte i livstruende forløb 9 mån indlagt 65 narkoser og ja frygteligt forløb. Jeg s... Voir plus

Får lidt for mange ting at vide da sælger ringer og der manglede efterfølgende et gavekort samt lidt svært at komme igennem telefonkøen men Paulina ringede så tilbage og her blev alt rettet hurtig o... Voir plus

VO DANMARK Har i dag haft kontakt med Paulina hos ovennævnte firma. Hun ringede tilbage ganske kort efter jeg havde forsøgt at kontakte VO. Havde nogle spørgsmål vedr. et kommende ophold på H... Voir plus

L'entreprise a répondu

4,2

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 68 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Har haft gavekort flere gange og det…

Har haft gavekort flere gange og det har været fint hver gang. God service fra VO Danmark.

24 mars 2025

Hej Dorte,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi sætter stor pris på din feedback – og håber, vi får lov til at hjælpe igen en anden gang.

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA, DE TILBYDER OPHOLD, OG FREMSENDER FAKTURAER DAGEN EFTER, UDEN DER ER BESTILT NOGET, - OG MAN KAN IKKE KOMME I KONTAKT MED DEM...
GIVER DEM - - - - 0 STJERNER !!!!

26 février 2025

Hej.

Tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os at vores kunder reagerer når de står med et problem eller lignende; så vi kan rette op.
Ud ovewr vi havde nogle tekniske problemer i marts som bremsede vores kommunikation med vores kunder, lader det til der er sket en betydelig misforståelse over telefonen og det vil vi gerne beklage; det er jo vores ansvar at det ikke sker.
Send venligst dine kontakt-information til info@vo-danmark.dk og mærk emailen i emnefeltet "trustpilot" så vil vi meget gerne bidrage til at du kan få et bedre indtryk af VO Danmark - nu skaden er sket.

MVH.
VO Danmark ApS

Bliver ringet op om et såkaldt gratis…

Bliver ringet op om et såkaldt gratis tilbud om en 7 retters menu. Jeg skal dog bare betale for værelse på hotellet og her vil sælger også give gratis spa ophold oven i og opgrader værelser. Jeg siger at jeg vil kigge på det og vende tilbage, han skulle bare sende det på skrift og siger også at jeg har en uges tid til at vende tilbage. Det eneste jeg har fået tilsendt er en fakturer og en sms om at jeg ikke har betalt en fakturer? Jeg har intet andet fået sendt? Ingen information om opholdet eller hvad jeg kan sige ja til? Jeg har hverken sagt ja til ophold eller bekræftet at jeg ville købe det? Jeg har sagt at jeg vil kigge på hvad han tilbyder, det skulle bare sendes på mail og så kunne jeg vende tilbage. Jeg har dog intet modtaget på mail ud over en fakturer!
Så hold jer væk fra dette firma, de tager hverken telefon når man prøver og komme i kontant eller svare på mail. Det er en ussel virksomhed som er ude på at snyde jer! At det her kan få lov at køre rundt er ikke til at forstå.

5 mars 2025

Sød og venlig

Snakkede med den sødeste medarbejder om forlængelse af gavekort da vi ikke kunne nå det inden den udløb, og hun var så sød at hjælpe med forlængelse af gavekortet.

18 mars 2025

Hej Katja,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores medarbejder.

Sofie

Super betjening

Jeg har i dag været i kontakt med deres administration og mødte forståelse og super betjening...!

17 mars 2025

Jeg har købt 3 ophold til Hotel Marina…

Jeg har købt 3 ophold til Hotel Marina med 7 lækre anretninger og fri adgang til deres spa og Wellness. Jeg og mine kollegaer har været enormt glade for opholdet - vi skulle holde personale frokost og alt løb præcis efter planen. Tjenere samt kok var meget behjælpelig da vi havde en med glutenallergi. Værelset var også dejligt og vi nød alle sammen vores ophold i Grenaa. Vi vil meget gerne komme tilbage til evt julefrokost.

Alt i alt en dejlig og behagelig oplevelse.

Mvh Mariah

13 février 2025

Super go behandling

Super go behandling ! Man får hvad man betaler for og mere til ! Er fuldt ud tilfreds ! Mega flinke person man har kontakt med ! Det er slet ikke sidste gang jeg benytter mig at vi Danmark 🤩👍🏻💪🏻

12 mars 2025

Fleksibilitet med gavekort

Rigtig god oplevelse med meget behjælpelig kundeservice da gavekort var ved og være ud løbet fik jeg hjælp til hvordan det blev klaret.
Kan varmt anbefales.

12 mars 2025

Jeg har købt gavekort ved VO Danmark…

Jeg har købt gavekort ved VO Danmark til Hotel Marina, yderst flink og i mødekommen sælger.
De bedste anbefalinger herfra.
Kristian Kraglund

11 mars 2025

Hej Kristian,

Tusind tak for din tilbagemelding, det betyder meget for os. Vi er rigtig glade for at høre, at I har haft en god oplevelse, og at alt gik godt i forbindelse med gavekortet til Hotel Marina i Grenå.

Vi sætter stor pris på din feedback – og håber, vi får lov til at hjælpe jer igen en anden gang.

Fleksibilitet og imødekommenhed

Jeg fik brug for VO Danmarks fleksibilitet, så alt kunne gå op i en højere enhed, og jeg blev kun mødt med fleksibilitet, venlighed og stor imødekommenhed.
Det betyder, at jeg nu kan få præcis det hotelophold som jeg har drømt om

11 mars 2025

Hej Gitte,

VO Danmark ApS

Arrogant sælger som smækkede røret på…

Arrogant sælger som smækkede røret på så snart jeg virkede tvivlsom.

10 mars 2025

Hej Søren.

Det lader til der er sket en betydelig misforståelse over telefonen og det vil vi gerne beklage; det er jo vores ansvar at det ikke sker.

MVH.

ADVARSEL - Meget pushy sælger - måske scam

ADVARSEL - Uopfordret opringning fra en meget pushy sælger (på trods af min registrering på Robinsonlisten), der vil sælge et luksus spa hotel ophold - laaang historie - og han ville gerne sende en faktura på vores aftale - Jeg fastholdt, vi vi ikke havde en aftale, men at han gerne måtte sende et tilbud - noget jeg måtte sige flere gange - har ikke hørt fra ham siden og håber ikke at gøre det.
PAS PÅ med at sige ja, da du/I måske så sidder med en faktura som andre i virksomheden uforvarende kommer til at betale.

6 mars 2025

(RETTET)

Jeg er efterfølgende, blevet ringet op af ejeren af virksomheden. Han lød til og være oprigtig ked af situationen. Det er ikke sådan han driver virksomhed.
Han var lige kommet tilbage efter længere fravær og havde nu en ordentlig oprydning. Han har desuden betalt for opholdet på hotel Marina som undskyldning.
Hatten af for det👍

Føj for en usmagelig virksomhed!
Blev ringet op af en sælger med et tilbud om hotelophold i Grenaa. Det lød spændende, så jeg takkede ja til at modtage et tilbud. Kort efter modtog jeg faktura og ordrebekræftelse samt lydfil af vores samtale. Jeg kan slet ikke beskrive hvor gal jeg er over at blive bondefanget på den måde. Hold jer langt væk fra dem. Ærgerligt har det den følge effekt, at hotellet i Grenaa også får en anmeldelse, for at bruge sådan en virksomhed til markedsføring.

5 mars 2025