Banner for Voigt Travel

Voigt Travel Avis

3 625
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een heerlijke reis, Het begon al met de bootreis vanuit Lubeck naar Helsinki, alvast onthaasten met lekker eten en drinken, na aankomst reden we door naar Turku om de volgende dag verder te var... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

De reis was zoals beschreven stond. Prima geregeld. Bungalow Svartaborg was fantastisch, ruim, licht en schoon met een heerlijke hottub. Studio in Akureyri viel tegen, klein, donker en nauwelijks ru... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

À propos de Voigt Travel

Écrit par l'entreprise

Van reizen naar beleven. Onderweg ontdek je nieuwe plekken, beleef je bijzondere avonturen en ontmoet je locals met hun eigen verhalen. Zo wordt elke reis een ervaring die je bijblijft.

Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:

Écrit par l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(3 625)

295 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

TOP VAKANTIE!!!

Fly and drive Finland: Van te voren een fijn en goed contact gehad. De reis zelf geen contact gehad, want het was allemaal hartstikke goed geregeld. Alle excursies, het huisje, de huurauto, de vlucht. Echt alles was top!!!!
Zou er zo weer boeken voor een andere reis, maar eerst maar ff nagenieten 😀

25 juillet 2026

Aland eilanden en Helsinki, Wat een heerlijke reis,

Wat een heerlijke reis,
Het begon al met de bootreis vanuit Lubeck naar Helsinki, alvast onthaasten met lekker eten en drinken, na aankomst reden we door naar Turku om de volgende dag verder te varen door de Finse archipelagos naar Aland, 5 uur lang tussen de 6000 eilanden door varen. Het appartement op Aland(noord) is van alle gemakken voorzien, en zo reisden we van de ene mooie plek naar de andere mooie plek, veel gezien en veel genoten, Op de terugreis nog even een tussenstop gemaakt in Helsinki om vervolgens in te schepen voor de 30 uur durende bootreis terug naar Lubeck.

Wat een mooi land, Finland,dat smaakt naar meer, De reis was prima geregeld door Voigt travel, alles klopte perfect

17 juillet 2026

Reis op maat samengesteld

Omdat de aangeboden reizen naar IJsland niet helemaal voldeden aan onze wensen heeft Voigt Travel voor ons een reis op maat samengesteld. Hierdoor kregen wij de mogelijkheid om het prachtige Noord-oosten en de Oost-fjorden van IJsland goed te verkennen.

16 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De hele reis was goed verzorgd

De hele reis was goed verzorgd, wijzigingen als een buitenhut op de boot en een extra nacht bij terugkomst in Helsinki waren geen probleem. Ook toen bleek dat vanwege midzomernacht onze treinreis niet mogelijk bleek op de gewenste datum, werd dit snel en netjes opgelost.

12 juillet 2026

Overal een warm welkom!

Het was fijn om te merken dat iedere accommodatie wist dat we kwamen. We werden overal vriendelijk ontvangen. Ook de bijkomende excursies waren goed geregeld.

9 juillet 2026

Het was in één woord geweldig 👍

Het was in één woord geweldig 👍
Alles perfect geregeld en wat een ongelofelijk mooie verblijven echt fantastisch!
Echt een aanrader !
Voigt hartstikke bedankt voor deze geweldige reis een grote pluim voor jullie.

8 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Van reizen tot beleven in Schotland!

7 jaar geleden hadden we ook een reis naar Schotland geboekt tot grote tevredenheid.
Dit jaar zijn wij van 02-06-2026 - 21-06 2026 op reis geweest naar Schotland. Onze reis was echt fantastisch. We hadden gekozen voor de reis: Coast to Coast (op maat). Omdat ik zelf niet kan douchen in bad, heeft Voigt heel erg zijn best gedaan om er voor te zorgen dat er nergens in bad gedoucht hoefde te worden.
De reis was zeer divers, de accomodaties ook. Van Stirling, Oban, Glenelg, Ullapool, Aberdeen tot Haddington. We waren wat laat met boeken, daarom week de reis wat af van de oorspronkelijke reis, Coast to Coast. Bij 4 van de 6 accommodaties verbleven wij 3 nachten. Dit vonden wij zelf heel prettig omdat er dan meer tijd is om de omgeving te verkennen. De accomodaties waren zeer verrassend of lagen verrassend. Vanuit de accomodaties konden we de omgeving goed verkennen. Kwalitatief ook erg goed. We hebben ontzettend genoten en zowel kennisgemaakt met de noord-west kust als de noord-oost kust. Voor ons was het echt een belevenis. De reis is zeer aan te raden.

22 juin 2026

De ultieme roadtrip

De reis was erg goed opgebouwd, veel afwisseling door de verschillende regio’s die we bezochten evenals de verschillende soorten accommodaties. Het was een fantastische ervaring, inderdaad de ultieme roadtrip. Voigt Travel had alles keurig geboekt, we waren in een mum van tijd overal ingecheckt.

1 juillet 2026

Prachtige reis Noorwegen

In juni 2026 hebben wij de 18-daagse rondreis 'Hooglanden en Fjorden' met eigen auto gemaakt. Het was een geweldige ervaring die volledig aan onze verwachtingen heeft voldaan: De hotels waren erg goed, authentiek en sfeervol met uitstekend eten. De etappes goed uitgemeten en prima te rijden. Ook de bootreis was een fijne ervaring. Het boekingsproces via Voigt Travel met vouchers verliep soepel.

23 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Druk programma maar heel mooie reiservaring

Het was een fantastische ervaring en alles was perfect geregeld door Voigt travel
We hebben kennis gemaakt met een ontzettend mooi Noorwegen en een heel vriendelijke bevolking.
Het was een heel druk programma en hebben er een flinke autorit (6000 Km) op zitten door Finland en Noorwegen

30 juin 2026

Mooie reis

Mooie reis, mooie locaties, we hebben de reis aangepast/gepersonaliseerd, fijn dat die mogelijkheid er is.
Overnachtingsplekken met afwisseling van een stuga tot luxer hotel, op mooie locaties.

1 juillet 2026

Fijne reis.

Goede info, tijdig en op tijd ook de "laatste" informatie.
Verder klopten de gegevens op 1 item na goed.
Goede hotels en heerlijk dineren.

27 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Alle onderkomens waren ruim voldoende…

Alle onderkomens waren ruim voldoende tot goed
Er waren er een paar met vrij smalle 2persoonsbedden, maar gelukkig zaten we daar niet langer dan 2 dagen dus uit te houden
Eten was overal goed.
Ik vond de reisinformatie wat aan de matige kant daar waar het leuke reisroutes betreft.
Het weer viel helaas wat tegen, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen
Al met al een mooie reis gemaakt en het blijft een heel mooi land !

28 juin 2026

Prima geregeld

Prima geregeld, mooie hotels, prachtige route.
Blij dat we de noord en oostkust van IJsland ook gereden hebben
Alleen de zuidkant zou tegenvallend zijn geweest.
Niet omdat de natuur daar minder is, maar de bussen vol toeristen doet daar toch inbreuk op de beleving

27 juin 2026

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus