VO Makelaars Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We moesten 2 woningen (met spoed) verkopen ivm verhuizing naar België. Alles is zo snel gegaan en op tijd verkocht, kortom alles liep perfect. Wij als verkoper waren heel tevreden over Onno en de kop... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Onno heeft ons geweldig geholpen bij de verkoop van het huis van onze moeder, toen zij helaas onverwachts naar een verzorgingstehuis moest verhuizen. In zo'n emotionele en drukke periode was Onno vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn broer en ik zijn heel goed door Onno begeleid bij het verkopen van ons ouderlijk huis nadat onze vader plotseling naar een woonzorgcentrum moest verhuizen. Het contact was altijd heel prettig en... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze woning zelf verkocht, maar voor het opstellen van het koopcontract hebben we de hulp van Onno van VO Makelaars ingeschakeld. Dat is een uitstekende keuze geweest. Alles werd snel, duid... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence immobilière
  2. Agents immobiliers

Écrit par l'entreprise

VO Makelaars doet het net even anders! We zijn mensen-mensen die de zakelijke kant minstens zo goed in de vingers hebben. We doen er alles aan om uw huis voor de beste prijs te verkopen en we zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt als we u bijstaan als aankoopmakelaar. Ondertussen verliezen we nooit het menselijke aspect uit het oog. Bij VO Makelaars gaan we niet voor de snelle winst, maar voor een langdurige samenwerking waarin we écht van meerwaarde kunnen zijn. Hoe we dat doen? Door de tijd te nemen en u een eerlijk en persoonlijk advies te geven. We leren u kennen en weten daardoor wat u nodig heeft om het aankoop- en verkoopproces ontspannen te doorlopen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Proffesioneel en meelevend

Sympathiek, kennis van zaken, alles in goed overleg. Altijd bereikbaar zo niet reageert hij later. Woning snel verkocht aan hele blije kopers. Leeft mee je omstandigheden. Geen standaard makelaar. Gaat meer voor de klant dan voor de courtage voor mijn gevoel. Ik beveel hem zeker aan.Top

12 septembre 2025

VO Makelaars

VO Makelaars, is een makelaar waar prettig en persoonlijk contact voorop staan. Vanaf het eerste contactmoment is er een vertrouwd gevoel dat de verkoop in hun handen goed gaat komen. Het hele proces en bij behorende kosten worden goed en helder uitgelegd. Er is tussendoor alle ruimte voor overleg en eigen inbreng, telefonisch, per app of mail en altijd snel reactie terug. En als kers op de taart ... een snelle en meer dan geslaagde verkoop van ons huis !!!

20 octobre 2025

Gewoon goed.

Alles is best snel verlopen.
Onno is een eerlijke, recht door zee,
no nonsense man. Zegt waar het op staat. Probeert het niet beter voor te stellen dan het is. Bedankt Onno.

18 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onno is een zeer correcte en…

Onno is een zeer correcte en vriendelijke makelaar. Goede gesprekken mee gehad, snel handelend, altijd bereikbaar, houd je goed op de hoogte. Wij zijn erg blij dat we deze makelaar hebben getroffen. Ons huis was zeer snel verkocht. Fijn dat we Onno op onze weg naar de verkoop van onze woning gevonden hebben.
Een aanrader!

12 août 2025

De Perfecte Makelaar

Onno is een heel toegankelijk met kennis van zaken. Vriendelijk, servicegericht en komt zijn afspraken na.
Onno, ik was heel blij met jou. Bedankt voor de leuke en gezellige samenwerking.
Ik zou zeker een 2e x met jou in zee gaan.
Succes!!

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn en snel verlopen koop- én verkoop

Eind Mei heb ik Onno leren kennen bij de bezichtiging van het huis dat ik uiteindelijk heb mogen kopen. Door de prettige gang van zaken en soepele communicatie heb ik daarom toen besloten om VO Makelaars ook te vragen mijn appartement in Vlissingen te verkopen.

Het maken van de foto's, plaatsen op verkoopsites en het hele bezichtigings proces verliep allemaal vlot achter elkaar. Een koper was snel gevonden en binnen een aantal weken was het verkocht onder voorbehoud. In het hele proces tot aan rondmaken van de financiering is Onno zo'n beetje 24/7 bereikbaar gebleven om alles netjes te regelen. Communicatie is daarnaast ook nog eens persoonlijk en open, wat voor mij belangrijk is.

Eindstand ben ik erg blij met de aankoop van mijn nieuwe woning en de vlotte verkoop van de vorige. Vijf sterren van mij: ik zou VO Makelaars iedereen aanraden!

21 juillet 2025

Topper

Met veel plezier wil ik mijn positieve ervaring delen met VO makelaars. Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Ik voelde me gehoord, begrepen en volledig ontzorgd.

Dankzij de professionele aanpak van Onno, duidelijke communicatie en persoonlijke betrokkenheid verliep het verkooptraject vlotter dan ik ooit had durven hopen.

Wat ik vooral waardeerde, was de open communicatie en het gevoel dat ik nooit een nummer was. Gedurende het hele proces voelde ik me gesteund en goed geïnformeerd.

Dankzij VO makelaars is de verkoop niet alleen soepel verlopen, maar ook met een resultaat waar ik heel blij mee ben. Ik beveel hen dan ook van harte aan bij iedereen die op zoek is naar een betrokken, professionele en oprechte makelaar.

16 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Onno heeft onze woning heel snel…

Onno heeft onze woning heel snel verkocht. Het is een hele vriendelijke man en communicatie loopt via korte lijntjes. Heel prettig maar ook zeker professioneel. Ik beveel VO Makelaars zeker aan!

26 mai 2025

Aanbevolen verkoopmakelaar

Onno heeft geweldig werk geleverd bij het helpen van ons met de aankoop van een huis in Heinkenszand. Hij was uitstekend in de communicatie tussen ons en de verkoper. Hij maakte het kopen van ons nieuwe huis een waar genoegen, en ik zou hem met plezier aanbevelen om u te helpen bij de aankoop van een huis.

22 mai 2025

Geweldige ervaring met VO Makelaars

Geweldige ervaring met VO Makelaars. Onno Veldhuizen heeft mijn ouders, 88 jaar en 83 jaar, goed begeleid en eventuele zorgpunten opgelost. Goede communicatie en terugkoppeling. Het huis is vrij snel verkocht voor een goede prijs. Ze zijn hem zeer dankbaar.
Top gedaan Onno en wederom bedankt! 👍👍👍

2 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben supertevreden over de service…

Ik ben supertevreden over de service van Onno Veldhuizen. Onno heeft me gedurende het proces geweldig geholpen. Wat ik vooral waardeer is zijn snelle reacties en de uitstekende bereikbaarheid. Je kunt altijd even bellen voor advies of vragen, hij neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Zijn aanpak is professioneel en altijd met de beste intenties. Het is duidelijk dat hij zijn vak met passie uitvoert en altijd streeft naar het beste resultaat voor zijn klanten. Ik kan Onno dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte makelaar.

2 mai 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Fijne makelaar

Wederom voor de 2e keer nu onze woning verkocht via Onno. Snelle reactie en staat open voor vragen! Afronding ook zeer netjes, kortom: tevreden 👍🏼.

1 avril 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Weinig behulpzame makelaar

Een huis waarvan geen interieurfoto's werden getoond. Na mijn verzoek om info ben ik één maal door een onbekend nummer opgebeld, wat ik -door ervaring wijs geworden niet opneem- maar wat veel later de makelaar bleek te zijn. Geen ingesproken boodschap, geen email met verdere informatie. Geen aanrader.

21 avril 2025

Absoluut een aanrader!

Perfect!

Onno heeft ons erg goed geholpen en begeleid bij de verkoop van ons huis in Yerseke. Denkt goed mee en de communicatie verloopt prettig.
Korte lijnen en professioneel met een aantrekkelijke normale courtage voor geleverde diensten.

3 avril 2025

Enthousiaste makelaar

Onno heeft ons goed geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons oude huis. Korte lijnen in het contact en een aanstekelijk enthousiasme

14 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

VO makelaars echt super!!!

VO makelaars heeft ons echt enorm goed, snel, en fijn door het verkoopsproces heen geleid! Heel erg benaderbaar enorm vriendelijk en erg behulpzaam. Echt een topper onno! Je word zo vriendelijk bedankt.

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

VOMakelaars heeft ons uitstekend…

VOMakelaars heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis in Goes. Ze zijn niet alleen professioneel, maar ook zeer betrokken bij de mensen zelf. Het team staat altijd klaar met waardevol advies en ze zijn goed bereikbaar, zelfs op zaterdag! Dit maakte het hele proces veel makkelijker en minder stressvol. We hebben echt het gevoel gehad dat ze met ons meedachten. Het is een betrouwbaar team dat we zonder aarzeling aan iedereen zouden aanraden!

24 février 2025

Johan van den Berge verkoop huis Schouwen

Gelijk de juiste klik met Onno. Prettig persoon in de omgang en een doortastende makelaar. Door zijn expertise mijn huis voor een zeer aantrekkelijk bod kunnen verkopen. Ook de juiste tips gekregen om mijn huis nog beter in de markt te kunnen zetten. Kortom de begeleiding in het verkoop proces is zeer succesvol geweest. Ik kan dan ook een ieder deze makelaar bij u aanbevelen.

23 février 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus