À propos de l'entreprise

2 étoiles
1 étoile

Noté 4 sur 5 étoiles

Een waardevolle samenwerking

Een prettige samenwerking met zeer gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die de kinderen serieus nemen en zien! Hoe mooi is dat!
Verder zeer betrouwbaar en verantwoordelijk, medewerkers zijn altijd op tijd en aanwezig en goed voorbereid. Top!

6 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Feedback WW groep 5/6

De lessen die we krijgen en de leerdoelen, kunnen we goed gebruiken in de klassen. We spreken een dezelfde taal en kunnen steeds terugkomen op wat we tijdens voorwaarts hebben geleerd.

De leerdoelen zijn duidelijk, past bij de klas en de opdrachten zijn uitdagend op de positieve manier.

De lessen zijn opbouwend en de leerlingen kunnen terug in de klas een fijn klassengesprek voeren. Leerkracht kan ook doelgericht de leerlingen aanspreken en begeleiden op sociale vaardigheden.

27 novembre 2025
Logo de Voorwaarts

Réponse de Voorwaarts

Dank je wel voor deze fijne review. Mooi om te horen dat de lessen en leerdoelen zo goed aansluiten bij de klas en terugkomen in het dagelijks handelen. Fijn dat dit helpt bij het voeren van goede klassengesprekken en het begeleiden van leerlingen op sociale vaardigheden. Bedankt voor het vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede vakleerkracht, zowel inhoudelijk als pedagogisch

Wij hebben Jop van Voor Waarts ingezet als vakleerkracht gymnastiek. Zijn gymlessen zijn goed opgebouwd en er is veel aandacht voor de verschillende leerlijnen. Er wordt echt gewerkt aan de ontwikkeling van kinderen en het verbeteren van hun motorische vaardigheden. Bovendien is Jop pedagogisch zeer sterk. Ook een 'moeilijke' groep kan je met een gerust hart bij hem achterlaten. De kinderen zijn zelf eveneens erg tevreden met de gymlessen en krijgen graag les van Jop.

4 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Een waardevolle samenwerking met Voor Waarts

Het afgelopen schooljaar hebben wij als basisschool intensief samengewerkt met Voor Waarts, en dat is ons bijzonder goed bevallen. We hebben veel gebruikgemaakt van hun diensten en zijn erg tevreden over de manier waarop zij ons hebben ondersteund.

Voor Waarts is een loyale en meedenkende partner. De collega's die via hen bij ons zijn ingezet, sloten goed aan bij ons team. Ze zijn prettig in de omgang, tonen eigenaarschap en werken op een natuurlijke manier samen met onze eigen leerkrachten. Bovendien beschikken ze over sterke pedagogische vaardigheden en weten zij wat kinderen nodig hebben om tot leren te komen.

Wij zijn blij met de samenwerking en kijken ernaar uit om die het komende jaar voort te zetten!

1 janvier 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus