Aucune trace de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
fick match på tinder
fick match på tinder, så började skriva me henne, snabt gick det över till att hon ville fortsätta konversationen på KiK, skrev med henne där i flera timmar, sen va de nåt problem så hon ville att vi skulle flytta till Vuxenpuffen.se.
började skriva å pressis när hon frågade om vi skulle träffas så "kör creeds för att skriva mer".. väldigt bra timat, efter nån timme så skrev hon igen "skulle vi träffas" kommer säkert nåt mer medelande senare oxå
Ganska vanilla men fortfarande…
Ganska vanilla men fortfarande antagligen bara scam.
Startade på dejtingapp. Hon ville snabbt flytta till snapchat och en dag senare till denna sida. Rimlig bakgrund, människa bakom tangenterna (även om mycket säkert bara följde ett script). Hon kunde typ fotoverifiera sig och svara på unika frågor. Men många röda flaggor längs vägen… jag ville i alla fall kolla på vilket sätt hon skulle försöka få pengar så jag signade upp men en random mailadress. Efter några meddelanden så ville sidan att man skulle köpa krediter.