L'entreprise a répondu
Hvis man vil have en grundig, sympatisk og tillidsvækkende vinduespudser samt selvfølgelig spejlblanke vinduer, så vil jeg anbefale at bruge Wake Clean - sikke en god oplevelse, og varm anbefaling her... Voir plus
En meget glad kunde! Første gang jeg får pudset mine vinduer af wakeclean_ og bestemt ikke sidste gang! De renser rigtigt grundigt og god service. God rens til billige penge.
L'entreprise a répondu
Mine vinduer er blevet så fine - ikke en eneste plet og helt klare!! Fremover får Wake Clean jobbet med at vaske vinduerne på mit hus.
WAKE CLEAN er en servicevirksomhed, som tilbyder professionel vinduespudsning og vinduesvask. Skriv eller ring til os med dine behov, så finder vi en god løsning. Til nr: 22 13 48 21
Inger christensens gade , 8220, Aarhus, Danemark
Hvis man vil have en grundig, sympatisk og tillidsvækkende vinduespudser samt selvfølgelig spejlblanke vinduer, så vil jeg anbefale at bruge Wake Clean - sikke en god oplevelse, og varm anbefaling herfra!
Super godt arbejde helt klart noget der kan anbefales
Og til en god pris ikke mindst
Har kun gode oplevelser med Wake Clean. Fin pudsning og til en fin pris. Rigtig god kommunikation 👍🏼
Kan kun give mine varmeste anbefalinger.
Høflig og omhyggelig vinduespudser.
Flot arbejde.
Mulighed for forskellige aftaler ud fra ens behov.
God og rimelig pris.
Hurtigt og flot resultat. Vi har brugt Wake Clean flere gange og ønsker fortsat at støtte op om denne seje startup.
Nem at lave aftale med og super fint resultat 👍
Jeg giver wake clean mine varmeste anbefalinger. Grundigt og til en rigtig god pris!
nem og hurtig tidsbestilling. Professionelt arbejde. Billigt og fremragende vinduespudsning.
Alt i alt har min oplevelse været en 10/10.
Meget fin og effektiv vinduespudsning. Nemt at kommunikere med firmaet, hvis der sker ændringer i aftalen
Super god service, rigtig dygtig til sit arbejde og smilende og venlig. Personligt vender jeg tilbage.
Omhyggelig...holder altid aftaler
Sød, høflig og altid glad 😊
De får mine varmeste anbefalinger
Venlig, professionel og prisvenlig service. Det bliver ikke bedre
Super god service! Jeg er glad og tilfreds hver gang Wake Clean har været forbi, til rene og klare vinduer. Jeg er en stolt fast kunde hos Wake Clean, og jeg kan kun anbefale det videre til mine nærmeste og bekendte. Endnu engang mange tak herfra ☺️

Réponse : Wake Clean
En meget glad kunde!
De renser rigtigt grundigt og god service.
God rens til billige penge.

Réponse : Wake Clean