Super service en kundig personeel. Al een tijdje vertrouwd adres voor mijn webshop hosting. Hielp zelfs met advies voor het upgraden van mijn apparatuur. Alles loopt gestroomlijnd en is gebruikers... Voir plus
Lisez les avis des autres
Top specialist met superstabiele servers – een echte vakman die hosting echt begrijpt. Ook qua prijs zit je hier goed; vooral voor domeinnamen is hij één van de goedkoopste van Nederland.
Fijne en goede zaak met vakkundige klantenservice. Erg tevreden tot nu toe.
Ik ben sinds kort overgestapt naar Prestashop hosting bij Wallgrind omdat de reviews hier goed waren. Heel tevreden tot nu toe, de webshop draait super snel en soepel. Devi van de Helpdesk is super be... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Service d'hébergement de sites web
- Service de stockage en nuage (cloud storage)
- Concepteur de sites web
À propos de Wallgrind Solutions
Écrit par l'entreprise
Coordonnées de contact
Lidwinahof 8, 5801 JW, Venray, Pays-Bas
- info@wallgrind.nl
- wallgrind.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
Een dikke 10
Dikke 10!
Super verhuizing van website. Goede service met veel kennis.
Toppers zijn het
Goede host voor nette prijs
Niet de grootste, wel de beste. Snelle, kordate en geduldige klanten service. Sjieke prijzen. Snelle verbindingen en ruimschoots voldoende opties om als gebruiker "dingetjes" aan te passen.
Super geholpen met de overgang van de…
Super geholpen met de overgang van de Prestashop webshop door Devi en zijn team.
Echt super werk
Echt super werk verricht wat wijzelf niet voor elkaar kregen. Wallgrind heeft dit in 1 middag voor elkaar gekregen!! Snelle en effectieve communicatie en expertise!
Super service, snelle reactie en vriendelijk.
Het werkt super en ben tot op heden zeer blij met de overstap naar jullie, wat een verschil in snelheid met de vorige provider. Ook super geholpen door het team met de hulp voor het overzetten van Prestashop.
Super
Snel en makkelijk verhuisd en naar nieuwe PS versie overgestapt (wat ik altijd spannend vond).
Super goede service en leuke communicatie!
Dat het nog bestaat!
Dat het nog bestaat!! Een super klantencontact, met snel schakelen en reageren. Eindelijk ook een bedrijf met echt verstand van Prestashop. Alle verhuizingen zijn vlekkeloos verlopen door de hulp van Wallgrind support. Zelf in het weekend alles samen ingesteld. Dit bedrijf doet net dat stapje meer voor de klant, dit zie je niet vaak meer. DANK!
Al enkele weken een gebruiker van…
Al enkele weken een gebruiker van Wallgrind voor een paar domeinnaam registraties als ook hosting. Nog steeds onder de indruk van de service. Alle vragen worden snel en adequaat opgepakt en belangrijker nog; goed beantwoord!
Ben overgestapt doordat mijn webshop zo…
Ben overgestapt doordat mijn webshop zo enorm traag was. De verhuizing en alle mails is allemaal goed verlopen en ik heb ook geen mailverkeer gemist.
Zeer ervaren en professionele bedrijf
Zeer ervaren en professionele bedrijf. Altijd vriendelijk geholpen. Ik geef ze 5 sterren
Webshop hosting zoals het hoort
Webshop hosting zoals het hoort. Altijd online en goed geholpen met de heropbouw en overname.
Altijd goede en snelle service en hulp
Altijd goede en snelle service en hulp!
2 jaar geleden overgestapt naar Wallgrind.
een ware upgrade voor Diamond Bookings
Excellente prijs/kwaliteit verhouding
Excellente prijs/kwaliteit verhouding. Snelle servers, voldoende data, en support zeer snel en behulpzaam!!!
Bedankt voor de snelle service en…
Bedankt voor de snelle service en verhuizing van onze website.
Super service en kundig personeel
Super service en kundig personeel.
Al een tijdje vertrouwd adres voor mijn webshop hosting. Hielp zelfs met advies voor het upgraden van mijn apparatuur. Alles loopt gestroomlijnd en is gebruikersvriendelijk. Abracadabra wordt stap voor stap logisch uitgelegd. ZEER Tevreden!!!
Ben overgestapt doordat mijn website…
Ben overgestapt doordat mijn website enorm traag was. De verhuizing van nijn website en mail is allemaal goed verlopen en ik heb ook geen mailverkeer gemist tijdens het proces. Dank je wel
al een aantal jaar trouwe klant
ik ben al een aantal jaar trouwe klant. De service is altijd snel en goed. Er word meegedacht in mogelijkheden en dat vind ik erg fijn.
Fijne hosting partij
Goede, snelle service en fijn contact. De gisting producten zijn zeker in orde.
L’expérience Trustpilot