Dårlig oplevelse

Det er det fjerde gang jeg var sammen med mit firma og det er sidste gang
Dårlig under holdning dårlig service
Og dårlig akustik

Réponse : Wallmans
Vi aflyste et arrangement - indenfor gældende tidsfrist - i starten af november 2020, men har trods adskillige henvendelser pr. mail og telefon endnu ikke modtaget pengene retur.
Jeg har nu prøvet at få min mors penge retur fra Wallmans siden ultimo marts, grundet aflysning af arrangement på grund af coronakrisen. En del opkald, en hel del mails og nu igen snak fra de varme lande d.d. Det kunne være rigtig rart at min mor nu fik sine penge retur Aktion og oplysning om hvornår pengene kommer retur til ejeren, at tage sine kunder som gidsler er under alt kritik.

Réponse : Wallmans
Jeg har besøgt Wallmans mange gange men senest var jeg ikke tilfreds,
selvom jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange nu, så er det ikke lykkedes mig at få et svar retur, hvilket er dybt skuffende. Det er ganske enkelt dårlig kundeservice og dårlig stil at man total ignorere kunde- henvendelser, så en rigtig øv oplevelse ..........og vi kommer ikke retur!