They sometimes pay, I wouldn’t be honest if I didn’t say it, but when they don’t, there’s no way to get what they owe to you. I completed a survey and didn’t get paid, so I filed a complaint prov... Voir plus

I recently completed one of their offers(survey) on Superpay.me and upon completion I got a screen that read and I quote "Survey complete". I waited a bit to see if it was going to credit but unfo... Voir plus

I provided screenshots of proof for completion of survey, but they refuse to not give me the coins ALL THE TIME. Their surveys server sometimes crashed or has error, and I provided the screenshot erro... Voir plus

1,4

Mauvais

Aucune trace de demande d’avis

1,4

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

We have been using WannAds on our site…

We have been using WannAds on our site for a long time and have not experienced any major issues until recently. However, over the past 3–4 months, there have been serious communication problems and we have not been receiving any responses.

Since the company was acquired by Brown Boots, these issues have started to occur. At the moment, we are also unable to receive our payments, and we have been negatively affected, with funds still remaining in our account.

The current situation is not promising. For now, we do not recommend using it. We may provide an update if there are any improvements, but at this point, unfortunately, it appears to be a scam.

10 avril 2026

SCAM

DO NOT USE WANNADS
THEY ARE SCAMING
when u reach the Minimum Amount they will change to hight!!!

8 septembre 2025

Te saca de la encuesta una vez terminada

Terminé de hacer una encuesta y me sacó de la pagina diciendo que mi perfil no coincidia, cuando en realidad ya me habia respondido todo el cuestionario y mirado los videos. Ladrones! no recomiendo ni un poco, merecedores de 0 estrellas. la pagina no te deja hacer ninguna queja para recuperar el dinero por el tiempo invertido. Desastrozo.

8 août 2024

Lohnt sich nicht

Noch eine unnütze Umfrageseite. In der Tat kommt es ab und zu mal vor, dass ich eine Umfrage abschließe und sogar meine Belohnung erhalte, aber so selten und nach so vielen erfolglosen Versuchen mit einem enormen Zeitverlust, dass die erhaltene Belohnung in keinem Verhältnis zu meiner Mühe steht. Vergeuden Sie nicht Ihre Zeit damit.

8 décembre 2023

I bought a shirt through Walmart from…

I bought a shirt through Walmart from this company. Never received it or a refund. I’ve made 4 attempts now and receive a message from Walmart that they will contact me within 48 hours. Been a couple months now and not one response.

8 novembre 2023

No la recomiendo

Al completar cualquier oferta o encuesta , no da ninguna recompensa , y no puedes reclamar por que no te da la opcion , recomiendo no perder el tiempo en este muro de ofertas

18 juillet 2023

Review: Wannads Is A Scam Site

They Banned My Publisher Account,Rejected My App,Change Net30 to Net60 and Increased My Publisher threshold from 200$(BTC) to 900$ making me not to Withdraw Even if I want to

I message the System Support and I was told I have 100% Fraud Traffic, Which is not true.

I Had 400$ in my Publisher Account(2 months of Hardwork) Gone to Dust.

I was told to Open a new account again. Who the Hell does that?. AFTER 400$ gone

The Worst Of Them.
Don’t work with them as A Web Owner or you will Regret it

14 juin 2023

muchas ofertas

En LATAM es de los offerwall que más ofertas tienen, por el momento contento, he hecho varias y me han dado los puntos en los dos sitios web de premios que utilizo.

2 janvier 2023

Lamentables ponen en el muro 19000…

Lamentables ponen en el muro 19000 coins de recompensa en una encuesta la completas del todo y al finalizarla te dan las gracias y te acreditan 129 coins publicidad engañosa

28 septembre 2022

Lo peor de lo peor

Lo peor de lo peor, estas páginas no conocen la verguenza, Igual o peor que Cpx-Research, no perder el tiempo, SCAM.

14 août 2022

Igual o peor que ...

Igual o peor que Cpx-Research. Con sus mismos criterios elitistas y racistas. Te hacen contestar media encuesta y si no pones "exactamente" lo que quieren, te sacan y mientras ya te hicieron perder el tiempo. Solo te aceptan si eres estadounidense/europeo de buen nivel económico (para que querría un rico hacer estas encuestas?). Discriminan a mas no poder, son de lo peor.

3 août 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit