Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt. Wij hebben een prachtige boom bij het bedrijf gekocht in 2023 en nu bij het opzetten ontbrak door onverklaarbare wijze de adopter en snoer... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

3 weken geleden een diner lounge stoel besteld, bij opmerking gezet. Graag pas 21 september leveren aangezien mijn ouders dan 40jaar getrouwd zijn. Zoals aangegeven hebben ze het ook toen pas geleverd... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Jardinerie

Écrit par l'entreprise

Warentuin het grootste online tuincentrum van Nederland. Alles voor huis, tuin en dier

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Noté 4 sur 5 étoiles

Vanaf moment van aankoop tot aan de…

Vanaf moment van aankoop tot aan de levering was het meer dan prima. De levering zelf was om te huilen. Geen berichtgeving vooraf gekregen van de transporteur, dus die stond onaangekondigd voor de deur. Die scheepte mijn vrouw af met een 'heb geen tijd' toen ze vroeg of hij even kon helpen omdat de pallet de gehele doorgang in de poort blokkeerde. Hij liet de pallet daar staan en vertrok met een stalen blik. Slechte of drukke dag mag toch geen reden zijn om zo respectloos met iemand om te gaan?

9 mars 2026

Prijsfout

Een robotmaaier besteld en betaald. Er is dan dus sprake van een wettelijke overeenkomst. Krijg je een mail dat de prijs niet klopte en of je even wil bijbetalen. Als je dan vervolgens verweer biedt wordt de overeenkomst door hun geannuleerd. En nee het was geen aanbieding die je als consument als niet aannemelijk kunt verwachten. (Bijv. 3,99 in plaats van 399,00) Lijkt de overheid wel die dulden ook geen tegenspraak. Je mag als consument toch wel iets meer service verwachten.
Warentuin, zorg voor juiste informatie en als je een keer fout zit pak dan je verlies. Uiteraard heb ik dit bij de ACM gemeld, en ik hoop dat andere mensen hetzelfde doen.

Updat 3 april

Uit de reactie van Warentuin blijkt maar eens dat ze het helemaal niet serieus nemen zoals ze aan geven.

Ze hebben de levering geannuleerd
en verschuilen zich achter derden en systemen?

Voor hun is daarmee de kous af. Er wordt niets opgelost.

Als jullie er nou echt lering uit trekken, kom dan de afspraak na en lever het product tegen de prijs die "foutief " op jullie website stond. Regel dit vervolgens met de andere partij onderling en laat niet de klant hiervan de dupe zijn.
Uiteindelijk verliezen jullie zelf, want een volgende bestelling zal er niet komen.

2 avril 2026

Beste Ruud,

Bedankt voor uw review.

U heeft gelijk dat dit een vervelende situatie is en dat dit tot teleurstelling leidt. Dat begrijpen wij goed. Wanneer u een bestelling plaatst en deze vervolgens anders verloopt dan verwacht, is dat niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij werken met meerdere systemen en leveranciers, waarbij een groot deel van het proces nog handmatig verloopt. Daardoor kan het helaas voorkomen dat er fouten ontstaan, zoals in dit geval. Dit is geen excuus, maar wel de realiteit waarin wij opereren. Juist daarom nemen wij dit soort situaties serieus en proberen wij iedere melding zorgvuldig en persoonlijk op te lossen.

Wij realiseren ons dat dit voor u niet de gewenste uitkomst is geweest en dat spijt ons oprecht. Feedback zoals die van u helpt ons om onze processen verder te verbeteren.

Noté 1 sur 5 étoiles

Alleen fabrieksgarantie en geen wettelijke garantie?

Ik heb 3 jaar geleden een aluminium bankje gekocht. Deze vertoont nu zichtbare gebreken. Een aluminium bankje gaat 10 â 15 jaar mee, maar ze willen in deze kwestie niets voor mij doen. Ze blijven schermen met fabrieksgarantie van 2 jaar, maar er bestaat ook wettelijke garantie. Deze gaat boven fabrieksgarantie. Uitgangspunt hierbij is o.a. hoe lang je mag verwachten dat een product meegaat. En dat is duidelijk veel langer dan 3 jaar.
Oh ja, ze hebben nog wel een cadeaubon van €10 aangeboden op een volgende aankoop. Duidelijk een sigaar uit eigen doos.
Wordt vervolgd.

26 mars 2026

Beste Lana,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent over uw bankje en onze reactie.

Het bankje is in 2022 aangeschaft en valt inmiddels buiten de garantietermijn van 2 jaar. Wij begrijpen dat u een langere levensduur verwacht van een aluminium bankje. Tegelijkertijd spelen factoren zoals gebruik, belasting en weersomstandigheden een grote rol in hoe een product zich in de praktijk houdt.

Uw melding is door ons zorgvuldig beoordeeld. Op basis daarvan zien wij geen reden om het product kosteloos te vervangen of te vergoeden. Om toch met u mee te denken, hebben wij u een cadeaubon aangeboden als gebaar van goodwill.

Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waar u op hoopte, maar hopen op uw begrip.

Handige site

Handige site, snelle levering, keurig verpakt, mooie prijsstelling en nette tussentijdse informatie over verzending.

27 décembre 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Mijn bestelling duurde te lang dus…

Mijn bestelling duurde te lang dus gemaild en meteen een reactie terug en zijn ze er achteraan gegaan en 2 dagen later had ik de bestelling binnen is waarschijnlijk iets fout gegaan dus hebben ze het netjes afgehandeld.

15 janvier 2026

Réponse : Warentuin

Bedankt voor het delen van uw ervaring!
Fijn om te lezen dat we u na uw bericht snel hebben kunnen helpen en dat uw bestelling alsnog goed is aangekomen. Soms gaat er helaas iets mis, maar we doen ons best om dit zo snel en netjes mogelijk op te lossen.
Dank voor uw begrip en vertrouwen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Warentuin hat toll verpackt und schnell…

Warentuin hat toll verpackt und schnell geliefert. Es sind Artikel in ungeöffneter Originalverpackung. Etwas negatives gibt es nicht.

Vielen Dank für die tolle Abwicklung!

16 janvier 2026

Réponse : Warentuin

Vielen Dank für Ihre freundliche Bewertung! Schön zu lesen, dass alles gut verpackt und schnell bei Ihnen angekommen ist. Wir freuen uns sehr über Ihr positives Feedback und wünschen Ihnen viel Freude mit Ihrem Einkauf bei Warentuin!

Noté 1 sur 5 étoiles

Defect artikel niet terugbetaald, klantenservice beantwoord mails niet

Een kerstboom met 2500 lichtjes besteld die defect binnen kwam, dat kan gebeuren klantenservice beloofde telefonisch dat de terugbetaling snel afgehandelt zou worden in dit geval omdat het hun fout was en binnen 2 dagen zodat ik met dat geld een andere boom bij een ander tuincentrum kon kopen zodat we op tijd een kerstboom zouden hebben voor kerst. De volgende dag was de defecte kerstboom aangenomen via de post door warentuin, geen melding van ontvangst, geen antwoorden op mijn vraag waarom het geld niet wordt teruggestort, nu bijna een maand later nog steeds geen bevestiging, geen geld terug, een karige kerst voor ons want het was geen kleine dubbele uitgave (voor nu 2 kerstbomen) en geen zicht op terugave. Klantenservice is telefonisch ook niet te bereiken. Ik zal hier nooit meer kopen, het vertrouwen is helemaal weg.

10 décembre 2025

Beste klant,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat dit zo’n teleurstellende ervaring voor u is geweest, zeker in de drukke decemberperiode. Dat begrijpen wij heel goed en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10:00 en 12:00 uur. In de maand november en december kan het door de drukte helaas voorkomen dat de wachttijd langer is dan gewenst. Uiteraard doen wij ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Wat betreft de terugbetaling: deze is door ons binnen de wettelijk verplichte termijn van 14 dagen doorgegeven aan de betaalinstantie waarmee u heeft betaald. De verdere verwerking en het moment waarop het bedrag zichtbaar is op uw rekening, is afhankelijk van de betreffende betaalprovider en kan per bank nog enkele werkdagen duren.

Wij hebben naar onze beleving per e-mail contact met u gehad en u zo goed mogelijk geïnformeerd. Het spijt ons als dit voor u anders heeft gevoeld; dat is nooit onze bedoeling geweest.

Mocht u hier nog vragen over hebben of willen dat wij het nogmaals voor u nakijken, dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Kunst kerstboom niet compleet

Kunst kerstboom besteld waar de lichtjes er al inzaten. Leek mij handig, aangezien de lichtsnoeren altijd zo'n gedoe is.

Na levering bleek dat het top gedeelte van de boom niet past op het onderste gedeelte. Deze lijkt van een andere boom te zijn, waardoor de kerstboom niet in elkaar gezet kan worden.

Enige optie die ze mij geven is geld terug krijgen en een nieuwe bestellen, in plaats van gewoon 1-op-1 omwisselen. Hier zal weer een week overheen gaan, wat betekent dat ik de kerstboom net een paar dagen voor kerst zal ontvangen.

Hier dus maar vanaf gezien en gewoon mijn geld teruggevraagd. Dit zal dus het eerst jaar zijn dat ik kerst vier zonder kerstboom.

12 décembre 2025

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat de kerstboom niet in elkaar gezet kon worden doordat de onderdelen niet op elkaar pasten. Dat is uiteraard niet de bedoeling en begrijpen wij goed dat dit erg teleurstellend is, zeker in aanloop naar kerst.

Omdat dit type kerstboom in de fabriek als compleet product wordt verpakt en wij geen losse onderdelen of topstukken op voorraad hebben, is het voor ons helaas niet mogelijk om alleen een onderdeel te vervangen. Om die reden kunnen wij in zo’n situatie uitsluitend een volledige retour en terugbetaling aanbieden, met de mogelijkheid om eventueel een nieuwe bestelling te plaatsen.

Wij begrijpen heel goed dat de levertijd in deze periode daarbij een rol speelt en dat u hier daarom van heeft afgezien. Dat vinden wij oprecht jammer en het spijt ons dat dit heeft bijgedragen aan een kerst zonder boom.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Mocht u in de toekomst alsnog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke…

Dit bedrijf heeft het bijna onmogelijke mogelijk gemaakt.
Wij hebben een prachtige boom bij het bedrijf gekocht in 2023 en nu bij het opzetten ontbrak door onverklaarbare wijze de adopter en snoer (vorige jaren wel gebruikt) na gebeld en gemaild hebben zij er een in het magazijn gevonden en de volgende dag al in huis.
Dus de boom schittert dit jaar extra mooi.
bedankt W&A

11 décembre 2025

Beste klant,

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank u wel voor deze prachtige review! 🌟
Geweldig dat we u zo snel hebben kunnen helpen en dat de boom dit jaar weer (en zelfs extra) mooi schittert. Daar doen we het voor.

Veel plezier met uw kerstboom en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen! 🎄✨

Warentuin Klantenservice

slechte tot geen levering

bedrijf biedt spullen te koop aan waarvan helemaal niet zeker is dat het ook leverbaar is. wel vooraf betalen en je krijgt vrij snel een trackingnummer.  je denkt ; pakket is onderweg,  maar dat is niet helemaal waar, na weken wachten en bellen kwam besteling kapot binnen, duidelijk zichtbaar in de binnenverpakking met stanleymes gesneden, daardoor ok het product in 100 stukken in doos zat. Bieden ze kje eerst korting van 50% om te houden. Echt niet mee akkoord natuurlijk  in wil een nieuwe maar moest kapot eerst terug sturen, dat gedaan binnen enkele dagen daar binnen en kreeg dat uiteindelijk een mail dat ik mijn geld terug kreeg ik wil nieuwe +  nog het laatste deel van de oorspronkelijke bestelling ontvangen.. Maar toen kwam het hoor: het product was niet leverbaar ik had gewoon veel pech met mijn bestelling zeiden ze.   bijna een maand verder en nog geen geld terug. Wat n  slecht bedrijf is dit.
ook geen enkele coulance, tegemoetkoming  of moeite je als klant  te behouden. Dus Ik ben daar weg  en hoop een ander te waarschuwen hoe ze daar te  werk  gaan.

10 décembre 2025

Beste klant,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling zoveel problemen heeft veroorzaakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden en daarvoor bieden wij onze excuses aan.

Warentuin werkt met live voorraad. In de maanden november en december worden artikelen zoals het door u bestelde product veel verkocht in onze tuincentra, waardoor het soms voorkomt dat een artikel niet meer leverbaar is. Dit kan er helaas toe leiden dat bestellingen later of niet geleverd kunnen worden.

Het spijt ons dat uw eerste bestelling beschadigd bij u is aangekomen en dat dit voor extra ongemak heeft gezorgd. Wij begrijpen dat de aangeboden korting in deze situatie niet passend was en dat u liever een nieuw exemplaar had ontvangen. Wij zien dat dit tot frustratie heeft geleid en betreuren het dat wij u hiermee niet direct hebben kunnen helpen.

Wij nemen uw feedback zeer serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling in de toekomst te voorkomen. Het spijt ons dat uw ervaring niet naar wens is verlopen en wij hopen dat dit enige uitleg biedt over de situatie.

Veel te lange levertijd

Op de site stond een levering van ca. 3 dagen. Maar die 3 dagen, werden 3 weken. Ik heb meerdere mails verzonden en navraag gedaan ivm de lange levertijd. Hierop is wel steeds vrij snel en goed gereageerd. Vandaar 2 sterren. Maar desondanks had ik het idee dat ik belazerd werd. Uiteindelijk heb ik het verzoek gedaan om de bestelling te annuleren als men niet kon garanderen dat het product die week zou worden afgeleverd. (Kerst product)
Dat kon Warentuin nog steeds niet. Daarom zou het geld worden overgemaakt. Ik was benieuwd of dit inderdaad zou gebeuren.
Maar tot mijn vreugde, was het geld inderdaad overgeboekt.
Geen oplichters maar niet best als je de producten waarmee je adverteert niet kan leveren.

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend dat de levering van uw bestelling langer duurde dan de aangegeven drie dagen. Wij begrijpen goed dat dit frustrerend was, zeker omdat het om een kerstproduct ging.

In de maanden voorafgaand aan kerst is het erg druk en dat kan soms leiden tot langere levertijden dan op de website staat vermeld. Het spijt ons dat dit bij uw bestelling het geval was. Fijn om te lezen dat u onze reacties op uw e-mails als snel en goed heeft ervaren.

Wij zijn blij dat de terugbetaling uiteindelijk correct is verwerkt en hopen dat u desondanks toch een fijne kerst heeft kunnen vieren. Uw feedback nemen wij serieus om onze communicatie en levertijden in drukke periodes te verbeteren.

lange levertijd

had 2 dingen besteld..is een deelbestelling geworden,eerste artikel had ik binnen 5 werkdagen . 2de artikel zit ik bijna al 2 weken op te wachten.. is 4 dagen geleden wel verzonden maar krijg geen track en tracé. als ik bel word er gezegd nog even geduld moet hebben dat het door de drukte komt maar dit is best wel erg lang. erg teleurgesteld hier over . klantenservice wel vriendelijk maar het voelt als excuses zoeken.

3 décembre 2025

Beste klant,

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt. Wat vervelend om te lezen dat de levering van uw tweede artikel zo lang heeft geduurd en dat u niet direct een Track & Trace-code heeft ontvangen. Dat begrijpen wij goed en het is natuurlijk vervelend als u daardoor ongerust bent.

In deze drukke periode kan het helaas voorkomen dat verzendingen langer duren dan normaal en dat de verwerking van Track & Trace-codes wat vertraging oploopt. Fijn om te lezen dat onze medewerkers vriendelijk waren bij uw contact, al begrijpen wij dat dit niet de vertraging oplost.

Wij hopen dat uw bestelling inmiddels goed is aangekomen en nemen uw feedback serieus om onze communicatie en leveringssnelheid in drukke periodes verder te verbeteren.

Te lange levertijd

Een set lampjes besteld en nog steeds niet binnen, zit al meer dan een week te wachten, zo moeilijk is dat niet lijkt me.
Na contact te hebben gehad, nog geen enkele duidelijkheid wanneer ik het kan verwachten.

1 décembre 2025

Beste Henri,

Dank u wel voor uw feedback, en wat jammer om te horen dat u ontevreden bent over de levertijd. Dat begrijpen we heel goed.
We hebben vooraf aangegeven dat de levertijd momenteel ongeveer 5 werkdagen bedraagt door de enorme drukte bij onze tuincentra. Uw lampjes zijn vandaag binnen deze termijn verzonden en de track-&-trace zou inmiddels bij u binnen moeten zijn.

Het spijt ons dat we u eerder geen exacte verzenddatum konden geven, we zijn afhankelijk van het moment waarop het tuincentrum de bestelling gereedmaakt voor verzending.
We hopen dat de lampjes snel bij u arriveren en dat u er alsnog veel plezier van zult hebben.

Mocht er iets zijn wat niet in orde is, neem dan gerust contact met onze klantenservice op, we helpen u graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Koop lucr krapplank kat en krijg een…

Koop lucr krapplank kat en krijg een totaal andere geleverd dan je op de foto ziet deze kan je ergens anders veel goed koper kopen. Dit bedrijf doet aan misleiden producten je kooopt iets en krijgt totaal ander produckt wat veel goed koper is ergens anders en er totqal anders uit ziet hier
willen z3 het netjes oplossen eerste mailtje is rerour kosten is voor mij ect ga niet in zee met sit bedrijf. Valse reclame heb krapplank weg gegokit was verjaardags cadeau maar je betaald voor iets wat mooi afgewerkt uitzag masr krijgt iets wat met nietjes vast zit en dat voor dez3 prijs en dan nog 2 weken wachten en ik zeg stuur me op wat ik bestekd heb en geen goed koop ding en dan toch liegen ze. En dan nu mooi schrijven ja mag kosteloos rerour maar niet wqt je in mailtje zeg dst eerst voor mij is ect

29 novembre 2025

Beste Ferruss,

Dank u wel voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het product niet overeenkomt met wat u op de foto zag, dat is uiteraard niet de bedoeling.
We willen dit graag netjes voor u oplossen. Als de foto of omschrijving op onze website niet klopt met wat u heeft ontvangen, mag u het artikel altijd kosteloos aan ons retour sturen. Wij sturen u dan een retourlabel zodat u geen verzendkosten hoeft te maken.

Laat u het onze klantenservice weten als u hiervan gebruik wilt maken? Dan regelen we het meteen.
Onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u dit bij ons wilt melden, zo kunnen we onze service blijven verbeteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige bank en geweldige service

Ze zijn goed telefonisch bereikbaar en denken goed mee. De bezorging verliep vlekkeloos. En natuurlijk is de teakbank echt prachtig!

Beste Ruby,

Wat ontzettend fijn om te lezen, bedankt voor deze mooie review!
We zijn blij dat u zo tevreden bent over onze service èn natuurlijk over de teakbank.
Fantastisch dat alles van het meedenken tot de bezorging zo soepel is verlopen.

We wensen u heel veel plezier van uw prachtige bank, en mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben: we helpen u graag weer verder!

Na 7 dagen 1 voorradig item nog steeds niet verzonden

Ondanks de 5 dagen levertermijn op de website, werd mijn bestelling van 1 item na 7 dagen nog steeds niet verwerkt of verzonden. 2 dagen geleden contact via email met klantendienst, daar zeggen ze geduld te hebben wegens de drukte. Sorry maar dat na 7 dagen het item nog niet ingepakt en verzonden is heb ik nog nooit meegemaakt. Het is niet alsof het een onverwachte drukte is wegens kerstperiode. Telefonisch niet bereikbaar om 10u. Ik heb terug een email gestuurd om te annuleren en volledige terugbetaling, ik ben benieuwd. Een geluk dat ik met een verzekerde kaart heb betaald, zodat ik altijd een schadeclaim kan indienen.

Beste Kristel,

Dank u wel voor uw feedback, en wat jammer om te horen dat uw ervaring niet positief was. Dat begrijpen we heel goed.
Door de uitzonderlijke drukte rondom de feestdagen hebben onze tuincentra helaas achterstanden opgelopen, waardoor sommige bestellingen later worden ingepakt dan normaal. Dit is absoluut niet wat wij nastreven, en onze excuses dat uw bestelling hierdoor niet binnen de gebruikelijke termijn is verzonden.

Ook onze telefonische lijn was op dat moment erg druk, waardoor we niet ieder telefoontje direct konden beantwoorden. We zijn blij dat u later alsnog telefonisch contact heeft gehad met onze klantenservice en dat uw vraag verder is opgepakt.
Uw annulering en terugbetaling worden netjes verwerkt.

Onze excuses voor het ongemak, en dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring te delen, zo kunnen we blijven verbeteren.

Noté 2 sur 5 étoiles

retouren worden niet terug betaald!

Alles ging goed en ook netjes geleverd! 1 kersthuisje wilde ik retour doen, netjes gemaild en adres gekregen. heb het beter verpakt dan dat zij het leverde moest zelfs nog betalen om het te versturen.... Via post.nl netjes bericht in mijn app gekregen dat het bezorgd was. Nu een maand verder en ik hoor niks meer. geen terugbetaling NIKS. Ze zouden het nakijken weet niet hoelang ze daar nodig voor hebben?! Tot op de dag vandaag nog steeds NIKS.........

Gevraagd of ik weer contact wil opnemen...gedaan...en?
Dikke 5 sterren het is nu binnen 24 uur geregeld!!!

Na 3 maanden nog een rekening????? Alles is netjes betaald!!!!

NOOIT MEER!!!!😡

24 octobre 2025

Beste klant,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat de afhandeling van uw retour zo rommelig is verlopen; dat had uiteraard sneller en duidelijker gemoeten. Onze excuses hiervoor.

Fijn om te horen dat na opnieuw contact opnemen de terugbetaling uiteindelijk binnen 24 uur is geregeld.

Wat betreft de genoemde “rekening”: Warentuin stuurt geen facturen of rekeningen achteraf voor bestellingen. Mogelijk is hier sprake geweest van een verwarring met een betaalafspraak of bericht van een externe betaalpartij.

Mocht u hierover nog vragen hebben, dan kijken wij dit uiteraard graag samen met u na.

Nogmaals excuses voor het ongemak en dank dat u dit heeft gemeld.

Noté 1 sur 5 étoiles

Duidelijk dat de artikelen niet…

Duidelijk dat de artikelen niet voorradig zijn en het is maar de vraag of en wanneer ik mijn bestelling ga aankrijgen (kerstverlichting).

23 novembre 2025

Beste klant,

Dank u wel voor uw feedback. Wat jammer om te lezen dat u twijfelt over de levertijd van uw bestelling. Tijdens de kerstperiode is het bij zowel onze tuincentra als de bezorgdiensten extra druk, waardoor de levertijd momenteel gemiddeld 5 werkdagen bedraagt. Uw bestelling is wel degelijk op voorraad; het duurt alleen iets langer voordat deze wordt verwerkt en geleverd.

Onze excuses voor de vertraging. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen, ook tijdens de piekperiode. Mocht u vragen hebben over de status van uw bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

Klantenservice Warentuin

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus