Bij wareschatten word je betoverd door de prachtige edelstenen die aangeboden worden tijdens de gezellige lives. Dan voegt Angela nog een prachtige cadeau toe aan je box en dan ben je helemaal verkoch... Voir plus
Lisez les avis des autres
Prachtige hoge kwaliteit steen mogen ontvangen. Hier zit wat goud spray op (vanuit de inkoper). Dit is echt super netjes en proffesioneel opgelost. Deze dames werken ontzettend hard en bieden zoveel m... Voir plus
Leuk die online live verkoop op tiktok, met twee enthousiaste dames ( Dochter en Mam ) Zelf twee keer een bestelling gedaan van meerdere items. Snelle verzending en prima ingepakt. Bij vragen kan je a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Een winkel waarin kwaliteit en liefde voor het product voorop staat met daarbij ook nog eens scherpe prijzen en persoonlijke aandacht voor iedere klant! Iedere keer weer een feestje om uit te mogen... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Wij verkopen met zorg uitgezochte edelstenen. We maken van elk product een video zodat je de stenen goed kunt bekijken.
Coordonnées de contact
Ark 3, 3863EA, Nijkerk, Pays-Bas
- info@wareschatten.nl
- wareschatten.nl
Demande des avis aux clients
Super
Super! Blij met de bestelling. Zelfs nog een kleinigheidje er bij gekregen. Blij mee :)
Prachtige stukken voor een heel…
Prachtige stukken voor een heel eerlijke prijs.
Het word met liefde verzonden, zeer goed ingepakt en als een cadeautje, ook altijd een kleinigheidje extra er bij,
Heb al meerdere stukken hier gekocht en zeer tevreden
Zeker aanbevolen! Top mensen!
Ik bestel altijd bij wareschatten.nl
Hele fijne mensen en top levering. Zeker aanbevolen.
Jullie zijn echt toppertjes!
Jullie zijn echt toppertjes!! Enorm blij met de stenen en het cadeautje erbij. Geweldig ❤️ mooi en goed verpakt, ook heel snel en netjes aangekomen
Leuke lives
Leuke lives fijne stem om naar te luisteren.
Hele mooie spulletjes en altijd boven verwachting.
Pakketjes netje en verzorgd ingepakt en altijd een klein presentje der bij.
Hele mooie stenen voor leuk geld!
Tijdens het scrollen op tiktok kwam ik in de livesale terecht en wat een mooie stenen zag ik! Al snel claimde ik een paar mooie stenen. Na een dag kon ik mijn box betalen en nog een dag later kreeg ik mijn pakketje binnen. De stenen zijn heel netjes en leuk ingepakt en in het echt zijn ze nog een stuk mooier! Ik ga hier zeker vaker bestellen, ga zo door!
Echte wareschatten
Hele mooie aanbiedingen heeft ze en erg mooie stukken echt een aanrader
een mooie bestelling
een mooie bestelling , en met liefde ingepakt.
ben heel blij met mijn bestelling
Altijd top kwaliteit producten
Altijd top kwaliteit producten, ik heb meerdere prachte stukken bij Angela gekocht groot en klein en ze zijn altijd nog mooier in het echt dan in de live. Qua prijs zijn ze ook nog eens erg voordelig. Je kunt zien dat er veel liefde in waren schatten wordt gestopt. De lives voelen net aan als een familie, en de uitgekozen stukken zijn met liefde geselecteerd en worden zo ook ingepakt. Tis altijd weer een feestje wanneer je je pakketje krijgt en mag uitpakken.
Ik ben inmiddels niet meer weg te slaan!
Ik ben inmiddels niet meer weg te slaan bij Ware Schatten!
Het zijn zulke lieve mensen en je merkt echt dat ze dit met liefde doen!
Ze pakken alles prachtig in en probeer de beste prijs aan te bieden en denken altijd met je mee als je iets zoekt.
Ook hebben ze voor ieder wat wils omdat ze veel variatie hebben in prijsklasses.
Los van de prachtige stenen is het bijwonen van de livesales al een feestje om bij te wonen!
(Ik plan stiekem nooit andere dingen op de dagen van de livesales zodat ik zo min mogelijk hoef te missen :p)
Een echte aanrader dus!💜
Zeer tevreden over
Lieve dames met een groot hart voor hun product!
Een enorm lieve moeder en dochter die met zo veel enthousiasme op TikTok hun product willen verkopen.
Eenmaal besteld wordt het met veel liefde ingepakt en ook nog een snel verzonden.
Bij aankomst zag ik ook nog dat ik een cadeautje erbij had gekregen.
vriendelijk gewoon top
Fantastisch
Snelle levering. Fijne communicatie met de eigenaresse en goede prijs kwaliteit.
Wareschatten verkoopt hoge kwaliteit…
Wareschatten verkoopt hoge kwaliteit edelstenen, reageert en verwerkt snel je order. Reageert snel op klantvragen per watsappe. Twee keer per week verkopen gaan ze live op TikTok wat erg verslavend werkt.
Mooie edelstenen, maar fors kleiner dan verwacht naar aanleiding van de ‘live sale’
Ik heb bij “Ware schatten” 2x (kort na elkaar, dus samen geopend) een mooie bestelling gedaan. Het zijn hele aardige verkoopsters en de verzendtijd is super. Ook het betalingssysteem na een ‘live sale’ werkt super. Verder zijn persoonlijke vragen mogelijk via de app. Fijn!
Zelf was ik wel een beetje teleurgesteld toen ik mijn schatten binnenkreeg. Ik zelf ben niet helemaal thuis in de edelstenenwereld, dus wellicht een eigen fout, maar toch…
Het viel mij ontzettend tegen hoe groot de stukken uiteindelijk waren. Op het beeld van de ‘live sale’ zagen de stukken er voor mijn gevoel een heel stuk groter uit.
Dit kan natuurlijk aan de camera liggen. Ik snap ook dat het een risico is van het kopen, zonder fysiek naar een winkel te gaan. Toch is dat best een bummer voor het geld dat je uitgeeft (ik ruim €50,- exclusief verzendkosten).
Eerlijke mensen gezellig en met zorg…
Eerlijke mensen gezellig en met zorg voeren ze hun werk uit.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.