1. Magasin de vêtements d'hiver
  3. Magasin d'articles de sports mécaniques
  4. Magasin de skis
  5. Magasin d'articles de snowboard
  6. Magasin de sports d'hiver

Nooit meer koud in de winter met Elektrisch Verwarmde Kleding van de beste merken in de industrie. Op Warmtekleding.nl vind je verwarmde jassen, broeken, handschoenen, onderkleding en meer van onder andere Lenz, Gerbing, Alpenheat en Macna.

3,5

Moyen

Goede levering maar mindere communicatie

Bij Warmtekleding Gerbing handschoenen besteld. Prijs was prima en zij konden alles in 1 bestelling leveren alles wat ik wilde.
Product was binnen 5 dagen geleverd. Daar is weinig over te melden.
Wat ik lastig vond was dat er geen bevestigingsmail van de bestelling kwam en er geen gemakkelijke manier van communiceren is. Pas toen ik een verzendbevestiging kreeg via de DPD had ik het gevoel dat het goed kwam.
En dat is jammer want zij hebben veel mooie producten te bieden.

10 janvier 2025

Geen reactie op bestelling, uiteindelijk via via contact gekregen. Bestelling uiteindelijk ontvangen

Ik heb op 12 december een bestelling geplaatst, nu 3 dagen later heb ik nog steeds geen bevestigings e-mail ontvangen. Er is geen telefoonnummer van de klantenservice en iedere keer dat ik op hun website inlog krijg ik gelijk een chatbox te zien alleen krijg ik een standaard reactie dat op dat moment niemand aanwezig is. En of ik mijn e-mail adres wil achterlaten, en je raadt het geen reactie van warmtekleding.nl. Ik frees dat dit niet goed gaat komen. Mijn enige hoop is dat ze binnen 7 dagen iets van zullen laten horen of dat ik het product toch heb mogen ontvangen. Wordt vervolgd!

Update: ik heb gezien dat deze website gelinkt is aan rixhengelsport. Daar was wel een e-mail adres te vinden. Ik probeerde via e-mail mijn bestelling te annuleren maar toen kreeg ik gelijk een bericht dat de bestelling wordt verzonden. Verder werd verteld dat er wel een bevestigings e-mail naar mij is verstuurd en dat het misschien in het spam mapje is terecht gekomen, helaas lag er geen e-mail van hen. Tot mijn aangename verassing heb ik de bestelling binnen 10 dagen ontvangen.

15 décembre 2024