Warp Zone VR Arena Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var afsted med min søn og hans kammerater i går, 7 drenge i alderen 8-9 år. De havde en kanon oplevelse. Ejeren var også vældig flink. Kan varmt anbefales.

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin sted. Man kan mærke det er et start up dog. Synes prisen er lidt dyrt ift. de fysiske rammer, personalet, osv. Men selve spillet er meget underholdende. Var derinde med min 10årige søn og hans v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

A fantastic birthday party for 14 x 12 year olds. We booked 1.5 hours gameplay time with extra time before and afterwards to have snacks/drinks (which we brought ourselves). The introduction and saf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig sjovt - det er svært ikke at blive grebet af spillet. Gode rammer - og Max opmærksomhed fra personalet. Kan absolut anbefales.

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de service de jeux

Écrit par l'entreprise

Mød Danmarks første free-roam virtual reality arena nogensinde! Her kan du kæmpe mod andre spillere i et VR-skydespil og udforske en anden verden med fuld bevægelsesfrihed gennem spilområdet

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Kanon oplevelse

8 avril 2025

Det var oplevelsen værd

Vi var afsted med en flok unger på 12 år og de hyggede sig gevaldig. Var der noget som drillede, blev problemet hurtig afhjulpet. Vi synes at det var et godt arrangement.

9 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fed oplevelse som kan anbefales

Vi var 2 voksne og 2 børn som prøvede 2v2 i en time og det var en super fed oplevelse.
Banerne var meget flotte og varieret, det var dog ikke alle sammen der var lige gode, da man nogle steder kunne se fra den ene ende til den anden.
Banerne virkede også til tider lidt små så kampene var ind i mellem hurtigt overstået.
Vi nåede alle baner, plus en ekstra bane, på den time vi havde.
Det bliver hurtigt meget varmt, hvis man lever sig ind i det og bevæger sig hurtigt rundt på banen, det kan godt få brillerne til at blive sløret. Det kan anbefales at man tager en kort pause halvvejs, hvis man spiller en time.
Parkering kan være lidt svært, da det ligger i et industri område med en masse værksteder.

31 décembre 2024

Hej Dennis,

Mange tak for sådan en flot og detaljeret anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du nød din oplevelse i vores free-roam VR-arena. Vi arbejder konstant på at skabe nye baner og spil, og vi vil helt sikkert tage dine bemærkninger med i overvejelserne, når vi laver den næste bane :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse og god service

Fantastisk oplevelse og god service. Kan varmt anbefales

11 décembre 2024

Réponse de Warp Zone VR Arena

Mange tak for din anmeldelse og varmt anbefaling :)

Super sjovt

Super sjovt. Vi afholdte fødselsdag for vores søn, der fyldte 12. Vi havde booket 3x3 og det gik så godt. Alle var enige om at de ville de gerne igen. Kan kun anbefale stedet!

8 décembre 2024

Hej Anette,

Mange tak for en god anmeldelse!
Vi er meget glade for, at jeres søns fødselsdagsfejring var en succes, og vi glæder os til at se jer igen hos Warp Zone VR Arena :)

Virkelig sjov oplevelse

Virkelig sjov oplevelse. Kan varmt anbefales.

6 décembre 2024

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse og anbefaling :)

Et besøg værd

Vi havde det så sjovt. Det var virkelig underholdende. Dette kan gøres med familie, team, venner osv.
Vi kommer meget gerne igen :-)
Super lækkert at man selv kan medbringe mad og drikkevarer.

27 novembre 2024

Hej Pia,

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at I havde det sjovt hos WarpZone VR Arena, og vi glæder os så meget til at se dig igen :)

I loved the experience

I loved the experience, really immersive and professional. The equipment is well kept, and well functioning, the illusion was top-notch. The instructor was also nice and explanations were clear and the game was fun.

27 juillet 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus