Wase Uitvaartplanner Avis 389

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitermate attentvol en respectvol en heel verzorgde uitvaartdienst door gans het team van De Wase Uitvaartplanner. Veel hulp gekregen in verband met heropgraving en crematie en met het organiser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mevrouw Claerman is empatisch en professioneel . Zij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar onze wens voor een sober en ingetogen afscheid van onze mama. Wij konden haar ook erg makkelijk ber... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. 2 des 3 meilleures entreprises de la catégorie Entreprise de pompes funèbres

Écrit par l'entreprise

Wase Uitvaartplanner schrijft al 50 jaar mooie verhalen in uitvaartzorg. We willen er zijn voor ieder mens, voor elk budget en elke levensbeschouwing. Met ons familiaal team staan we je bij op het moeilijkste moment in een mensenleven, het loslaten van je dierbare. We nemen de tijd, zorgen voor rust en gaan altijd voor kwaliteit. We beschikken over een prachtig en hedendaags uitvaartcentrum en twee rouwcentra, gelegen in het hartje Waasland. We verzorgen jou uitvaart in je vertrouwde parochiekerk, het crematorium, Uitvaartcentrum De Singel of elders, zoals 'jij' het wil.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

goede ondersteuning en samenwerking voor dienst

We kregen een goede ondersteuning en hulp om de dienst voor onze mama in orde te brengen. Er wordt de tijd genomen om te luisteren naar je verhaal en in overleg met Attie hebben we een mooi eerbetoon uitgewerkt. De foto's werden mooi op de aangereikte muziek geplaatst.
Dikke merci!

4 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitermate attentvol en respectvol en…

Veel hulp gekregen in verband met heropgraving en crematie en met het organiseren van nog een andere begrafenis.
We hadden als enige zoon en schoondochter en wonende in het buitenland een begrafenis te organiseren in een nogal een moeilijke familiesituatie en daar heeft Attie ons glansrijk doorheen geholpen.
De dienst was heel verzorgd en op de koffietafel kregen we ruimschoots voldoende de tijd om met de familie te praten. We wonen in de VS en zien sommige van die familieleden eigenlijk nooit meer.
Het ontgraven en de crematie van onze kindjes kwam daar ook nog bij. Dat is allemaal heel correct en met veel bijstand verlopen.
Attie had voor de asuitstrooiing in intieme kring ( ons drietjes) gezorgd voor een heel passend afscheid met een mooie passende tekst die ze voorlas op de begraafplaats. Alle lof!

30 mars 2026

Réponse de Wase Uitvaartplanner

Bedankt voor deze woorden van appreciatie Patrick! Dat is met veel genegenheid voor jullie gedaan. Hou vast aan elkaar.
Warme groet, Attie Claerman

Tevreden klanten

van bij de eerste ontmoeting kregen we voldoende uitleg. Hij zorgde ook voor onze keuze voor Het Huis Van De Mens. Wolfgang was ook steeds telefonisch bereikbaar als we vragen hadden. De uitvaart verliep vlekkeloos en ingetogen. Ook het borrelhapje en drankje na de dienst was naar wens. Qua nazorg ook geen enkele klacht.

4 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Warme begeleiding voor een persoonlijk afscheid

De warme samenwerking met Attie was helpend in ons rouwproces en gaf ons de kans om van het afscheid van papa een echt eerbetoon te maken. Zoals hij het ook zou willen. De aanpak van Attie is zeer persoonlijk, laat ruimte voor eigen inbreng en geeft de mogelijkheid om het rouwproces bewust te beleven. Attie geeft de kans om ook elke stap van overlijden tot afscheid bewust te beleven. En daar zijn we enorm dankbaar voor. Ze attendeerde ons op wat mogelijk was en dat gaf ons een extra duwtje in de rug om papa tot het einde te begeleiden. En net dat geeft zoveel kracht achterna. Attie, dank je wel dat je zelf bij papa langsging en dat je zijn wensen met ons deelde. Dank voor je warme en oprechte begeleiding.

5 février 2026

Mooie afscheidsceremonie.

Professionele aanpak. Mooi modern interieur. Goede ligging. Makkelijk bereikbaar via het station van Sint-Niklaas. Vooral voor jongeren zonder wagen. Eigen parking ook. Zeer vriendelijke, empathische en correcte service. Snelle respons op vragen. Uitstekende ceremonieplanning.

26 février 2026

Perfecte begeleiding

Zorgzame begeleiding gedurende deze moeilijke periode ,wat zeer belangrijk was.Een luisterend oor ,een helpende hand en zachte troostende woorden dank jullie wel .

7 janvier 2026

Leon Ivens

“Zeer vlotte samenwerking. Wij als familie werden zowel vóór als na de dienst heel goed begeleid. Tijdens de ceremonie zorgde Attie voor een prachtige lezing en een mooie fotomontage. Hartelijk dank daarvoor.”

31 janvier 2026

Top bedrijf

Vanaf het eerste contact voelde wij ons heel welkom.Ze helpen u met alles,want zo een begrafenis regelen is niet simpel,maar samen met het team van wase uitvaartplanner hebben wij er een mooi afscheid van gemaakt.bedankt .

13 février 2026

Attent en vlekkeloos

Attie is een heel lieve dame. Wolfgang is altijd even vriendelijk, ook al bel je midden in de nacht. Het afscheid was volledig verzorgd naar onze wensen.

17 janvier 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Cathoo

Was meer dan ok. Moeilijk om te kaderen maar elke keer weer waren ze er weer mee met mooie mogelijkheden.

2 décembre 2025

Ervaring

Beste familie Andrée Robbers Dutré
Andrée heeft ons met zeer veel empathie en toewijding omringd in zeer intense weken van groot verdriet na het overlijden van mijn geliefde partner Marc.
Vanaf de eerste ontmoeting bij ons thuis en vervolgens bij jullie in het Rouwcentrum waar steeds een ingetogen en serene rust aanwezig was.
Er werd met liefde geluisterd naar onze wensen om zo samen een waardig eerbetoon aan Marc tot stand te brengen.
Ook een woord van dank aan Dhr Luc Van Meerssche voor zijn inbreng om samen met onze wensen tot een nog mooier geheel te komen.
Ook de Rouwmaaltijd die we bij jullie genoten was tot in detail verzorgd met een hartverwarmende bediening.
Jullie hebben ons op een bewonderenswaardige manier bijgestaan, nogmaals dank aan ieder van jullie.

15 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Perfecte begeleiding om afscheid te kunnen nemen van je dierbare.

Persoonlijke begeleiding, ondersteuning. Alles tot in de puntjes geregeld. Geen enkele vraag was teveel. Wat wil je meer in zo'n moeilijke dagen. Doen méér dan alleen maar hun job. Attie als persoonlijke consulente is zoals een vriendin die steeds klaarstaat om hulp en advies te geven.

1 décembre 2025

Réponse de Wase Uitvaartplanner

Dag Erna, bedankt voor het prachtige compliment. Dat zijn echt hartverwarmende woorden en je beschrijft exact de reden waarom ik doe wat ik doe, en dat met veel liefde en genegenheid iedere dag opnieuw. Het ga jullie goed … Warme groet, Attie

Noté 5 sur 5 étoiles

De aanpak van de voorbereiding van mijn…

De aanpak van de voorbereiding van mijn vader zijn dienst. Alsook de warmte van het gesprek en de aanpassingen werden direct en correct uitgevoerd. Bedankt.
Moest het rouwproces ook zo soepel verlopen als bij hun …..

26 novembre 2025

Réponse de Wase Uitvaartplanner

Dank je, Linda. Correct wat je zegt over het rouwproces ... Wat je wel mag meenemen is dat je je vader met veel zorg hebt begeleid. Dat doet ertoe, meer dan je misschien zelf voelt op dit moment. Nog veel moed en kracht de komende periode gewenst. Warme groet, Wolfgang Du Tré

beoordeling wase uitvaartplanner

Mevrouw Claerman is empatisch en professioneel .
Wij konden haar ook erg makkelijk bereiken voor alle afspraken.
Zowel de dienst als achteraf de maaltijd in het uitvaartcentrum waren perfect en verzorgd georganiseerd.
Dank u wel!

26 novembre 2025

Réponse de Wase Uitvaartplanner

Beste familie, bedankt voor de warme woorden. Het was een genoegen om jullie te mogen bijstaan op een intiem, warm en heel persoonlijk afscheidsmoment. Het zal ook mij bijblijven. Het beste gewenst aan jullie allen. Warme groet, Attie

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus