Na meerdere merken getest te hebben
Na meerdere merken getest te hebben, blijf ik bij Washy – beste resultaat!
Na meerdere merken getest te hebben, blijf ik bij Washy – beste resultaat!
Eenvoudig, duurzaam en effectief. Washy doet precies wat het belooft vind ik persoonlijk. Ik heb er al verschillende uitgetest maar bij dit merk ruiken echt mijn kleren super fris.
Dit is oprecht een top product, heb meerdere varianten geprobeerd en deze schiet er met kop en schouder uit. Zeker een AANRADER!!
Perfect werkt echt beter dan dat ik verwacht had een zekere aanrader!!!! Ik heb iets nieuws ontdekt en blijft het vanaf nu ook altijd gebruiken
Ik heb mijn was gedaan met de wasstrips en deze waren boven mijn verwachtingen. Frisse geur en kleding is proper meer hebben we niet nodig. Mij hebben jullie als vaste klant
Bestellingen aangreken, werkt beter dan verwacht werkt alle vlekken weg en ruikt heerlijk.
Zeker een aanrader!
Washy strips is heel handig en compact. Doet aan de verwachtingen. Zeer tevreden.
Wat een lekkere geur!! Ik hoefde er ook niet veel van gebruiken! Alle vlekken waren ook verwijderd! Top. Ik raad het iedereen aan!
Deze wasstrips werken echt! niet zoals de andere merken en laten lekkere frisse geur achter. voor mij dikke 10
Een beetje skeptisch was ik wel, zal dit echt werken?
Ik ben blij verrast moet ik zeggen!
Wast goed schoon en makkelijk in gebruik!
Ik ben blij
Enorm fijne wasstrips! Goed betaalbaar en heel praktisch. Niet meer hoeven nadenken welk wasmiddel ik pak, gewoon een strip bij de was en klaar!
Aanrader ;)