Lisez les avis des autres
hey top hier heb ik een goede site gevonden waar prijs top is met veel korting zomer25 en 11€korting nergers gezien zoon korting ik ben lange op zoek geweest voor site te vinden website is top je v... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Oplichting
In januari bestelde ik bij hun een voet van een stofzuiger en 2 filters alles in totaal voor 71.95.
Nu enkele dagen kreeg ik van postnl het bericht dat ze mijn pakket niet konden leveren en deze opnieuw zouden proberen dezelfde dag.
Nu herbekeek ik mijn bestelling nog eens en zag ik dat mijn adres niet volledig genoteerd was, dus ze konden deze zowiezo niet leveren.
Ik heb direct contact opgenomen met postnl en deze zeiden me dat het pakket retour ging gestuurd worden naar de leverancier en ik met hun contact moest opnemen.
Nu de dag erna krijg ik melding dat mijn pakket werd geleverd, maar zowel ik als mijn buren hebben deze nooit ontvangen! Ik heb contact opgenomen met de leverancier en zij zouden een onderzoek starten naar postnl, nu na 28 mails verder te zijn beweren ze eerst dat ik het pakket wel ontvangen had, dan dat ze het opnieuw zouden versturen indien ik opnieuw verzendkosten betaal, ik had deze ondertussen al opnieuw besteld bij bol.com en deze kwamen wel aan.
Dan zeiden ze dat ze mijn geld hadden terug gestort maar in werkelijkheid heb ik niks ontvangen, sturen ze een kredietnota op met totaal een ander bedrag en een ander rekeningnummer dan het mijne. Tot op heden blijven ze mij afschepen met allerlij verhaaltjes en telefonisch zijn ze niet te bereiken. Deze site is in mijn ogen pure oplichting.!
goede service
goede service, alleen staan niet alle jura modellen in de vervanglijst.
Very good experience with this vendor
Very good experience with this vendor, object was reasonbly priced and was delivered very fast. Order was placed in the afternoon and was delivered the following day. Communication was very good. Highly recommend this vendor.
goeie en snelle levering
account gemakkelijk aangemaakt
account gemakkelijk aangemaakt
eerste gebruiker
koolstoffiler afzuigkap
Ik heb nog al bij jullie besteld, goede ervaring.
Als je tevreden bent ga je terug.
Toegangkelijke site, fijne sevice
betrouwbaar en goed materiaal ter…
betrouwbaar en goed materiaal ter vervanging van origineel en je bespaart weer wat in deze dure tijden
Snelle levering en goede klantenservice.
Snelle levering en goede klantenservice.
Ik ben volledig tevreden met het…
Ik ben volledig tevreden met het omgekeerde-osmosefilter voor het aquarium. Het water is van stabiele en hoge kwaliteit, vrij van ongewenste onzuiverheden, wat duidelijk een positief effect heeft op het aquarium en zijn bewoners. Het filter werkt betrouwbaar en is eenvoudig in gebruik en onderhoud. Een uitstekende keuze voor aquarianen — zeker aan te raden.
Duidelijk overzicht v productaanbod
Duidelijk overzicht v productaanbod. Geslaagde zoekfunctie om eigen type apparaat terug te vinden. Zelf wel even technisch probleem gehad bij het invullen vh adres waar systeem de straatnaam zelf bleef wijzigen. Uiteindelijk wel gelukt..
Kwaliteitsproducten aan een voordelig prijs
Kwaliteitsproducten aan een voordelige prijs, gebruik al jaren de alternatieve filters voor mijn Matra waterfilter van Alapur en ben er zeer tevreden over.
Koffie zot
Account aangemaakt, zet groep besteld voor mijn Siemens en nu afwachten tot ik hem heb, heb met de vorige 11000 koffies gezet, tijd voor een vervanging, ook al kan idd mischien nieuwe rubbers en gel helpen ma slijtage zal het ook wel zijn ;)
Foute waterfilters.
Foute waterfilters.
Waterfilterexpert stuurde me de verkeerde filters die niet in mijn esspresso toestel pasten. Ze weigerden dit te geloven en ik moest herhaaldelijk foto's van de filters, van de oude en de nieuwe filters, van de oude filter in het toestel en de nieuwe foute filter in het toestel nemen,... Na herhaaldelijk mailen en geen stap vooruit (en een arrogante toon bij de antwoordmails) kwam er geen oplossing. Ik fixte de oplossing zelf. Ik kieperde de filters in de vuilbak en bestelde bij een ander bedrijf dat me wél de juiste filters stuurde.
hey top hier heb ik een goede site…
hey top hier heb ik een goede site gevonden waar
prijs top is met veel korting zomer25 en 11€korting nergers gezien zoon korting ik ben lange op zoek geweest voor site te vinden website is top je vind daar alles op met een filmpje en tel op voor vragen en chat en veel betaling mogelijkheden ik ben benieuwt op mijn bestelling filters sc718 50353 groeten michael w
Tevreden
Bestellen verloopt vlot, groot aanbod , waterfilter van het eigen merk is een fijn gegeven, spaart wel wat kosten uit. Kortingscode werkt echter alleen bij een minimum aankoopbedrag, dat vind ik minder. Vandaar 4 sterren.
Het bestellen zelf verloopt vlot
Het bestellen zelf verloopt vlot. Deze filters gebruik ik al meer dan 2 jaar probleemloos voor mijn koffiezetmachine van Delonghi
En savoir plus sur les différents types d'avis.