Bra information om vilken produkt jag skulle välja - bra guidning för mig att välja rätt våtdräkt. Tydlig hemsida - pedagogiskt upplagd Snabb leverans. - inom fem dagar Produkten - helnöjd med... Voir plus
Jag vände mig till kundtjänst och mejlade. Jag fick svar väldigt snabbt och vänligt. Sen trasslade jag och missförstod och skrev en gång till och då var det en lika tålmodig och vänlig person som svar... Voir plus
Bra varor, men hemsk webbsida - SÅ rörig och stressig. Man blir alldeles trött. Företaget borde verkligen ta professionell hjälp för att ordna till webbsidan. Den snarare stjälper än hjälper. Sedan re... Voir plus
Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder
Demande des avis aux clients
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Vi är jätte nöjda med allt, varan kom snabbt och passade perfekt.

Réponse de Watery.se
Bra hemsida och snabb leverans. Barnen är väldigt nöjda med simglasögon och badtröjor!

Réponse de Watery.se
Bra utbud och efter beställningen tog det inte lång tid innan det skickades och var hemma hos mig.
Gick fort och utan problem.

Réponse de Watery.se
Snabb leverans och mycket bra kvalitet på baddräkt och glasögon. Det ända var storleken, det är bra att köpa några storlekar större än man brukar ha. Har oftast 36/38 men tog till lite större storlek (efter sett på tidigare bedömningar) på badkläderna och då var det perfekt! Jättenöjd!

Réponse de Watery.se
Själva produkten var perfekt.
Lite sen leverans när man betalar extra för snabb leverans.
Annars inga dåliga synpunkter.
Snabbt svar på Mail också

Réponse de Watery.se
Bra ! Lite svårt att veta vilken man ville ha på hemsidan men enkelt med storleksguide!

Réponse de Watery.se
Bra företag,snabb leverans och bra grejer

Réponse de Watery.se
Mycket bra våtdräkt för simning i öppet vatten! Snabb leverans

Réponse de Watery.se
Silkeslen badtröja i fin klar färg! Smickrar inte bara. Skyddar mot solen. Badskor med, passar mina känsliga fossingar.

Réponse de Watery.se
Behövde hjälp med storleksguiden och kom aldrig längre än till en bot som lovade att någon skulle höra av sig. Det hände dock aldrig.
Returen gick smidigt däremot men hade egentligen inte behövts om jag hade fått svar på min fråga.

Réponse de Watery.se
Storleksangivelsen var inte så bra. Det stod att produkten var liten i storleken. Jag tog storlek 43 (min storlek, räknade med mindre då neoprenstrumpor behöver sitta åt) men det var ändå för stort. Kunde inte använda produkten.
Sen när orden väl skulle levereras tog det en extra dag för att Bring hade fullt i sina paket skåp. Det kändes inte så bra.
Everything was super smooth - great selection, smooth shopping experience. The products we received seem to be of great quality.

Réponse de Watery.se
Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, och den funkar alldeles utmärkt, det känns inte ens att man har något på släp!
Ett extra plus är att den också går att använda som väska om man inte vill lämna kvar saker på land/vill simma mellan två olika ställen.