Watery.se Avis

6 272
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Bra information om vilken produkt jag skulle välja - bra guidning för mig att välja rätt våtdräkt. Tydlig hemsida - pedagogiskt upplagd Snabb leverans. - inom fem dagar Produkten - helnöjd med... Voir plus

Jag vände mig till kundtjänst och mejlade. Jag fick svar väldigt snabbt och vänligt. Sen trasslade jag och missförstod och skrev en gång till och då var det en lika tålmodig och vänlig person som svar... Voir plus

Bra varor, men hemsk webbsida - SÅ rörig och stressig. Man blir alldeles trött. Företaget borde verkligen ta professionell hjälp för att ordna till webbsidan. Den snarare stjälper än hjälper. Sedan re... Voir plus

1. Magasin de matériel pour piscines
  2. Magasins d'appareils de fitness
  3. Club de natation
  4. Magasin d'articles de ski nautique
  5. Service de location d'équipements de sports nautiques

Välkommen till Watery.se! SVERIGES STÖRSTA SIMBUTIK ✔ Allt inom badkläder ✔ Allt inom simutrustning ✔ Allt inom snorkling ✔ Allt inom öppet vatten ❤ 08:00-22:00 kundservice ❤ Snabb leverans ❤ +300 000 nöjda kunder

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

6 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

(6 272)

875 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi är jätte nöjda med allt

Vi är jätte nöjda med allt, varan kom snabbt och passade perfekt.

Hej Jeanette Grönvall,

Stort tack för er superhärliga recension! 🙌

Vad kul att höra att varan kom snabbt och passade perfekt! Det är vi så glada för! 😊

De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Bra hemsida och snabb leverans

Bra hemsida och snabb leverans. Barnen är väldigt nöjda med simglasögon och badtröjor!

24 juin 2026

Hej Anna!

Tusen tack för din recension! Vad underbart att höra att barnen är så nöjda med sina simglasögon och badtröjor! 😊 Det är precis den simglädje vi älskar att se! 💙

Emil / Watery 💙

Det är toppen och mycket nöjd

Det är toppen och mycket nöjd. ⭐️

Hej Nastja!
Tusen tack för din fina anmeldelse! 🙌
Det är superkul att höra att du är så toppen och mycket nöjd! 😊
Vi hoppas du får massor av glädje av det! 🌊

Snabbt och enkelt

Bra utbud och efter beställningen tog det inte lång tid innan det skickades och var hemma hos mig.
Gick fort och utan problem.

26 juin 2026

Hej KC!
Tusen tack för din fina recension! 🙌

Vad kul att höra att det gick så snabbt och smidigt att få hem din beställning! Vi är så glada att du uppskattade vårt utbud och den snabba leveransen! 😊

Vi jobbar alltid hårt för att du ska få dina produkter snabbt, så att du kan hoppa i vattnet så fort som möjligt! 🌊

De bästa simhälsningar,

Snabb leverans och kvalitet

Snabb leverans och mycket bra kvalitet på baddräkt och glasögon. Det ända var storleken, det är bra att köpa några storlekar större än man brukar ha. Har oftast 36/38 men tog till lite större storlek (efter sett på tidigare bedömningar) på badkläderna och då var det perfekt! Jättenöjd!

Hej Camilla Persson!

Tusen tack för din fantastiska anmeldelse – den värmer verkligen! 🙌

Det är så kul att höra att du är jättenöjd med både den snabba leveransen och kvaliteten på din baddräkt och glasögon! Vi är också superglada att du tog dig tiden att kolla de tidigare bedömningarna angående storleken, och att det hjälpte dig att hitta den perfekta passformen – det är guld värt för oss och andra kunder! 🌊😊

Vi hoppas du får massor av fantastiska simturer med din nya utrustning!

De bästa simhälsningar,
Emil / Watery 💙

Snabb leverans, bra produkter till bra pris!

Hej Cian! Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌
Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra produkter till bra priser. Det glädjer oss att kunna leverera den upplevelsen till dig! 😊
De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Fungerade bra

Hej Fredrik Lundkvist!
Tack! Roligt att det fungerade bra! 🙌
De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Själva produkten var perfekt.

Själva produkten var perfekt.
Lite sen leverans när man betalar extra för snabb leverans.
Annars inga dåliga synpunkter.
Snabbt svar på Mail också

4 juillet 2026

Hej Marina,
Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌
Det är fantastiskt att höra att produkten var perfekt, och att du fick snabbt svar på ditt mejl 😊. Vi arbetar alltid hårt för att leveransen ska vara blixtsnabb, och vi är så glada att du är nöjd med din upplevelse hos oss! 🌊
De bästa simhälsningar, Emil / Watery 💙

Snabb leverans och bra skor.

Hej Veronica! 👋

Tusen tack för din fina recension! Vad härligt att höra att leveransen var snabb och att skorna är bra! 🚚 Det gläder oss otroligt mycket, och vi hoppas du får stor glädje av dem! 😊

Bra!

Bra ! Lite svårt att veta vilken man ville ha på hemsidan men enkelt med storleksguide!

Réponse de Watery.se

Hej Teodor! Tusen tack för din super feedback – det sätter vi verkligen pris på! 🙌 Det glädjer oss otroligt mycket att höra att du fann vår storleksguide enkel att använda! 😊 Vi är alltid här för att hjälpa till om du behöver vägledning inför ditt nästa köp. 🌊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Bra företag,snabb leverans och bra…

Bra företag,snabb leverans och bra grejer

30 juin 2026

Réponse de Watery.se

Hej Anneli Holm! Tack så hemskt mycket för din super feedback! 🙌 Det är så kul att höra att du upplevde en snabb leverans och är nöjd med våra produkter! 🌊 Vi gör alltid vårt bästa för att ge den bästa upplevelsen. De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Mycket bra våtdräkt för simning i öppet…

Mycket bra våtdräkt för simning i öppet vatten! Snabb leverans

4 juillet 2026

Hej Kasper Hall! Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌

Vad kul att höra att våtdräkten är så bra för simning i öppet vatten, och att leveransen var snabb! 🌊 Det är precis den typen av upplevelse vi vill ge våra kunder.

Super nöjd med produkten

Super nöjd med produkten! Snabb leverans!

Réponse de Watery.se

Hej Lovisa! Tack så mycket för din fina recension! Det är så härligt att höra att du är supernöjd med produkten och att leveransen var snabb! 🙌 Det är precis det vi strävar efter här på Watery 🌊 Vi hoppas att du får massor av glädje av ditt nya köp! De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Silkeslen badtröja i fin klar färg

Silkeslen badtröja i fin klar färg! Smickrar inte bara. Skyddar mot solen. Badskor med, passar mina känsliga fossingar.

1 juillet 2026

Hej Nora Hedelius!
Tack så hemskt mycket för din fina recension! 🙌
Så härligt att höra att din silkeslena badtröja i den fina, klara färgen inte bara är smickrande utan också skyddar dig mot solen. Och att badskorna passar dina känsliga fötter perfekt – det är precis vad vi hoppas på! 😊
Det betyder otroligt mycket för oss att veta att våra produkter bidrar till en så positiv upplevelse för dig när du är vid vattnet. 🌊

Chatt-bot men bra retur

Behövde hjälp med storleksguiden och kom aldrig längre än till en bot som lovade att någon skulle höra av sig. Det hände dock aldrig.
Returen gick smidigt däremot men hade egentligen inte behövts om jag hade fått svar på min fråga.

Réponse de Watery.se

Hej Mathias! Tack för din feedback! Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att dela din upplevelse. Jag beklagar verkligen att du inte fick den hjälp du behövde med storleksguiden och att ingen hörde av sig efter bot-interaktionen. Det är absolut inte den upplevelse vi vill att du ska ha hos oss, och vi är superledsna över att vi missade att följa upp med dig här. Men det är ändå superbra att höra att returen gick smidigt! 🙌 Din feedback är superviktig för oss, och vi tar den på största allvar. Vi kommer att se över våra rutiner för uppföljning efter bot-interaktioner för att säkerställa att detta inte händer igen. Vi vill alltid ge snabb och personlig service, och din input hjälper oss att bli bättre! Om du skulle behöva hjälp igen med storleksguiden eller något annat, tveka inte att kontakta oss direkt, så ser vi till att du får all den hjälp du behöver snabbt och effektivt! 😊 De bästa simhälsningarna, Emil / Watery 💙

Storleksangivelsenoch leveransen var inte så bra

Storleksangivelsen var inte så bra. Det stod att produkten var liten i storleken. Jag tog storlek 43 (min storlek, räknade med mindre då neoprenstrumpor behöver sitta åt) men det var ändå för stort. Kunde inte använda produkten.

Sen när orden väl skulle levereras tog det en extra dag för att Bring hade fullt i sina paket skåp. Det kändes inte så bra.

3 juillet 2026

Everything was super smooth

Everything was super smooth - great selection, smooth shopping experience. The products we received seem to be of great quality.

Hej Lisa!

Thank you so much for your amazing review! 🙌

It's absolutely fantastic to hear that everything was super smooth for you, from our great selection to your smooth shopping experience. And that the products you received are of great quality – that truly makes our day! 🌊

We always aim to make it easy and enjoyable for you to dive into our world of swimming gear, so your kind words really mean a lot to us. 😊

Best swimming regards, Emil / Watery 💙

Snabbt smidigt och bra kvalitet

Hej H A!
Tack så hemskt mycket för din superfina feedback! 🙌
Det glädjer oss otroligt mycket att höra att du upplevde det snabbt, smidigt och med bra kvalitet! Det är precis den upplevelsen vi strävar efter. 😊🌊

En knallrosa säkerhet

Efter att ha fått en rättfärdig åthutning av en granne att jag borde ha en simboj med mig på mina simturer, gick jag direkt hem och beställde en. 2 dagar senare levererades min knallrosa säkerhet, och den funkar alldeles utmärkt, det känns inte ens att man har något på släp!
Ett extra plus är att den också går att använda som väska om man inte vill lämna kvar saker på land/vill simma mellan två olika ställen.

Hej Karin Persson,

Tusen tack för din fantastiska recension! 🙌

Det är så härligt att höra att din knallrosa säkerhetsboj både levererades snabbt och fungerar helt perfekt för dina simturer! 🌊 Och det är ju helt suveränt att den till och med kan användas som en praktisk väska när man inte vill lämna saker på land. Smart!

Vi är otroligt glada att du känner dig tryggare i vattnet och att vår boj bidrar till en ännu bättre simupplevelse. Det är precis den typen av feedback som driver oss att fortsätta leverera de bästa produkterna och den bästa servicen!

Emil / Watery 💙

En savoir plus sur les différents types d'avis.