4,1

Bien

TrustScore 4 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,1

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ikke imponert av kursholder

Instruktøren mumlet og snakket veldig utydelig. Gikk alt for fort gjennom viktige slides fordi vi hadde dårlig tid, til tross for at det ikke var mye spørsmål fra kursdeltakerne. Gjorde "narr" av deltaker som fikk feil svar på oppgave. Hadde heldigvis lest en del på forhånd for det var lite tid til overs for å stille spørsmål eller be om hjelp.

14 juillet 2026

Lite til ingen forkunnskaper. 94% (Bestått)

Lite til ingen forkunnskaper, og 94% bestått i løpet av en kveld. Dyktig kursholder, med vekt på det vesentlige. Vil dog anbefale å gjøre deg godt kjent med forkunnskaper kursholder gir ut på forhånd. Da vil du kunne fokusere mer på nye ting som blir presentert, fremfor å undre over det du kunne ha lest over på forhånd. Kursholder brukte mye tid på å forsikre at ALLE faktisk forstod kart/kompass/utregninger (kanskje litt i overkant mye tid) Nb: jeg var rimelig blank på forhånd, og det gikk mer en bra.

14 juillet 2026

Veldig dyktig instruktør som forklarte…

Veldig dyktig instruktør som forklarte godt og sørget for at spørsmål og gjennomføring av praktiske øvingsoppgaver ble forstått. Intensivt opplegg med kurs og eksamen samme dag. Mye informasjon i kombinasjon med praktiske øvingsoppgaver. Alt i alt et veldig godt opplegg. Anbefales.

Bra kurs!

Dette kurset går grundig gjennom alle de viktige delene av livet på sjøen. Kursleder var god å forklare, komme med elsempler som vi forstod, grundig, hjelpsom og meget dyktig på sitt felt! Det tok fem timer inkludert småpauser! Anbefales!

9 juillet 2026

Kursholder møtte ikke opp

Kursholder møtte ikke opp, ingen informasjon gitt før noen andre på kurset tok kontakt med kundeservice. 45 min etter opprinnelig oppstart var beskjeden at ny kursholder var på vei fra Drøbak, og er på plass om ca. 1 t. så kurs som varer til 22:30 skal nå vare til over midnatt..
fikk valg mellom å dra og penger tilbake (eksamens utgift uvisst) eller vente for fullpris av kurs…
Useriøst..

2 juillet 2026

Trondheim høyhastighet praktisk del

Trondheim høyhastighet praktisk del: stadig avlyst, ny dato x4, ny tid, ringer så samme dag og sier han ikke har båt.
Men sender faktura til tross for dette. Vanskelig å få tak i, svarer ikke på telefon, man må lete for å finne andre telefonnummer ved å bruke navn på eiere.
Styr unna!

19 juin 2026

Avlyste kurs, men super instruktør

Kurset ble avlyst flere gang i Trondheim (2025) og da jeg endelig fikk gjennomført oppmøtekurset i min tettpakkede timeplan i 2026 var jeg veldig fornøyd med innholdet og bestod prøven lett. Jeg kjøpte til digitalt kurs også. Du forplikter deg til å betale selv om kurs må flyttes pga få påmeldte og det rike tilbudet av kursdatoer er nok ikke reelt, men en måte å tiltrekke seg kunder på. Instruktør A. fortjener 5 stjerner og var helt super.

26 avril 2026

Kansellert kurs og eksamensdato 3 ganger på under 1 mnd

Kort fortalt:
Den 24 mars bestilte jeg kurs og eksamen til 28 mars. Samme dag ble den kansellert grunnet for få deltakere. Fikk nytt tilbud 19 april, dagen før ble den kansellert grunnet syk instruktør. Fikk nytt tilbud 21 april, og to timer før kurset skulle begynne ble dette også kansellert grunnet omstendigheter som jeg har stor forståelse for. Min forståelse av det som har skjedd er at om en person/instruktør i bedriften ikke kan møte opp så faller alt fra hverandre og jeg opplever at min opplevelse viser dette. Jeg fikk nytt tilbud 25.april og det ble gjennomført, men de glemte å sende meg melding om at kurset og eksamen skulle være på et annet hotell. Så jeg måtte løpe fra et hotell i Bergen til et annet, noe jeg heldigvis rakk.
For å forberede meg til kurset hadde jeg kjøpt WAVE sitt digitale kurs kalt båtvett og i den ene videoen for navigasjon 09:19 inn i videoen sier foreleseren en stor feil ved at for å finne tid må man dele fart på strekning, når det riktige svaret er å dele strekning på fart.
Samtidig synes jeg at selve kurset var utrolig bra og nyttig.
WAVE kompetanse har beklaget masse og jeg fikk rabatt grunnet omstendighetene.

Kunnskapen deres er på plass, men på grunn av det administrative har jeg opplevd hele situasjonen som vanskelig og det har tatt mye av min tid. Jeg har måtte snu på kalenderen for å få det til.

25 avril 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit