Banner for Wavell

Wavell Avis 2 404

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte for noget tid siden et par Wavell 4 Aero, og må sige at det er noget af det bedste jeg til dato har haft. Sidder perfekt, god lyd og ingen vindstøj, så da der pludseligt blev problemer med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et produkt som virker som er bygget av god kvalitet og gir en fin lydopplevelse med tanke på pris. Kan ikke se at noen andre klarer å levere et så bra produkt til denne prisen som Wavell gjør. Var lit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Modtog et par Wavell 4 Areo, som havde en defekt. Men kundeservice var enormt gode til at svare hurtigt og hjælpe undervejs. Et par dage efter modtog jeg et nyt eksemplar, som fungerer upåklageligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Leveransen var som förväntat. Produkten var packad på ett sätt som upplevdes som högkvalitativ. Det var lätt att komma igång och dom fungerar så långt bra med framför allt bra ljud.

À propos de l'entreprise

5. Magasin Hi-Fi
  6. Magasin d'ameublement et de décoration

À propos de Wavell

Écrit par l'entreprise

Det hele startede i 2019 med tre gymnasievenner fra Aarhus og en fælles passion for lyd. Som små var vi forgabte i vores forældres LP’er, og da vi blev ældre forelskede vi os i bas, mens vi blev optagede af at have de helt rigtige højttalere på teenageværelset. Ud fra denne kærlighed til lyd satte vi en fælles mission om at gøre lyd af høj kvalitet tilgængeligt for alle.

I dag driver vi stadig Wavell med samme ambition. Det er også en af grundene til at vi er overbeviste om, at lyd skal opleves. Derfor tilbyder vi 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på alle vores produkter. God lyd er subjektiv, så du skal have mulighed for at opleve vores lyd i din egen hverdag, så du trygt kan finde ud af, om det er det rette match for dig.

Vi er et ungt team, som står på skuldrene af en lang og stolt lydtradition i Danmark – en kombination af erfaring og nytænkning, der giver os det perfekte afsæt til at skabe lyd, man kan mærke. Vi tror ikke på, at en stærk lydoplevelse behøver at være kompliceret eller pakket ind i unødvendige specifikationer. Det skal være nemt at vælge et produkt, nemt at bruge det i hverdagen og nemt at mærke forskellen.

30 dages tilfredshedsgaranti

Écrit par l'entreprise

Køb og prøv - returner nemt, hvis det ikke er det rigtige match
Hos Wavell tror vi på at lyd skal opleves. Lyd er subjektivt og vores hørelse er forskellig. Derfor kan det være svært at finde lige præcis de høretelefoner, højttalere eller lydprodukter som passer lige netop til dig. Derfor tilbyder vi altid 30 dages fuld tilfredshedsgaranti, så du trygt kan prøve produktet i din hverdag. Hvis det ikke lever op til forventningerne, kan det nemt returneres.

Gratis levering over 398 kr.

Dag-til-dag levering

Bestil dine nye høretelefoner hos os og få gratis levering over 398 kr. med Postnord. Vi tilbyder dag-til-dag levering hvis du bestiller inden kl. 15:00 på hverdage.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 42 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Super høretelefoner

Super høretelefoner, som sidder, hvor de skal. Har god noise cancelling

5 février 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds. Bedre kan det ikke siges.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fungerer bare, og super kundeservice

Købte Wavell 4 Pro i gave til min datter. De fungerer bare perfekt og sidder rigtig godt i ørene. Hun bruger dem hver dag.
I forbindelse med bestillingen havde jeg en ændring, og fik hurtigt svar og løsning fra kundeservice. Tak

20 décembre 2025

Hej Anne Marie,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og den service, vi tilbyder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købet Wavell 4 Plus og har brug dem…

Har købet Wavell 4 Plus og har brug dem i 3 måneder. Det er virkelige gode In-ear Høretelefoner specielt til prisen, de sidder godt fast i øret og lyden er rigtig god.

5 mars 2026

Hej Michael,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre. Wavell 4 plus er designet til folk, der ønsker god lydkvalitet, uden at det skal koste en formue.

Topkarakter til Wavell og Wawell 4 Pro

Hurtig levering og så er Wavell 4 Pro (in ear) bare et fantastisk produkt. Bedste lyd og bedste pasform. Topkarakterer herfra

5 mars 2026

Hej Kirsten,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds med vores produkt. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne fortsætte med at levere topkarakterer til dig fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fungerer super godt og god lyd!

Fungerer super godt og god lyd!

Hej Tobias,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre. Hvis du ønsker at få endnu mere ud af dine høretelefoner, kan du nemt tilpasse dem i vores Wavell Connect app.

Wavell 4 Pro

Købte Wavell 4 Pro - Audio Experience Super produkt til super pris 👌🏼
Efter jeg skiftede til skum propper sidder de perfekt.

10 janvier 2026

Hej Monica,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores produkter. Mange af vores kunder sætter også stor pris på vores Foam Ear-Tips, som tilpasser sig formen på øret for ekstra komfort.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ligefrem og nemt

Det var en positiv oplevelse uden de sædvanlige problemer med websider og brugerfladen var forståelig. Endelig ordren blev effektueret uden problemer,

23 novembre 2025

Hej Isabelle,

Mange tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback, og det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu bedre for vores kunder, dejligt det kan mærkes.

Jeg har købt et par Wavell 4pro sleep

Jeg har lige købt et par Wavell 4 pro sleep.

Det var en dårlig oplevelse da jeg havde store forventninger til deres produkter.

Jeg er ejer af deres fantastiske Wavell 4 pro, der lever helt op til alt hvad de skriver og sige, kvaliteten er helt i top.

Jeg har ingen indvendinger mod Wavell 4 pro sleeps lyd, men det er uacceptabelt at lyden hakker, mister forbindelsen konstant og lyden ikke altid er synkroniseret spillet i højtalerne. Det ene øjeblik hører du kun i den ene højtaler, lidt efter er der ekko osv.
Produktet var ikke ikke stabilt. Nu sendt retur.

Det skal siges at Wavell har kontaktet mig efterfølgende og undskyldt for oplevelsen og har hurtigt handlet på min reklamation.
Tak for professionelt og hurtig respons samt handling.

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre om dine udfordringer, og vi vil meget gerne hjælpe dig. Wavell 4 Sleep Pro er en mindre sovehøretelefon, som ikke har samme rækkevidde som en almindelig hverdagshøretelefon. Det er dog vigtigt, at den fungerer inden for en rimelig afstand, som typisk er på natbordet ved siden af sengen.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk, så hjælper vi dig gerne videre.

Noté 2 sur 5 étoiles

Skifter ikke ordentligt mellem devices

Skifter ikke ordentligt mellem devices, lyden falder ud jævnligt og er i en halvdårlig kvalitet.

Hej Kim,

Tak for din anmeldelse! Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med produktet. Multipoint-funktionen i vores produkter fungerer normalt helt uden problemer. Du skal blot åbne Wavell Connect-appen, aktivere funktionen i indstillingerne og derefter genstarte produktet, så det husker dine indstillinger. I appen har du også mulighed for at tilpasse lydprofilen, så den passer perfekt til dig og dine lydpræferencer. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på info@wavell.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og meget nem…

Hurtig levering og meget nem bestilling.
Er super tilfreds med produktet.

20 février 2026

Hej Jakob,

Tak for din anmeldelse! Vi gør altid vores bedste for at levere pakkerne så hurtigt som muligt, og det er rigtig dejligt at høre, at det også var nemt for dig at bestille.

Godt headsæt

Godt headsæt, god lyd, design og holdbarhed i spilletid.

Kan anbefales.

1 décembre 2025

Hej Kristoffer,

Mange tak for din anmeldelse! Bedre kan det ikke det ikke siges, dejligt at du er tilfreds med produktet.

Virkelig godt headset

Virkelig godt headset. Jeg er virkelig glad for dem!

Hej Anette,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi vil anbefale dig at prøve vores Wavell Connect app, hvor du nemt kan tilpasse dine høretelefoner, så de passer endnu bedre til dig. Vi håber, det vil gøre din oplevelse endnu bedre!

Fik byttet til nyt

Jeg har fået meget fin behandling da jeg klagede over at mit produkt var gået i stykker.
Jeg fik uden videre tilsendt nyt.

25 février 2026

Hej Britta,

Det er dejligt at høre, at du sætter pris på vores service. Tak for at dele din oplevelse med os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og nemt at finde rundt…

Hurtig levering og nemt at finde rundt på hjemmesiden og sammenligne produkter.

Produktet fungere over alt forventning.

28 novembre 2025

Hej Lise,

Mange tak for de fine ord! Dejligt at høre du også er glad for vores produkt.

Udemærkede øretelefoner

Udemærkede øretelefoner

26 février 2026

Hej Anni,

Mange tak for din anmeldelse af vores øretelefoner. Vi er glade for at høre, at vores produkt tilfredsstiller dig.

Super tilfreds

Er super tilpasse med mine
Wavell 4 Pro Audio Experience.
De sidder godt i ørene, dejlig lyd og nemme at betjene med touch funktioner.
Vil klart anbefale.

28 novembre 2025

Hej Gitta,

Vi er vildt glade for, at du deler din oplevelse med Wavell 4 Pro | Audio Experience. Pasform, lyd og betjening er tre centrale funktioner, som vi bestræber os efter at optimere.

Noté 5 sur 5 étoiles

Så gjorde Wavell det værd at se/høre…

Så gjorde Wavell det værd at se/høre nyheder og danske serier igen. Min lidt halvdårlige aldersbetingede hørelse fik nyt liv med Wavell Signatur Over ear høretelefoner - så fedt.

8 juillet 2025

Hej Bjarne,

Det betyder meget for os, at du værdsætter vores høretelefoner i din hverdag. Tusind tak for din anmeldelse!

God kundeservice og support

God kundeservice og support. Jeg fik mine wavell on ear og de har ikke skuffet. Perfekte til træning udendørs og indendørs. Du kan høre dit yndlings indhold og stadig være opmærksom på omgivelserne

5 janvier 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse af vores høretelefoner og service. Vi værdsætter, at du deler din oplevelse med at handle hos Wavell.dk.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super produkt og hurtig levering

Super produkt og hurtig levering. Virkelig god lyd og batteritid.

30 janvier 2026

Hej Louise,

Skønt at høre, at du nyder lyden og batteritiden i vores høretelefoner. Vi er glade for, at vores produkt og levering tilfredsstiller dig.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus