Tyvärr var leveranstiden mycket längre än utlovat och fick ingen återkoppling från kundtjänst kring min order trots flera försök till kontakt. Synd - gillar annars produkterna, framförallt strumporn... Voir plus
Bästa Bambusockorna Underbara strumpor som är lika sköna tvätt efter tvätt. Har testat bambusockor från andra leverantörer så jag har underlag för att kunna säga att Weard har de allra bästa. Härlig,... Voir plus
Ok. So I love weards socks, the are high quality, soft feel and great fit. However, the delivery takes ages. I e-mailed customer support twice, with no answer. When I sent an e-mail saying I would lik... Voir plus
Det har gått en månad sedan jag beställde och varorna har fortfarande inte skickats. Jag har mejlat kundtjänsten flera gånger och ingen svarar på mina mejl. Eftersom jag betalade direkt i samband med... Voir plus
Weard designar och tillverkar underkläder och basplagg av ekologisk bambu.
Finn Malmgrens väg 2A, 12138, Stockholm, Suède
- hello@weard.com
- weard.com
N'a pas répondu aux avis négatifs
För dålig resår!
Gick på ihärdig reklam och köpte ett 5-pack. De är mjuka och bekväma men tyvärr är resåren alldeles för dålig. Den korvar ihop i princip direkt. Otroligt irriterande.

Réponse de Weard
Köpte en sport bh med padding 2.0
Köpte en sport bh med padding 2.0. Letade efter en skön och luftig sportbh som andas utan skavande band eller knäppen. Så jag provade en av dessa. Har ca 70F i storlek och är väldigt kort i överkroppen dvs mellan axel-bröstvårta. Får alltid korta alla band. Även här. Banden är så långa att bh-n börjar nere vid vårtan och sjunker under dagen. Blev snabbt slapp. Extremt liten täckning av brösten, framförallt på sidorna. Ser bara billigt ut. Går inte att ha en tunn tröja ovanpå och är rädd att en nipple ska hoppa ut jämt. Blir att prova Bread & Boxers
Prisvärda produkter i underbar…
Prisvärda produkter i underbar kvalitet. Snabb leverans.
Supersköna kläder
Smidig betalning och snabb leverans. Dessutom superbra produkter. Rekommenderas!
Strumporna är bäst
Snabb leverans och otroligt sköna…
Snabb leverans och otroligt sköna kalsonger. Kommer med säkerhet köpa fler.
Snabb leverans och produkten var toppen.
fantastiska produkter men onödigt stor…
fantastiska produkter men onödigt stor kartong till 2p kalsongerna.
Köpte dessa kalsonger till min pojkvän
Köpte dessa kalsonger till min pojkvän, de enda orden han sa direkt var”omg” med ett stort leende. Han tyckte dessa kalsongerna var det mjukaste och det skönaste han någonsin har satt på sig.
Rekommenderar alla tjejer att köpa dessa till sin pojkvän och se dem ”live” testa dem och för att se deras ansikten uttryck, fick mig att le ;)
Grymt svårt att skicka tillbaka varor
Grymt svårt att skicka tillbaka varor, urkrångligt system!!!
Helt underbart material o design!
Helt underbart material o design. Köpte först den beiga Lounge dressen (byxan + tröja) o nu köpte jag samma i svart. Ljuvlig! Hemma jobb! På landet! ♥️
Snabb service av supersköna kläder
En savoir plus sur les différents types d'avis.