À propos de l'entreprise

1. Agence de presse et de marketing

Écrit par l'entreprise

WebLeap helpt bedrijven groeien met professionele websites, SEO en online marketing. Wij bouwen converterende websites die niet alleen mooi zijn, maar vooral klanten opleveren. Onze focus ligt op duidelijke structuur, snelheid, vertrouwen en vindbaarheid in Google. Van webdesign en zoekmachineoptimalisatie tot strategisch online advies: alles met één doel: meer aanvragen en omzet. WebLeap werkt met ondernemers die willen doorgroeien en online serieus genomen willen worden. Persoonlijk contact, heldere communicatie en resultaatgerichte aanpak staan centraal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,6

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Iemand van Webleap belde mij terwijl ik…

Iemand van Webleap belde mij terwijl ik druk aan het werk was op een maandag, in de eerste instantie wou ik ophangen en snel door met mijn werk. Na een kort gesprek kwam ik erachter dat dit bedrijf niet zomaar een websitje voor je maakt. Ik ben met Finn in contact gekomen en hij heeft me door heel het process heen begeleid en nu heb ik in plaats van een pré historische pagina een machine die aanvragen genereerd haha. Kan als schilderbedrijf de jongens bij webleap niet genoeg bedanken voor het resultaat wat ze voor mij hebben gegenereerd. Heb maar een ding te zeggen, gewoon doen!

16 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Finn heeft mij geholpen met het design…

Finn heeft mij geholpen met het design en de branding van mijn logo, tot nu toe ben ik dus ontzettend tevreden over de samenwerking. We zijn nu bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van de website en het proces verloopt heel professioneel.

9 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Van 5 sterren naar 1 ster: Mooie buitenkant, technische puinhoop

In eerste instantie gaf ik Webleap een positieve review omdat de lay-out van de site er goed uitzag. Nu de site eenmaal draait, kom ik daar helaas op terug. De technische oplevering is onder de maat en zorgt voor grote problemen:
• Onwerkbaar dashboard: Door een eigen "themebuilder" over Elementor heen te leggen, is de site in WordPress nagenoeg onwerkbaar geworden voor mij als eigenaar.
• Technisch slordig: De site zit vol met "hardcoded" verwijzingen naar hun eigen servers (finno15.sg-host.com), wat de snelheid enorm vertraagt en zorgt voor "ruis" in de Google-zoekresultaten.
• Foutieve data: De Google Tag Manager en Analytics zijn zo gebrekkig ingesteld dat ik kritieke foutmeldingen krijg en belangrijke data verlies.
Ik heb me helaas laten verleiden door het mooie plaatje, maar de technische afhandeling van Webleap is zeer onprofessioneel. Ik ben nu veel tijd kwijt om de technische "erfenis" en de onnodige rommel van hun servers uit mijn site te laten verwijderen. Pas op: een mooie site betekent bij Webleap niet dat de techniek ook op orde is.

Bespaar u de moeite: u kunt mij heel goed vinden onder de naam Tijd voor Taal in Utrecht. Ik heb u een fors bedrag betaald voor de bouw van mijn website in Elementor. Dat u nu beweert mij niet te kennen omdat ik kritiek heb op de technische fouten en de gebrekkige nazorg die ik nu zelf heb moeten oplossen, is veelzeggend. Ik heb u inmiddels geblokkeerd en heb geen behoefte aan contact; ik wil alleen andere ondernemers waarschuwen voor deze werkwijze. De feiten staan in uw administratie, mijn review blijft staan.

Onprofessionele afronding: na oplevering is de testomgeving op SiteGround (sg-host) gewoon online blijven staan. Hierdoor indexeert Google nu al maanden verouderde testpagina's naast mijn live site. Een vakman hoort zijn rotzooi op te ruimen en geen 'ghost-pagina's' te laten slingeren die de SEO van de klant vervuilen.

Update 04-04-2026:
Inmiddels is eindelijk een eerste resultaat zichtbaar, wat bewijst dat een oplossing al die maanden technisch gewoon mogelijk was. Andere verzoeken worden door Google echter nog steeds afgewezen omdat de overige testpagina's nog altijd live staan. Dit getuigt van een zeer slordige afwikkeling; de bron van het probleem is nog steeds niet definitief verwijderd.

25 septembre 2025
Logo de Webleap

Réponse de Webleap

De technische beweringen in deze review worden gepresenteerd als feiten, maar zijn aantoonbaar onjuist.
De website is gebouwd en aangepast binnen de bestaande Elementor-omgeving en technisch correct opgeleverd, zoals wij dat structureel doen voor een groot aantal zakelijke klanten.

Tijdens het traject hebben wij meerdere uitgebreide sessies op kantoor besteed aan gezamenlijke aanpassingen. In deze periode zijn wensen en keuzes meerdere keren gewijzigd, waarvoor wij extra tijd en begeleiding hebben ingezet.

Na oplevering zijn er door de klant zelf wijzigingen doorgevoerd. Daarbij hebben wij expliciet aangegeven dat dit invloed kan hebben op techniek, prestaties en meetdata.

Ter verduidelijking: wij hebben nooit gesteld de klant niet te kennen. De communicatie heeft uitsluitend betrekking gehad op het inhoudelijk beoordelen van de in de review genoemde technische claims.

Wij leveren technisch degelijke websites en staan altijd open voor een inhoudelijke oplossing. Wanneer een klant aangeeft geen contact te wensen, respecteren wij dat.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus