Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Canon 100-400ii aangeschaft wegens zeer scherpe prijs op een mail wordt binnen 24 uur gereageerd lens werdt na een week geleverd en werkt perfect ben hier erg blij mee.geen track en trace code dit is... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een camera gekocht hier en het pakket werd sneller dan verwacht geleverd. Het is helemaal compleet en ik ben erg blij met de camera! Wat fijn is, is dat je nieuw kunt kopen, maar ook tweedehand... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Canon r7 besteld voor honderden euro's goedkoper dan andere shops in nl. De levering is niet bepaald transparant, duurde 8 dagen en je krijgt geen track en trace code tot je er zelf om vraagt via de c... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De site is overzichtelijk en je vindt gemakkelijk wat je zoekt. De prijs is echt heel goed vergeleken met de " reguliere" camera winkels. Je bespaart zo honderden euro's Ook is het gemakkelijk om c... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,4

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prima website in principe

Prima website in principe. Mooie Sony a7 mark 3 tegen een lagere prijs dan elders. Communicatie vanuit webtronic zit verbetering in. Ik heb expliciet moeten vragen om een bevestigingsmail en heb ook geen track&trace ontvangen vanuit Fedex. Maar al met al tevreden over de service.

23 avril 2025

Hoi,

Bedankt voor uw 4-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service die wij hebben verleend.

Wij gebruiken Trustami als onze reviewpartner, bekijk onze reviews hier: https://www.trustami.com/ervaring/webtronic-nl-evaluatie

Noté 5 sur 5 étoiles

Webtronic kan ik eenieder aanbevelen!

Voor de eerste keer besteld bij webtronic. Zeer scherpe prijzen, snelle levering en het bestelde (camera) goed verpakt! Value for money
Als ik de volgende keer weer wat nodig heb, dan zal ik dit zeker via webtronic bestellen. WEBTRONIC > Kan ik eenieder aanbevelen!!

17 avril 2025

Hoi,

Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over de service die wij hebben verleend.

Canon R7 …

Ik heb vandaag de Canon R7 binnen gekregen, wel via Fedex levertijd 5 werkdagen. Ik ben super blij met de camera. Ik kan het alleen maar aanraden.

12 mai 2025

Goed geregeld

Binnen een week geleverd, goed verpakt (beschermd met extra folie er omheen) en toen ik vragen had mbt de levering kreeg ik ook vlot en netjes reactie. Fors goedkoper dan elders op internet. Ik ben zeer tevreden.

29 avril 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Maken waar wat ze beloven

Maken waar wat ze beloven. Pakket doet er zonder track en trace zoals aangegeven een dag of 5 over. Keurig verpakt!

11 avril 2025

Absolute aanrader

Product is zeer scherp geprijsd vergeleken met andere partijen.
De levering is naar behoren.

Al met al een erg fijn bedrijf.

17 avril 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Concurrerende keuze in camera’s, lenzen etc.

Webtronic heeft een mooie keuze in moderne electronica. Voor mij: in fotografie.
Zeer concurrerende prijzen en prima levertijden. (5 dagen!)

10 avril 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Voor een scherpe prijs een nieuw…

Voor een scherpe prijs een nieuw objectief aangekocht van Olympus.
Over de bestelling werd ik door e-mail op de hoogte gehouden. De levering duurde een aantal dagen en werd bezorgd door Fed-ex. Deze stonden wel zonder aankondiging voor de deur.
Levering was compleet en netjes verpakt.

24 avril 2025

Alles op tijd geleverd

Alles op tijd geleverd, camera met bijbehorende extra accu en oplader keurig afgeleverd, enig minpuntje geen Hollandse
handleiding, maar die heb ik inmiddels gedownload

18 avril 2025

Noté 3 sur 5 étoiles

Legit shop, communication could be better

Had problems with delivering my lens, which had to do with the courier side. Thankfully, after some time the issue has been resolved.

Be prepared for long waiting times and some communication issues, but the shop is legit - they do deliver goods (my lens wrongly arrived to me after I cancelled the order), although in a somewhat unusual way.

I think that the shop could benefit from:
1) A more discrete delivery policy. Even if this comes at an extra 10 euros for the price, I believe it's important to have a reliable delivery service that is transparent to the customer.
2) Better communication within the company regarding order status and updates.

27 février 2025

Bestelling Canon r7

De site al een aantal keer voorbij zien komen, maar vertrouwde het nog niet helemaal om er iets te bestellen. Na een tijdje de reviews te bekijken die redelijk tot goed waren de canon R7 besteld via webtronic. En de camera inmiddels ontvangen na bijna een week. Netjes verpakt en in goede staat ontvangen. Je krijgt een bevestigingsmail, maar je krijgt geen track en trace en de levering duurt ongeveer een week.

24 février 2025

Canon R7 camera

Het bestelde product ( camera ) is binnen de afgesproken termijn van 5 werkdagen in goede staat geleverd.
Een mail bericht met een vraag over de levering is adequaat en zeer snel beantwoord

17 février 2025

Noté 4 sur 5 étoiles

Na bestelling de orderbevestiging een…

Na bestelling de orderbevestiging een dag later ontvangen. Een dag later ook een verzendbevestiging op de mail gekregen. Een paar dagen later kreeg ik het bestelde product binnen.

Klein minpunt:
Als de verzendbevestiging van DHL niet van eigen fabrikaat was geweest en zonder tekstfouten én als het ook daadwerkelijk DHL was geweest die het afleverde, dan waren het 5 sterren geweest ;-)

26 novembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele goede kortings aanbieding op de…

Hele goede kortings aanbieding op de aankoop. Alles was snel netjes en correct afgehandeld. Super zeer tevreden.

19 novembre 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Webtronic, een goede en fijne service

Artikel is door mij in perfecte staat ontvangen en werkt uitstekend.
Werd geleverd door Fed-Ex in plaats van DHL zoals in aankoopbevestiging sprake was, had hier echter geen terugkoppeling of Track-and-Trace code.
Echter na kort telefonisch contact met eenmedewerker in Amersfoort, kreeg ik de melding dat de zending in de komende 2 uur zou plaatsvinden.

Een 20 minuten later was deze ter plaatse.
Goede zorg qua verzending en verpakking en klantencontact.
Een uitermate tevreden klant.

20 décembre 2024

Ipad besteld. Goedkoop en TOP levering

Ipad besteld+gratis ipad pencil. De goedkoopste die ik kon vinden. Na betaling direct bevestiging. Volgende dag melding van verzending. En na een klein weekje geleverd. Je krijgt tussendoor geen statusupdates maar wat wil je met zo’n goeie prijs. Verder TOP

25 novembre 2024

Goede levering

Top, door snelle goede levering en mooie kwaliteit prijs verhouding.
Op naar een volgende keer.

7 janvier 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede prijs duidelijke afspraak snelle…

Goede prijs duidelijke afspraak snelle levering telefonisch bereikbaar

10 décembre 2024

Goede webshop

Webtronic heeft gegarandeerd de laagste prijs en mijn Canon R7 is gewoon netjes geleverd, dat is dan ook één van de redenen waarom er dan ook geen track-and-trace code is, omdat daar dan op bespaart wordt.
Als je dat geen probleem vindt, dat is het de perfecte keus.

3 janvier 2025

Canon r6 mark 2 en Canon RF 100-500 lens

Heb 11-11-2024 de Canon r6 mark 2 met de Canon 100-500 mm lens besteld en het proces van bestelling tot levering is perfect verlopen. Had het binnen 5 dagen binnen zoals beloofd.Uieindelijk gaf de prijs de doorslag en Webtronic is gewoon de goedkoopste. Tot nu toe zeer tevreden over de producten en de nazorg!!!

3 janvier 2025

Webtronic

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus