Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een vorige fijne ervaring bij Weekly Flowers met een bloemenabonnement, is er afgelopen woensdag 7 -1-2026 weer het eerste boeket geleverd gekregen bij mijn schoonouders. Wat een prachtige goed... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een jaarabonnement cadeau gegeven. Dit afsluiten ging heel gemakkelijk en elke maand krijgen we een enthousiast bericht over een mooie nieuwe verse bos bloemen die ontvangen is.

À propos de l'entreprise

1. Livraison de fleurs

Écrit par l'entreprise

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 1 sur 5 étoiles

NOOIT MEER HIER MIJN BOEKET BESTELLEN

Bezorging van het boeket bloemen ging naar een afhaalpunt, terwijl ik een persoonlijk adres had opgegeven. Waar ik dit pakket zelf moest gaan ophalen. Was juist een verrassing voor iemand die 80 werd!
Gelukkig heb ik het zelf opgehaald. Zat in een smalle doos met 4 a 5 stengels, als grande boeket, prijs 31 euro met verzendkosten 44 euro!
Wat een fiasco dit boeket!! NOOIT MEER EEN BESTELLING BIJ DIT BEDRIJF

Heb snel bij ons vertrouwde bloemenwinkel een nieuw boeket besteld om alsnog de 80 jarige te verrassen!!

9 avril 2026

Beste Lilian,

Wat ontzettend jammer om te lezen, en excuses dat dit zo is verlopen.

Ik begrijp heel goed dat dit extra teleurstellend is, juist omdat het om een verrassing voor een 80e verjaardag ging.

Zoals besproken zijn we hierover ook via WhatsApp met elkaar in gesprek. Ik hoop dat we er samen alsnog netjes uit kunnen komen en tot een passende oplossing komen.

Celesta

Noté 5 sur 5 étoiles

We zijn zo blij met de mooie…

We zijn zo blij met de mooie veldboeketten! De bloemen zijn kakelvers zeker 10-12 dagen mooi!

3 avril 2026

Beste Conny,

Heel leuk om te lezen dat jullie blij zijn met de veldboeketten en dat de bloemen zo lang mooi blijven. Daar doen we het voor!

Groetjes,
Celesta

Geweldig boeket

Geweldig boeket, blijft zo lang mooi.
Geeft mijn huis een zomerse look en word er zelf ook heel vrolijk van 🌺

1 avril 2026

Réponse : Weeklyflower

Heel leuk om te lezen dat je geniet van de bloemen! Daar worden wij ook blij van! Groetjes, Celesta

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig boeket, professioneel verpakt en geleverd.

Prachtig boeket, professioneel verpakt en geleverd. We hebben een abonnement voor 6 maanden afgesloten en het eerste boeket is al binnen - en die is schitterend.

Het werd geleverd in een grote doos waarin de bloemen waren verpakt. Dat was erg fijn, want daardoor waren de bloemen niet beschadigd en in perfecte conditie.

Ze staan mooi en wij zijn er blij mee

27 mars 2026

Heel enthousiast!

13 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Elke keer weer een verassing.

De bloemen waren mooi en elke bos was weer uniek.
Er zaten ook bijzondere bloemen bij die ik niet eerder had gezien. Veel variatie.
Ze waren goed verpakt.
Ook vond ik het foldertje met aanwijzingen erop fijn.
Zo wist ik ze goed te behandelen en stonden ze ongeveer 2 weken prachtig op de vaas.

10 mars 2026

Mooi boeket

Mooi boeket, leuk concept! Ik heb het cadeau gekregen, heel fijn dat je het kunt laten ingaan op het moment dat jij wilt. Ik kijk al uit naar het volgende!

19 février 2026

Top service, prachtige bloemen

Na een niet zo’n fijne ervaring afgelopen valentijnsdag heeft Weeklyflower het Meer dan goed gemaakt. In principe was het niet eens hun fout dat de bos afgeleverd werd bij een afhaalpunt wat vervolgens bijna een week gesloten was, maar tòch werd besloten een nieuwe bos te sturen. Wat een service èn wat een mooie bos, hier ga ik zeker vaker bestellen en raadt het iedereen aan

20 février 2026

Réponse : Weeklyflower

Wat een fijne review om te lezen, dank je wel daarvoor. We zijn blij dat we het alsnog voor je hebben kunnen oplossen en dat het nieuwe bezorging wel helemaal naar wens was!

Noté 1 sur 5 étoiles

Teleurstelling in plaats van bloemenplezier

Ik heb helaas een zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf. Mijn kind gaf mij een abonnement cadeau voor vier boeketten. Het eerste boeket vond ik al ondermaats: doffe blauwgroene tinten, veel prikbloemen en totaal niet het klassieke, kleurrijke boeket dat op de website wordt beloofd. Het maakte geen frisse of feestelijke indruk.

Toen het tweede boeket arriveerde over 2 weken en opnieuw vrijwel dezelfde, fletse samenstelling had, was voor mij de maat vol. Nog twee keer zo’n teleurstelling wilde ik niet. Bloemen horen vreugde te brengen — dit deed precies het tegenovergestelde.

De boeketten kwamen totaal niet overeen met wat op de website wordt getoond. Geen rode of roze tinten, geen levendige kleuren, geen klassieke uitstraling. Nog nooit in mijn leven heb ik een boeket niet mooi genoemd — dit was de eerste keer.

Wat het extra vervelend maakt, is de manier waarop er met mij is gecommuniceerd. Ik schreef hen netjes met “u”, maar werd zelf met “je” aangesproken. Dat voelde respectloos en niet professioneel.

Toen wij het abonnement wilden stopzetten, werd ons meegedeeld dat dit volgens hen al een grote tegemoetkoming was, omdat zij dit normaal gesproken niet doen. Alsof wij dankbaar moesten zijn. Vervolgens werd er ook nog €2,50 annuleringskosten in rekening gebracht. De verantwoordelijkheid voor de teleurstellende kwaliteit werd volledig bij de klant gelegd. Er werd zelfs voorgesteld om over te stappen op een veldboeket — terwijl het zogenaamd klassieke, kleurrijke boeket al zo dof en ondermaats was. Wat moet je dan verwachten van een veldboeket?

Uiteindelijk is er gewoon geld geïnd voor een product dat niet overeenkomt met de belofte. Voor dat bedrag had ik bij de bloemist om de hoek aanzienlijk mooiere en versere bloemen kunnen kopen.

Zeer teleurstellend en absoluut niet klantgericht

16 février 2026

Réponse : Weeklyflower

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring zo teleurstellend is geweest. Dat is absoluut niet het gevoel dat wij met onze bloemen willen overbrengen.

Allereerst vinden wij het oprecht vervelend dat de boeketten niet aansloten bij uw verwachtingen. Bloemen horen inderdaad blijdschap te brengen, zeker wanneer ze als cadeau worden gegeven. Als dat gevoel uitblijft, begrijpen wij dat dit extra teleurstellend is.

Onze boeketten worden samengesteld op basis van seizoensaanbod en variëren per levering. De stijl die u beschrijft, klassiek en kleurrijk, is zeker een uitstraling waar wij naar streven. Tegelijkertijd kan smaak heel persoonlijk zijn, en het spijt ons dat de gekozen samenstellingen voor u te flets en onvoldoende feestelijk aanvoelden.

Ook uw opmerking over de aanspreekvorm nemen wij serieus. Wanneer u ons met “u” benadert, hoort daar vanzelfsprekend dezelfde vorm van respectvolle communicatie bij. Dat dit niet zo is ervaren, begrijpen wij en dat had zorgvuldiger gemogen.

Wat betreft het stopzetten van het abonnement: wij hanteren vaste voorwaarden, maar wanneer iemand ontevreden is, zoeken wij altijd naar een passende oplossing. Het was zeker niet onze bedoeling om u het gevoel te geven dat u “dankbaar” moest zijn voor een uitzondering. Als dat zo is overgekomen, bieden wij daarvoor onze excuses aan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Verse en mooie boeketten, en vlekkeloze levering!

Ik heb een bloemen abonnement gekregen voor 12 bossen.
Wat een mooie bloemen krijg ik telkens weer!
Je bent vrij om de regelmaat en het soort boeket te kiezen, dit gaat heel soepel en werkt perfect!
De kwaliteit van de bloemen is heel goed en ze staan zeker 14 dagen fris bij!
Ik ben blij en heel tevreden.
Een aanrader!!

5 février 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Het werd allemaal erg goed geregeld

Het werd allemaal erg goed geregeld. Het eerste veldboeket was al een topper!
Ik geef jullie echt door aan degene iemand die zo’n leuk bloemen kado wil geven.
Iets minder is jullie bereik en kan alleen via whatsapp.

5 février 2026

Mooi kado abonnement voor mijn 83 jarige moeder

Een kado abonnement voor mijn 83 jarige moeder besteld die niet bij mij in de buurt woont.
Goed op de hoogte gehouden wanneer het boekt geleverd werd zodat ik haar kon informeren . Gratis vaas erbij. Mijn moeder helemaal blij met de vaas en het grote mooie boeket wat de postbode kwam brengen. Er volgen er nog 2.

16 janvier 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Bos viel tegen

Bos viel tegen, had net zo goed in supermarkt kunnen kopen

15 janvier 2026

Réponse : Weeklyflower

Hoi Gusta, dank je wel voor je eerlijke review. Jammer om te lezen dat het boeket niet voldeed aan je verwachtingen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We besteden veel aandacht aan kwaliteit en versheid. Neem gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen naar een passende oplossing. Groetjes, Celesta

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus