Wegoeurope

Je krijgt geen contact met ze

Je krijgt geen contact met ze, ze geven hun verkopen aan uit 2023 t/m 2025 terwijl de site pas een week oud is. Dit is een scam en reclame op insta is met behulp van AI gemaakt, klopt allemaal niks van. Mensen trap er niet in.

10 février 2026

Tickets

Ik kreeg, nul, medewerking van hun. Was verschrikkelijk om met hun te communiseren. Uiteindelijk heb ik de tickets geannuleerd. Moet ik 30 dagen wachten voor ik mijn geld terug krijg. Op hoop van zegen dan maar. De slechtste die ik ooit tegen ben gekomen op internet.

10 février 2026

Wegoeuro.com = oplichting

Wegoeuro.com is een oplichtingssite. Te mooi om waar te zijn: vluchten met 25% korting t/m 14 februari, inclusief ingecheckte ruimbagage, vrije stoelkeuze, terugbetaling mogelijk. Het zou de helft schelen met Skyscanner. Betalen met creditcard werkt niet. Dan overschrijven per bank. En je krijgt geen bevestiging meer per mail. Er is nauwelijks iets te vinden online over deze website.
Trap er niet in.

9 février 2026

TRUFFA?

Ho lo stesso problema. Ho fatto il bonifico ed ora non so più niente. Il sito non funziona, ha funzionato qualche minuto e sono riuscito a mandare una email al servizio clienti ma adesso il sito non funziona più.

29 janvier 2026

Uitkijken

Ik heb hetzelfde probleem.
Vlucht geboekt en willen betalen met creditcard.
2 verschillende geprobeerd en geen enkele werd aangenomen.
Heb dan via chat gevraagd hoe dat kwam en zou iets zijn met mijn bank instellingen. Heb dan uiteindelijk per overschrijving betaald maar nog geen bericht gekregen.
Als ik nu op mijn boeking wil gaan zien is de website niet meer beschikbaar.

3 février 2026

I have tried to book a flight in Europe…

I have tried to book a flight in Europe and it was 25% cheaper until 14 feb.26 dan Skyscanner or otherwebsites, but when I tried to pay it didn't accept any of my credit card, they wanted only bank transfer, I didn't trust it so I have cancelled my booking, it's something not right with websites, be careful.

3 février 2026