Banner for Wellshave

Wellshave Avis

1 051
TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

artikel gekocht in juli 2025. In aug 2026 kreeg ik het apparaat na een eigen reinigingsbeurt niet meer werkend in elkaar. Na intensief contact met de Klantenservice waarbij actief werd meegedacht omtr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn Groom gaurd pro had na een maand helaas een defecte batterij. Na snel en vriendelijk mail verkeer binnen no time een nieuwe gekregen, top service!

À propos de l'entreprise

1. Grossiste en appareils électriques

Écrit par l'entreprise

Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!

Onverslaanbare bezorgbelofte

Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug

Bij Wellshave hoef je je nooit zorgen te maken over levertijden of verborgen verzendkosten. Wij beloven: Altijd gratis verzending — geen uitzonderingen, Besteld op werkdagen voor 23:59, morgen in huis Niet tevreden? 30 Dagen kosteloos retourneren. Zó zeker zijn wij van onze bezorgservice. Wel zo eerlijk, wel zo Wellshave.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

(1 051)

645 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik gemeld om retour meer dan 5 dagen…

Ik gemeld om retour meer dan 5 dagen tot nu krijg ik niks geen contact met jullie

Beste,

Vervelend om te horen dat u nog geen terugkoppeling heeft ontvangen over uw retourzending #SHAVE8791. Onze excuses voor het ongemak.

Kunt u alstublieft contact opnemen met onze klantenservice contact@wellshave.com? Dan kunnen we uw retourzending en de status hiervan voor u nakijken en u verder helpen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Goede scheerkop

11 septembre 2026

Beste R. van Panhuis,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de scheerkop.

Veel plezier ermee!

Magneetophanging Wellshine föhn defect

In maart een Wellshine föhn met diffusser gekocht via BOL.COM. Over de föhn ben ik heel tevreden, alleen was de magneet ophanging in september defect. Na een mailtje naar de service afdeling kreeg ik meteen kosteloos een nieuwe magneet ophanging toegestuurd! Dus ook heel tevreden met de service van Wellshine 👍 AANRADER

16 septembre 2026

Beste Wendy,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review en de aanbeveling! 😊

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw Wellshine föhn én onze service. Vervelend dat de magneetophanging defect was, maar gelukkig konden we dit snel en kosteloos voor u oplossen.

Veel plezier met uw föhn en nogmaals bedankt voor uw vertrouwen in Wellshine! 👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben zeer tevreden over de manier…

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop WELLSHAVE mijn probleem heeft opgelost. Nadat ik contact had opgenomen over mijn defecte scheerapparaat, heeft Yvonne mij heel vriendelijk en correct geholpen.

Ondanks dat mijn aankoop al enige tijd geleden was, heeft WELLSHAVE aangeboden om mij volledig kosteloos een nieuw en compleet apparaat toe te sturen. De communicatie verliep heel duidelijk en vriendelijk en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Mijn complimenten aan Yvonne en WELLSHAVE voor de goede service en het oplossen van mijn probleem. Bedankt voor jullie moeite en klantvriendelijkheid!

Sergio

18 septembre 2026

Beste Sergio,

Hartelijk bedankt voor uw ontzettend mooie bericht! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de manier waarop wij uw probleem hebben opgelost en dat u de communicatie als prettig en duidelijk heeft ervaren.

Yvonne zal uw compliment zeker waarderen! 😊

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen en zijn dan ook blij dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe Wellshave!

Beste Bart,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel onze snelle service als de kwaliteit.

Veel plezier met uw aankoop!

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Ze hebben hun naam veranderd omdat er teveel slechte reviews zijn. Zelf zijn we met een onderzoek bezig .

16 septembre 2026

Beste Jessica,

Jammer om te lezen dat u deze indruk heeft. We willen hierbij wel graag een feitelijke onjuistheid rechtzetten: wij hebben onze naam niet veranderd vanwege slechte reviews. Wellshave is onze bedrijfsnaam en daar is geen sprake van een naamswijziging om reviews te omzeilen.

Wij vinden het erg jammer dat er een review wordt achtergelaten wat absoluut niet klopt en niet correct is.

Als u momenteel een onderzoek uitvoert en concrete vragen of bevindingen heeft, staan wij uiteraard open voor een inhoudelijke toelichting. U kunt hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen.

We vinden het belangrijk dat informatie over ons bedrijf correct en controleerbaar wordt weergegeven.

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn scheerapparaat ging naar 3…

Mijn scheerapparaat ging naar 3 maanden al stuk

14 septembre 2026

Beste Johan,

Wat vervelend om te horen dat uw scheerapparaat na ongeveer drie maanden al defect is geraakt. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden.

We helpen u graag om dit zo snel mogelijk op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw ordernummer en een korte omschrijving van het probleem, zodat we kunnen kijken naar een passende oplossing.

Onze excuses voor het ongemak.

Alles gaat perfect

Alles gaat perfect

9 septembre 2026

Beste Tom,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens verloopt.

We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Top Product

12 septembre 2026

Beste Arwin,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons product. 😊

Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer!

Noté 2 sur 5 étoiles

Accu & IPX spec klopt niet

Product wat is toegestuurd komt niet overeen met wat er is geadverteerd. 600mAh staat zowel op de doos als het scheerapparaat, de website zegt 800mAh. Het apparaat zegt ook IPX6, waar de website IPX7 specificeert.

Webshop gemaild voor uitleg, die zegt "drukfout doos". Bijzonder dat het apparaat zelf dan ook die drukfout heeft en dat niet vermeld was. Ik denk leugens, wil mij beroepen op non-conformiteit en krijg inmiddels al ruim een week geen reactie meer.

Product is voor zover één keer gebruik kan zeggen goed op de accu na. Opzetstukken wisselen gaat makkelijk, messen zijn goed scherp, motor heeft voldoende kracht.

Ik raad het af om bij deze verkoper te winkelen.

1 septembre 2026

Beste

Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. Het spijt ons dat er onduidelijkheid is ontstaan over de vermelde accucapaciteit en de IPX-classificatie, en vooral dat u vervolgens niet tijdig een reactie van ons heeft ontvangen.

Wij begrijpen dat het verwarrend is wanneer de specificaties op het product afwijken van de informatie op onze website. Dat had duidelijker gecommuniceerd moeten worden en we nemen uw opmerking hierover serieus. Ook vinden we het vervelend dat u inmiddels ruim een week op een inhoudelijke reactie wacht.

Wat betreft uw beroep op non-conformiteit: uiteraard willen we dit netjes met u oplossen en uw situatie inhoudelijk beoordelen.

Fijn om te lezen dat u verder tevreden bent over de scherpte van de messen, de kracht van de motor en het wisselen van de opzetstukken. Tegelijkertijd begrijpen we dat dit niet wegneemt dat de afwijkende specificaties voor u een belangrijk punt zijn.

Onze excuses voor het ongemak en de gebrekkige opvolging.

Zoals beloofd

Zoals beloofd

6 septembre 2026

Beste Emiel,

Bedankt voor uw review en het vertrouwen in Wellshave. Fijn om te horen dat we onze belofte hebben kunnen waarmaken!

We wensen u veel plezier met uw aankoop.

Altijd verzorgd

Product ziet er degelijk uit. Je krijgt een jaar extra garantie bij inchecken. Vriendelijke benadering.

Réponse de Wellshave

Bedankt voor je mooie review, Frans!

Fijn om te horen dat je het product degelijk vindt en onze vriendelijke benadering waardeert.

We wensen je veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Nou net binnen speciaal vanmorgen niet…

Nou net binnen ! speciaal vanmorgen niet geschoren en net geprobeerd nog nooit zo gladde huid gehad supper bijna net zoals bij na nat scheren met een mesje een geweldig handzaam apparaat
Voor de prijs hoef je het niet te laten.

Réponse de Wellshave

Bedankt voor je enthousiaste review, Gertie!

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met het scheerresultaat. 😊

Geweldig dat je de huid zo glad vindt en het apparaat prettig en handzaam vindt in gebruik. Veel scheerplezier gewenst en bedankt voor je vertrouwen in Wellshave!

Perfecte levering.

Perfecte levering.

2 septembre 2026

Beste Kurt!

Fijn om te horen dat je bestelling perfect is geleverd.

Veel plezier met je aankoop!

Top service van Wellshave

Top service van Wellshave, een opzet stukje brak af helaas waardoor ik hem niet meer kon gebruiken, contact gehad via bol.com met het bedrijf en ze zeggen het kosteloos op te sturen naar mij.

Réponse de Wellshave

Bedankt voor je mooie review, Jesse!

Wat vervelend dat het opzetstukje was afgebroken, maar fijn om te horen dat we je snel konden helpen en kosteloos een nieuw onderdeel naar je opsturen. 😊

We vinden het belangrijk om onze klanten goed te helpen en zijn blij dat je onze service als top hebt ervaren!

Beste Glenn!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je tevreden bent over het apparaat.

Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in Wellshave!

Fijn goede body trimmer

Fijn goede body trimmer

9 septembre 2026

Beste Mathè!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze body trimmer.

Veel plezier ermee en bedankt voor je vertrouwen in Wellshave!

Dik tevreden

Goed product en correct & tijdig geleverd

4 septembre 2026

Réponse de Wellshave

Bedankt voor je mooie review, Henri!

Fijn om te horen dat je dik tevreden bent met het product en dat je bestelling correct en op tijd is geleverd. 😊

Veel plezier met je aankoop!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd en een fantastisch

Snel geleverd en een fantastisch scheeraparaat.

3 septembre 2026

Réponse de Wellshave

Bedankt voor je mooie review, Mitchell!

Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd en dat je zo tevreden bent over het scheerapparaat.

Veel scheerplezier!

Groetjes,

Perfecte service

Perfecte service!

8 septembre 2026

Beste Hannes!

Fijn om te horen dat je onze service als perfect hebt ervaren.

We waarderen je vertrouwen in Wellshave enorm!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus