Dit is mijn eerste recensie van WENZ omdat ik van mening ben dat je dat ook niet kan na één ervaring. Dus nu, na meerdere aankopen én ook al een retourzending, kan ik oprecht meegeven dat het winkele... Voir plus
Firma Wenz Irritant dat deze firma Wenz mode altijd maar reclame blijft sturen. Ik stuur ALLE catalogussen retour. Ik heb contact gehad vandaag gebeld met Chanty die mij toezegd dat het gestopt gaa... Voir plus
Mooie kleur, snit en materiaal . Snelle levering en gemak van betaling. Top service, top kwaliteit voor een goede prijs.
Informations provenant de diverses sources externes
Mode en meer volgens de laatste trends vindt u op WENZ. Laat u inspireren door ons exclusieve aanbod. ✓ Topmerken ✓ Snelle verzending ✓Topkwaliteit
No respect about customers
No respect about announced delivery time. Problem with item I order. Return to sender and talk about 3 to 6 week for refund ? Ok, forget me as customer !
Spookfactuur
Plots valt er een factuur in de bus voor enkele honderden euro's. Nog nooit van deze firma gehoord, laat staan dat ik er ooit online zou besteld hebben. Bedrijfsgegevens op de factuur kloppen alsook KBO en rekeningnummer, maar over welke producten het gaat ontbreekt. Het zelfde KBO / BTW nummer is in gebruik door Klingel en hierover zijn reeds meldingen van spookfacturen gemaakt.
Contact opnemen met de klantendienst tot nu toe niet succesvol. Eerst en vooral moet je bellen naar een 070 betaalnummer en aangezien het minutenlang wachten kost dit al geen vele euro's om dan plots de verbinden verbroken te worden. Op contactformulier via de website tot op heden geen reactie.
Geen vertrouwen in deze firma die blijkbaar schuilgaat achter een Duitse financiele holding.
Wenz Mode - Misleidende reclame.
Bestelling vanaf 40,= een korting van € 15,= plus gratis levering € 4,95. op de afrekening wordt eerst het totaalbedrag € 19,95 verminderd maar op het eind worden de verzendkosten € 4,95 er weer bij geteld. Een korting dus van € 15,= Zie het niet anders dan een misleidende reclame. Gereclameerd bij Wenz maar zij zien het toch voor een korting van € 19,95.
Ik dus niet en ben zeker niet content. Wel een vlotte levering.