2,5

Bas

Geen enkelereactie

Schoenen te klein, teruggestuurd, kreeg geen retourlabel, wel betaald. Daar na nog maar keer betaald via post.nl.
Hoor niets, en ook nog steeds mijn geld niet terug. Telefoon nummer is niet in gebruik, reageren niet op mail. 113 euro!!! Weg

5 décembre 2024

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan. Niet ontvangen. 2 weken geleden inmiddels. Dit is een dropshop bedrijf. Goedkope rotzooi uit China wat doorverkocht wordt. Nog steeds geld niet terug en ook geen product ontvangen. Nummer is niet te bereiken en op mijn mails komt geen reactie. Jammer. Niet bestellen bij hun.

10 octobre 2024

Heb een schoen besteld die op hun…

Heb een schoen besteld die op hun website stond, terwijl het niet voorradig was. Op het website werd niets aangegeven dat het niet op voorraad was.

Vijf dagen na bestelling bellen we het bedrijf en krijgen te horen dat ze ons bestelling gezien hebben en vervolgens een bevestiging zullen versturen. Een dag later nog geen bevestiging ontvangen. Nogmaals gebeld om te vragen hoe het zit. Wordt het telefoon op mijn gezicht weg gedrukt. Paar keer gebeld om erachter te komen hoe het zit met het schoen. Uit eindelijk te horen gekregen dat het niet op voorraad is, terwijl ze dit gisteren ook konden doen.

15 mai 2024

Eens maar nooit weer

Wij hebben 2 werkspijkerbroeken besteld, en kregen 2 donkerblauwe katoenen broeken, zeer zeker geen spijkerstof de kwaliteit was niet slecht dus toch maar gepast, omdat de broeken erg groot uitvielen hebben we ze terug gestuurd. Bij terug betaling kreeg ik niet mijn hele betaling terug bij navraag bleek dat ik de verzending inclusief btw niet terug kreeg, dit waren eenmalige vrachtkosten volgens de mevrouw aan de telefoon.
Dus als je niet zeker weet of het gaat passen wees gewaarschuwd als je het terug moet sturen dat je niet je hele betaalde bedrag terug krijgt misschien vind iedereen dat normaal, maar ik niet ik koop hier dan ook nooit meer ook omdat ik uiteindelijk niet kreeg wat ik besteld had.

2 juin 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit