Kvaliteten verkar bra. Snabb leverans. Nöjd med produkten! Tycker dock att alla företag som säljer cortenplåtsprodukter till trädgårdar tar hutlösa priser. Samma produkter som inte specifikt beskrivs... Voir plus
Hämtade på lagret, dagen efter jag har beställt, bra service. Jag säger att vi kommer att köpa mer. 1 timma senare ringer min man o säger att han fått på fb att det är 20% på allt. Kunde väl ha öns... Voir plus
Mycket bra produkt som håller hög kvalitet. Relativ enkel montering med bra beskrivning. Produkten ger ett lyft utomhus och kan också med växter fungerar som insynsskydd. Rekommenderas.
Bra produkter och kort leveranstid. När jag köpte stolparna hade jag ambitionen att använda "hela längder" 45x45 (upp till 5m). Så raka tryckimpregnerade reglar finns inte hos plankhandlarna. Det fu... Voir plus
Smart design för trädgård och uteplats - det är vad vi på Wernamo Design erbjuder! Vi har ett brett sortiment av staket, räcken, rabattkanter, trädringar och planteringsboxar i stilren design. Våra produkter tillverkas i Småland av underhållsfria material som ger dig mer tid att njuta av din trädgård. Vi har allt i eget lager och levererar snabbt. Hos oss får du dessutom alltid nära och personlig service. Välkommen!
Lundbyvägen 25, 33153, Värnamo, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures

Réponse de wernamodesign.se
Det var 3:e gången vi beställde just ”Borgen” och leveransen fungerar perfekt och kvaliteten är så bra man kan önska!

Réponse de wernamodesign.se
När vi väl tog steget gick allt som smort. Stolpar Drömminge med alla tillbehör kom väldigt snabbt. Sakerna motsvarar förväntningarna och känns väldigt gedigna. Väggarna blir väldigt snygga, vi är supernöjda!

Réponse de wernamodesign.se
Blev en miss i leveransen. Ni fixade så allt blev perfekt till slut.

Réponse de wernamodesign.se
Dom är snabba med leverans och väldigt service.
Produkten är toppen och lätt att montera.
Beställde staket för 4 år sedan och är väldigt nöjda. Beställde nyligen komplement till soptunnorna. Otroligt snabb leverans och alltid lika nöjd. Mycket fin kvalitet och extra stort plus för lokalt, svenskt företag!

Bra kvalitet
Rimligt pris
Bra hemsida
Seriöst och rejält intryck

Réponse de wernamodesign.se
Snabb leverans! Rejäla snygga rabattkanter med bra hopkopplingsanordningar. Ska jag anmärka på nåt så blev det på ett par ställen inte helt tätt mellan kanterna utan ett par mm glipa. Förstår inte riktigt varför men det känns som ett i-landsproblem!
Bra produkter och kort leveranstid.
När jag köpte stolparna hade jag ambitionen att använda "hela längder" 45x45 (upp till 5m). Så raka tryckimpregnerade reglar finns inte hos plankhandlarna. Det funkar ju bra att lägga skarvar i stolparna. Det kunde ni skriva i monteringsanvisningen.
Väldigt trevligt bemötande vid avhämtning av vår plant box i Värnamo. Oerhört stilren design, mycket god kvalitet, enkel att montera. Vi är sååå nöjda!
När man handlar lokalt känns det alltid lite extra. Sen att man blir nöjd med sitt köp är ju alltid en bonus. Förhoppningsvis får vi njuta av vår plantbox i många år framöver!😊
Snabb och korrekt leverans. Lättbegriplig och logisk montering som bevarade familjefriden!