Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wesecure reagerede hurtigt på min henvendelse , og gav god feedback på min aktuelle situation, som gav et godt grundlag for at træffe beslutninger om hvad der skulle gøres. De kom dagen efter og lever... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Et indledende besøg efterfulgt af et tilbud som bar præg af høj kvalitet for pengene - professionel montering og et opfølgende besøg. Hvad skal jeg sige! Denne gang var opgaven en ny sikkerhedsdør... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skrev mail til Wesecure igår søndag, da jeg havde problem med lås til sikkerhedsdør. Blev kontaktet få timer efter og Christian tilbød at komme forbi samme dag. Det blev aftalt til idag mandag og Chri... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut en behagelig oplevelse. Kunne ikke låse op indtil lejligheden. Kom samme dag og fik ordnet ny lås m.m. på en professionel måde. Meget tilfreds.

À propos de l'entreprise

1. Serrurier
  2. Service de protection contre les incendies
  3. Installateur de systèmes de sécurité
  4. Fournisseur de systèmes de sécurité

Écrit par l'entreprise

WeSecure ApS. er en Sikringsvirksomhed med fokus på stærk og effektiv Indbrudssikring/ Passiv SKALsikring til alle typer bygninger. WeSecure tilbyder Arkitekttegnede og specialfremstillede døre efter mål med særlige krav til private hjem, boligforeninger samt bevaringsværdige og historiske bygninger. Indbrudssikring: Skræddersyede løsninger til at beskytte dit hjem eller din virksomhed mod Brand og Indbrud. Sikkerhedsdøre & Branddøre: Robuste ståldøre, der giver optimal sikkerhed og brandbeskyttelse. Indbrudssikre & Skudsikre Vinduer og Døre: Højeste sikkerhedsniveau med skudsikre og indbrudssikre løsninger. Gittersikring: Æstetisk og dekorativ gittersikring i stål, herunder hængslede gitterdøre samt saksegitter til kældervinduer og terrassedøre. Professionel og Specialiseret Låseservice & reparation af Sikkerhedsdøre. ISEO nøgler og Låsecylindre, FIAM og Mottura låsekasser, samt Mul-T-Lock og Resist Xline til ADLO døre. For spørgsmål, kontakt os på: info@wesecure.dk, eller Tel.: +45) 5059 7776.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Christian fra Wesecure.dk løber fra aftaler

Christian fra Wesecure.dk skulle lave vores hoveddør. Første aftale aflyste Cristian på dagen. Irriterende når man venter, fordi man tror, man har en aftale.

Den næste aftale kom Christian heller ikke til. Han skrev, at han havde en anden kunde. Formentlig var det en opgave med bedre betaling. Jeg havde valgt at være hjemme fra arbejde, men ventede igen forgæves. Spild af tid.

Jeg kan selvfølgelig ikke anbefale Christian fra Wesecure.dk. Efterfølgende modtog jeg flabede beskeder. Helt igennem en dårlig oplevelse!

Svar på Wesecure:
Hvis Christian havde undskyldt i forlængelse af min beskrivelse på Trustpilot, havde han fået respekt. Hans svar viser, at han ikke vil have historien om hans behandling af kunder frem. Så kære Christian, hvis du vil undgå dårlige anmeldelser (som du mener er chikane), så vil jeg foreslå, at du begynder at holde dine aftaler i stedet for at løbe fra dem, fordi du har andre opgaver, hvor du kan tjene flere penge. Mvh.

8 décembre 2021
Avis spontané
Logo de WeSecure ApS.

Réponse de WeSecure ApS.

Hej Michael,
Jeg blev kontaktet af Bestyrelsen i den Andelsboligforening du bor i.
De bad mig rette henvendelse til dig vedr. et problem du havde med din Sikkerhedsdør/ Entrédør leveret af et firma jeg ikke kender.
Da vi udfører låseservice på alle typer Sikkerhedsdøre, kontaktede jeg dig og aftalte en dato jeg skulle besigtige din dør.
Du oplyste du arbejdede hjemmefra den pågældende aftalte dag, så jeg kunne bare komme forbi i løbet af dagen.
Jeg ringede til dig flere gange den aftalte dag, på forskellige tidspunkter. - De 2 gange du svarede din telefon oplyste du, du ikke var hjemme.
Jeg meddelte dig, jeg ikke havde mulighed for at holde og vente på du skulle komme hjem, da jeg havde andre kunder jeg også skulle nå. - Jeg oplyste, jeg kunne komme tilbage på et senere tidspunkt hvis dette passede dig.
Du blev meget vred, og lovede du nok skulle ødelægge mig og mit firma med grim omtale på de sociale medier samt Trustpilot.
Det har jeg nu erfaret du har gjort alvor af.
- Da jeg altid yder mit bedste for en god service, er det derfor beklageligt at høre din side af historien.
Jeg har oplyst Bestyrelsen i din Andelsboligforening om episoden, og den efterfølgende chikane på de sociale medier.
- Med venlig hilsen, Christian -

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus