Westergaardshotel Avis

Bien

Aucune trace de demande d’avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Vi har været på en deal og det har…

Vi har været på en deal og det har været den mest sublime oplevelse. Så lækker mad og en yderst venlig og kompetent betjening. Meget fine værelser med nye badeværelser. Vi kommer helt sikkert igen.

19 juin 2026

Fantastisk personale

Fantastisk personale, med humor og et glimt i øjet. Fantastisk mad, super flotte lokaler og fine rene værelser. En 100% fem stjernet oplevelse man kan leve længe på 😁

13 juin 2026

Fantastisk mad og service på Weekendophold med veninde juni 2026

Weekendophold med veninde juni 2026. Fantastisk sød og nærværende personale, som var yderst fleksibel. Dejlig velkomst og fine renoveret værelser. Der var et fællesrum til fri afbenyttelse med køleskabe, fryser, glas mv. i forlængelse af værelses fløjen. Maden var flot anrettet og alt var hjemmelavet og præsenteret af tjeneren. Morgenmaden blev serveret ved bordet og der var 4 æg (til 2 personer) hjemmebagt rundstykker og rugbrød, 2 slags pølse, 3 oste, 2 hjemmelavet syltetøj, agurk, tomat, appelsin, 2 slags kager, stempelkande kaffe, æblejuice og appelsinjuice. Der var meget mad og vi kunne desværre ikke spise op af alt det lækre mad. Vi giver 5 stjerner og kommer gerne igen.

13 juin 2026

2-dages ophold på Westergaards hotel i Videbæk

Vi havde købt et 2-dages ophold på Westergaards hotel med middage begge dage. Beklageligvis var der sket en fejl, således at vores bookning var blevet aflyst. Hotellet beklagede meget og indlogerede os på Hotel Falken i samme by (se anmeldelse andetsteds).
Ledelsen af Westergaards htel beklagede dybt og gav såvel hvid- som rødvin til måltiderne begge dage. Hotellet tilbød - derudover - et nyt 2-dagesophold på hotellets regning.
Det er vi - naturligvis - mere end tilfredse med!
I øvrigt kan vi stærkt anbefale hotellet:
Måltiderne var - begge dage - helt i top og vinene udsøgte. Betjeningen var hyggelig, vidende og absolut god. Morgenmaden blev (hvilket er sjældent på nutidens hoteller) serveret og var meget lækker.
Vi glæder os til at gense Westergaards hotel i Videbæk, som - i øvrigt - er en absolut hyggelig og seværdig by.
Pia & Søren Stanhardt

22 mai 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit