Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Deze site is volledig nep. Beheerd door chatoperators (mannen of vrouwen) die het als verdienmodel hebben berichtjes te beantwoorden en op profielen te reageren. Vrijwel alle profielen zijn gestolen f... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alleen maar nepaccounts zoek de fotos maar eens op via google . Een voor een op tientallen vooral buitenlandse websites. Ze zijn allemaal 24/7 online . Raar Nederlands vreemde zinnen . Antwoorden... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Volledig nep. Tientallen reacties per dag en allemaal uit dezelfde woonplaatsen. Niemand wil op whatsapp of messenger of zoiets, allemaal ‘eerst hier maar even chatten’ credits om te reageren zijn duu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zwaar nep echt alles op Whatchat. Bijna alle vrouwen willen contact met je zodra ja account online is dan is de jacht op je geld begonnen. Hier en daar aantrekkelijke foto's en of prikkelende berichte... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

This site is a scam

This site is a scam. Many times I asked to change the photo, but instead I received only stupid questions. But oddly enough, you can spin the wheel and get free credits. I did this as long as I had enough credits. And I started chatting with others again but unfortunately I got the same crap, I'm glad I got it for free. Be careful spin the credit wheel and don't rush to raise money from your credit card, you will simply lose money.

17 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

This website is fake,real pics but fake…

This website is fake,real pics but fake people operating the accounts. Scam stay away from it they want your credit card number so they can charge you a fortune of 50 coins per message,I can't believe it hasn't been shut down

31 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Hoi mensen op deze review site.

Hoi mensen op deze review site.
Dat het over whatschat gaat dat alles nep is.
Heb het zelf ook ervaren, maar als een ieder op deze site nou met ze alle 1 staan.
Om dat bedrijf uit de lucht te halen hebben we bewijzen nodig.
Als we dat hebben kunnen we met zijn alle contact op nemen met Alberto stegeman of thijs zeeman hun krijgen veel meer voor elkaar.
Dit moet stoppen want er worden een hoop mensen de dupe en wij kunnen dat voor komen

12 mars 2023

Nep nep.neo

Ik.heb mijn.aan gemeld wat mijn wel.op.valt is de vrouwen zijn 24 uur perdag groen en hoe veel.berichten je krijg dit is niet normaal dus het is allemaal nep nep.nep

1 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Is een neppe datingsite whatschat het…

Is een neppe datingsite whatschat het is duur en met coins chatten is niet leuk en ik ben 1 jaar en 3 maanden opgelicht en geen ontmoeting gekregen ik wil mij geld terug van jullie. Vanaf oktober 2021 tot 13 januari 2023 ben ik gewoon opgelicht geen videobellen geen gratis chatten geen echte profielen. Ik ben gestopt met domme chat. Beste is mensen in het echt ontmoeten zoals cursussen. Kerk en activiteiten zie je mensen in het echt en kan je mensen echt leren kennen en ontmoeten .dating niet doen mensen is helemaal niks.

16 janvier 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Deze dating site is net alsalle andere…

Deze dating site is net alsalle andere seks dating sites het gaat ze alleen om geld.krijg constant berichten vangeblokkeerde profielen die zogenaamd niet meeer een bericht kunnen sturen en al je de profielfoto´s gaat bestuderen dan zal je geen een nederlandse foto tegen komen.Het is allemaal om jou te misleiden en je geld uit je zakken te kloppen. ik zeg blijf weg van deze site.
Het verwijderen van je profiel kan je wel vergeten bij deze criminelen

22 janvier 2023

Alles is nep

Alles is nep. Als je goed leest kun je concluderen dat het nooit tot een ontmoeting komt, maar het een oefening in flirten is…
De reacties van de dames strelen alleen je ego😂 Gelukkig geen cent betaald.

29 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit is ongelooflijk de grootste…

Dit is ongelooflijk de grootste nepdatingsite wat ik ben tegengekomen,
Oke , mooie nepprofielen maar antwoorden duidelijk met robottaal dus niet intrappen

28 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Veel nep profielen houden je aan het…

Veel nep profielen houden je aan het lijstje het zijn bots geen echte gesprekken pas op je raakt je geld kwijt begin er alsjeblieft niet aan oplichters begin er niet aan slecht voor je portemonnee waarschuwing voor rest van de wereld

10 décembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

whatschat is een waardeloos whatschat…

whatschat is een waardeloos alleen om mensen voor de gek te houden hier begint met een heel fatsoenlijk gesprek en na loop der langdurende berichten begint meer in de richting meer over Seks gesprek dit is gewoon mensen voorde gek behouden om geld te verdienen vind het jammer dat bij whatschat op deze manier geld schande voor die gene die zo verdient.
Dus mensen trapt niet in mooi gespekt berichten niet zond van de tijd die je hier door brengt en geld hier voor uit te geven alleen Nep foto check voor een bepaalde foto dan doen ze niet ze kunnen niet aan komen

3 novembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Duidelijk verhaal NIET DOEN enkel…

Duidelijk verhaal NIET DOEN enkel geautomatiseerde berichten om daarmee geld te verdienen. Je chat met een chatbot a 50 cent per bericht. Het staat er zelfs bij:

Intercon maakt gebruik van professionele animatoren en ze dienstverlening wordt geleverd in de hoogste kwaliteit. Echte ontmoetingen met deze operatoren zijn niet mogelijk. Gebruikers kunnen alleen berichten versturen binnen het portaal

29 octobre 2022

Pure nep dit

Pure nep dit. 3 keer account verwijderd 3 keer wisten de dames ( computers ) niet meer wie ik was. Terwijl we gisteren nog hadden gechat. Ga lekker naar de kroeg. Goedkoper en meer kans op succes. Hier zeker niet.

11 août 2022

Waardeloze site

Waardeloze kutsite ! Fake tot en met. Uitgeschreven maar de rommel blijft komen.

Nul komma grada serieus !

Kost een bende geld maar levert niets waardevoller op !

Je bent zelfs een lekker stuk als je niet eens een foto / beschrijving hebt geplaatst. Nou, dat zegt toch al wel genoeg ?!

11 août 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus