Lisez les avis des autres
Fantastisk service! Jeg bestilte fire brugte toyota alu fælge med vinterdæk, onsdag aften til afhentning i Hammel. Allerede 1,5 time senere blev jeg kontaktet per email af Jakob, som skulle til Aar... Voir plus
L'entreprise a répondu
Søde og flinke mennesker i den anden ende af bestillingen. Lidt bøvl med varelageret, hvilket ikke er direkte deres egen fejl. Fik dog mine vinterhjul leveret; dækdimensionerne ikke helt spot-o... Voir plus
L'entreprise a répondu
Manglede vinterhjul til bilen, så tjekkede wheelster ud fra biltypen. Fandt et hjulsæt, men kontaktede alligevel kundeservice, som gav mig gode råd og vejledning. Jeg gennemførte ordren men fa... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de roues
- Magasin de pièces détachées automobiles
- Magasin d'accessoires automobiles
- Magasin de pneus
- Magasin de pneumatiques d'occasion
Écrit par l'entreprise
Vi leverer gode brugte hjul til skarpe priser - både til private og bilforhandlere. Vi finder de bedste brugte hjul fra brugtmarkedet, og udbyder dem nemt og bekvemt på vores hjemmeside for dig, uanset om du er bilejer eller bilhandler.
Coordonnées de contact
Farrevej 24, 8450, Hammel, Danemark
- kontakt@wheelster.dk
- wheelster.dk
Fine priser og hurtig levering
Fine priser og hurtig levering. Købte brugte fælge med sommerdæk til en god pris. De blev leveret hurtigt og effektivt som lovet. Var i øvrigt i topkvalitet. Efterfølgende fandt jeg et mindre problem, der blev løst hurtigt på bedste måde og med stor venlighed. Alt i alt en handel der ikke kunne gå bedre, så tak herfra.
Super kundeservice
Jeg bestilte et sæt vinterhjul til min bil.
Efter et par dage blev jeg ringet op at de kunne tilbyde et andet sæt i en anden farve og med mere dækmønster, til samme pris.
Dette sæt takkede jeg 'ja tak' til såfremt det var i pæn og god stand.
Jeg modtager sætter med fragtmand 5 dage efter bestilling, men opdager desværre at der er en skade på den ene fælg. Her får jeg fat i kunde support, som tilbyder en kompensation for skaden, som jeg accepterer.
Da hjulene kommer på bilen, viser det sig at det ene dæk er super skævt og bringer store rystelser i bilen og ikke kan balanceres med vejtryk.
Jeg kontakter support igen, for at få en afklaring på hvad vi stiller op, da det jo efter aftale skulle være i god stand.
Jeg bliver tilbudt at kunne sende sætter retur og herudover få en kompensation for besværet.
Men da vi står midt i vinterperioden og det er omstændigt at finde et nyt sæt hjul, foreslår jeg om jeg må skifte dækket til et nyt, for at få løst problemet.
Det bliver et ja, hvorefter at jeg får skiftet til et nyt matchende dæk på værksted. Hjulet kunne herefter balanceres og bilen kører helt perfekt.
Wheelster dækkede omkostningerne for det nye dæk.
Alt i alt, en rigtig fin og løsningorienteret kundeservice.
Anbefaling herfra! :)
Let bestilling via hjemmesiden
Let bestilling via hjemmesiden, hurtigt levering så 5 stjerner herfra
Jeg indrømmer at jeg var lidt skeptisk
Jeg indrømmer at jeg var lidt skeptisk, men tog chancen. Fordi vi fik ny bil og fælge, dæk og med elektronisk dæktryksmåler ville løbe op i ca 6000, jeg fandt nogle hjul med fæk og målere til 3000 kr. Ikke med hvad jeg ville kalde kvalitetsdæk,men køb af ny fælge og målere ville blive over 3000 kr.
Meget tilfreds
Dækkene var i god stand og velafbalancerede.
5 dage fra bestilling til de stod i min carport. Kan varmt anbefales.

Réponse de Wheelster - brugte hjul til skarpe priser
Let bestilling af fælge og dæk via…
Let bestilling af fælge og dæk via hjemmesiden. Hurtigt levering og kvaliteten er i top.

Super fin service
Super fin service! Vinterhjul blev leveret hurtigt, manglende navkapsler bliver eftersendt uden problemer.
Alt i alt en god oplevelse.

Varen som beskrevet
Varen som beskrevet, lidt længere leveringstid end oplyst men alt i alt god pris og kvalitet

Réponse de Wheelster - brugte hjul til skarpe priser
Super god pris og meget flot og hurtig…
Super god pris og meget flot og hurtig levering. Det bedste var at vinterhjulene passede perfekt på min Polestar 2

Nemt og billigt
Købte 4 billig brugte vinterdæk på fælg til min Smart de var næsten som nye og lå dagen efter i indkørslen 👍

God pris og service
De holder hvad de lover og har gode tilbud, så jeg kan anbefale dem, hvis du leder efter et brugt sæt hjul.

Service og reklamation Tip Top
Købte et sæt brugte vinterhjul. Efter montage blev det konstateret at et af dækkene fik bilen i ubalance ( ikke pga afbalancering).
Feedback og service fra Wheelster var 1 klasse service. Hjulene afhentet igen og nye leveret.
Første klasse service fra start til slut.
Så fire fælge med dæk hos Whelster
Så fire fælge med dæk hos Wheelster ApS.
Tænkte, dem må jeg ned og se på, FANTASTISK nøjagtig som beskrevet, ikke nogle dumme forklaringe, simpelthen perfekt, så her handler jeg gerne igen.

God og kompetent service
God og kompetent service. De ved hvad de snakker om og sælger dig ikke noget uden de er sikre på det passer til din bil. Jeg er meget tilfreds med min handel og kan kun anbefale dem.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.