Bestelling werd met enige vertraging geleverd maar was prima in orde. Alleen niet bezorgd bij het opgegeven afhaalpunt in mijn wijk (Utrecht Lunetten) maar in Lombok, aan de andere kant van de stad.... Voir plus
Bestelling alcohol voor limoncello. De levering duurde wat lang, maar dat was voor mij geen probleem. Ik was vooral onder de indruk van de perfecte wijze waarop de flessen waren verpakt. Elke fles w... Voir plus
De fles die ik online heb gekocht werd snel verzonden. Ondanks dat de fles erg goed was ingepakt om beschadigingen te voorkomen, bleek de fles toch te lekken. Ik heb dit via de mail aangekaart en Nico... Voir plus
Ik ben ontzettend tevreden, ten eerste met het feit dat jullie dit specifieke product verkopen. Heb voorheen overal gezocht en dit nergens kunnen vinden. Daarnaast ben ik ontzettend blij met de... Voir plus
Op Whisky.nl vindt u een uitgebreid assortiment whisky en andere dranken, leuke whiskygeschenken. Ook voor informatie over whiskysoorten, whisky merken, whisky regio's en meer!
Wijkermeerstraat 40, 2131HA, Hoofddorp, Pays-Bas
- 085-303-7172
- info@whisky.nl
- whisky.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Smooth ordering on the web-site
Smooth ordering on the web-site. Ordered on Sunday night and received on Thursday. Maybe could have come a little faster but I got the bottle in time.
I would order again!!!
Mooi en stevig verpakt en goede prijs!!.
Mooi en stevig verpakt en goede prijs!!.
Snel geleverd en goed en netjes verpakt.
Snel geleverd en veilig verpakt
Snel antwoord op een vraag die ik had
Snel antwoord op een vraag die ik had, snelle levering en alles zat goed verpakt.
Fles was goed verpakt
Fles was goed verpakt, snel geleverd en alles ook voor een goede prijs.
Alles wat je zoekt
Nette prijzen, keurige levering, nette communicatie. Niets meer te wensen :-)
snelle en correcte afhandeling
Zeer goed verpakt en snel!
Niet aan te raden.
2 flessen besteld, voorraad gaf 22 stuks aan. Na 5 dagen een mail, sorry zijn niet op voorraad. Wat een joke dit bedrijf.
Hendricks Sunspell besteld dat werd…
Hendricks Sunspell besteld dat werd goed verpakt bezorgd, prima service.
Goed verpakt en snel bezorgd!
De flesjes whiskey kwamen snel binnen
De flesjes whiskey kwamen snel binnen, keurig netjes verpakt en tegen een uitermate geschikte prijs.
Op deze manier kan je nog eens een flesje whiskey proberen!
Productaanbod van Whisky.nl
Productaanbod van Whisky.nl is geweldig. Super onder de indruk van de snelle en effectieve service en levering. De artikelen waren zeer goed verpakt. Ik raad Whisky.nl ten zeerste aan.
Geen klachten
Heerlijke gin
Snelle levering, ruim assortiment en open communicatie mbt de levering. Klantenservice erg accuraat