Välkommen till Widetoes, butiken för dig som vill ha skor som verkligen passar dina fötter. Vi specialiserar oss på skor med bred tåbox, som ger dina tår det utrymme de behöver för att må bra. Hos oss hittar du både barfotaskor och andra bekväma skor med naturlig passfor, alltid utan kläm och tryck. Vi har Nordens största utbud av barfotaskor och breda skor, och vårt sortiment växer ständigt med nya märken och modeller. Oavsett om du söker en helt platt barfotasko eller en lite mer dämpad vardagssko med plats för hela foten, så har vi något för dig. Vi skickar till Sverige, Finland, Norge, Danmark och resten av EU, ofta redan samma vardag du beställer. Vill du prova skorna först? Då är du välkommen till vår butik på Rådhusgatan 6 i Jakobstad, Finland.
Finlande
- info@widetoes.com
- widetoes.com
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Do not buy from this company,after…
Do not buy from this company,after butting heads with them they said they’d give refund but I have to pay to ship them back. I guess that’s what free returns means.not a reputable company

Réponse : Widetoes
Bra produkter. Lite seg leverans.
Bra produkter. De lovar 1-4 dagars leverans på sin hemsida men du får räkna med minst en vecka.
Utöver det, bara bra.

Excellent service
Snabb leverans, bra paketerat och vänlig kundservice. Rekommenderas!
Drar dubbelt och återbetalar inte!
Jag beställde skor den 28november. Betalade med ett kreditkort så det var först i slutet på december som jag upptäckte att pengarna dragits två gånger. Kontaktade dem och de lovade återbetala pengarna inom 5-10 dagar. Nu är det slutet av januari och jag väntar fortfarande på 7800kr som de har haft av mig i snart två månader, jag tycker det är helt vansinnigt. Deras kundtjänst är dessutom inte ens ursäktande.

Réponse : Widetoes
Great shoes and outstanding customer support
Great shoes (have gotten two pairs for my kids so far) and I outstanding customer support when I told them about a minor issue. The response was very prompt and very helpful.
Ostin black friday alennuksesta…
Ostin black friday alennuksesta nastakengät. Saapuivat nopeasti.
Yrityksestä ei löytynyt paljoa arvosteluja, mutta uskaltaudun ostamaan heiltä. Ovat ilmeisesti pieni suomalainen yritys Pietarsaaresta, josta löytyy kivijalka myymälä.
Stock levels adjusted to suit their bottom line. AVOID!
Purchased a pair of altra escalante 4 in a difficult to find size (49EU) at a reasonable discount. Paid in full with shipping. Next day I was told the item was out of stock. No offer to correct their mistake by sending me an alternative colourway in the same size. I simply cannot trust this business and the truthfulness of their website. I find it too convenient for them to suddenly cancel my order when the sale price does not suit them. Avoid this business and shop elsewhere as they are not interested in accountability and ensuring they build long term customer relationships. I was hoping to buy all my future shoes from this business but I will never buy a shoe from them, and I will recommend all friends avoid this business.