🚴 Over Wielrenspullen toegankelijk moet zijn. Daarom combineren wij goede kwaliteit, scherpe prijzen en betrouwbare service, zodat jij zorgeloos kunt genieten van elke rit. Of je nu een fanatieke sporter bent of gewoon graag de weg op gaat in het weekend — bij Wielrenspullen.com vind je wat je zoekt. Klaar om te trappen? Ontdek ons assortiment en ervaar het gemak van Wielrenspullen.com – dé webshop voor elke wielrenner. Wielrenspullen is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in wielrenspullen en accessoires voor racefietsers. Wij bieden zorgvuldig geselecteerde producten met focus op kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.
Kamferbekestraat 23, 7773CS, Hardenberg, Pays-Bas
- +31631372874
- info@wielrenspullen.com
- wielrenspullen.com
Les gens ont aussi consulté
Prima levering
Helemaal niks op aan te merken
Helemaal niks op aan te merken. Goede prijs en alles duidelijk omtrent pakket.
Overzichtelijke webshop
Overzichtelijke webshop, goede prijs voor de betreffende artikelen. Tevreden klant.
Fijn contact met klantenservice en…
Fijn contact met klantenservice en producten waren snel bezorgd.
Een hele scherpe prijs voor orginele…
Een hele scherpe prijs voor orginele Shimano schoenplaatjes. Tevens een snelle levering van de bestelling.
Goed meegedacht toen ik per abuis…
Goed meegedacht toen ik per abuis verkeerde bestelling plaatste
Snelle levering Super tevreden.
Vriendelijke klantenservice
Vriendelijke klantenservice, snelle reactie en juiste levering!
Glazen werden binnen 2 dagen geleverd
Glazen van de zonnebril werden binnen 2 dagen geleverd. Verder prettig contact via de mail.
Top kwaliteit
Top kwaliteit! Snelle levering! Een aanrader voor liefhebbers van wielrenspullen.
Goede en betrouwbare spullen
Goede en betrouwbare spullen. Verzending op tijd.
Goede gozer.
Een aanrader.
Review
Onlangs een mooie bril gekocht en zeer tevreden mee! Wordt snel gereageerd bij vragen en snelle verzending. Zou deze webshop zeker aanraden als je iets nodig bent!