In juli online Disney infinity…
In juli online Disney infinity figuurtjes besteld. Nog steeds in blijde verwachting.....
Gemaild naar bedrijf voor reactie, nog steeds geen antwoord
Tweedehands en net zo leuk als nieuw!!!
kleijweg 40, 2635BR, DEN HOORN ZH, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
Gemaild naar bedrijf voor reactie, nog steeds geen antwoord
Wat belachelijk!Niks ontvangen.Mijn zoontje is zeer verdrietig.Van zijn eigen spaarcenten iets besteld en na 5 werken nog steeds niks :-(
Ook geen contact te krijgen met het bedrijf.
Waaaaaaaardeloos
Ik heb hier recent een wii met controllers, nunchuks en een wii2hdmi converter besteld. Uiteraard is alles tweedehands, maar echt van erg goede kwaliteit! Zaten vrijwel geen gebruikssporen op.
Met de wii2hdmi converter wel even opletten, want de behuizing kan losraken. M.b.v. een customer service medewerker geprobeerd hem weer in elkaar te zetten, maar helaas tevergeefs. Heel fijn dat ze toen een nieuwe hebben opgestuurd! Ze hebben in ieder geval erg goed meegedacht en fijn dat dit uiteindelijk de oplossing kon zijn.
Al met al een erg fijne winkel met goede kwaliteit en ik zou hier zeker nogmaals wat bestellen.
Op 9 september jl. een Wii gekocht met extra garantie van 2 maanden (uiteraard tegen betaling). In totaal 6 maanden garantie..
9 november bleek de controller niet meer goed te werken. Twee maal gemaild waar geen reactie op volgde. Ook telefonisch lukt het niet om met dit bedrijf in contact te komen. Erg vervelend en niet klantvriendelijk te noemen.
18-12: na betrokkenheid van webwinkelkeur middels het indienen van een geschil heeft het bedrijf een andere controller opgestuurd

Réponse de WiiGameShopper.nl
Reasonable prices, orders sent very quickly (I actually received my last order the next day), and very nice support.
Ik heb hier een Nintendo Wii met toebehoren gekocht en ben zeer tevreden met de spullen. Ik heb heel fijn mail contact gehad en ben blij met hun goede service!
Super snelle levering. Spelletjes voldoen aan verwachting en beschrijving. Ik zou het zeker aanraden hier te bestellen.
Supersnelle bezorging, goede kwaliteit, beste prijs. Perfect!
2 wii spellen besteld, maar op de verjaardag van mijn zoontje deze spelletjes ook kado gekregen, daarom hadden we een retour aangemaakt.
Vervolgens krijg ik een paar minuten later keurig een mailtje met het verzoek om het vandaag nog op te sturen zodat ze het retour nog voor hun vakantie kunnen afhandelen. Super services om op voorhand al mij te informeren. Dat is mee denken toppie.
Hou er wel rekening mee dat retour kosten voor eigen rekening zijn.
Alles op voorraad, snelle verhandeling, goede service, snelle levering...uitstekend
Wiigameshopper has a verry wide choice in games at the best prices!
Zeer snelle levering , goed verpakt en goede service.
Heel duidelijke beschrijving van het artikel.
Uitstekende service, ik had hier een wii gekocht. Een paar maanden geleden, en ik had een vraag gesteld, of ik mijn track en trace nummer via de e-mail opgetuurd zou kunnen krijgen. Een paar tellen later had ik hem al! Toe ik de wii uitgepakt en opgestart had, had ik hem gelijk gejailbreakt, waardoor ik nu veel spellen kan spelen. Wiigameshopper, jullie zijn geweldige mensen, en ik hoop vaker bij jullie te kunnen bestellen,
Vriendelijke groeten,
Damien Krijnen
Excellent!
Leuke site.. lekker sneupen tussen de producten. Zeer leuke prijzen en wat er binnenkomt na een vlotte verzending ziet het er goed en netjes uit! Top!! Ik bestel zeker vaker bij jullie!! Tot snel weer!👍🏻