Ik zocht goede Douro die hadden jullie…
Ik zocht goede Douro die hadden jullie in het assortiment. Snel besteld en snel geregeld.
Wijnwinkel Rotterdam, gelegen in de prominente kaas- en notenspeciaalzaak Alexanderhoeve in het winkelcentrum De Binnenhof, is al jarenlang dé plek voor wijnliefhebbers in de regio. Met onze gepassioneerde toewijding aan wijn, deskundigheid en voortreffelijke service, hebben we een hechte relatie opgebouwd met onze gewaardeerde klanten. Wijnwinkel Rotterdam is al twee decennia lang een bekend begrip in Rotterdam en staat bekend als dé specialist op het gebied van heerlijke lekkernijen. Naast ons uitgebreide aanbod aan wijnen, dat direct te bestellen is via onze webshop, kun je bij ons ook terecht voor indrukwekkende kazen, vleeswaren en ambachtelijk gebrande noten. In de afgelopen twintig jaar hebben we met trots meerdere prijzen ontvangen voor onze winkel en hebben we een netwerk van geweldige leveranciers verzameld voor de meest uitzonderlijke producten.
Binnenhof 56-58, 3068JW, Rotterdam, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
De bestelling is in goede orde en ook snel ontvangen, De goedkoopste prijs en zonder verzendkosten door twee dozen te bestellen.Goed verpakt, keurig geregeld!

Réponse de Wijnwinkelrotterdam
Nadat ik van PostNL een bericht kreeg dat de zending kapot was gegaan, kreeg ik de volgende dag direct een nieuwe track en trace van Wijnwinkel Rotterdam en had ik na 1 dag extra wachten mijn favoriete wijnen in huis!
De desbetreffende wijn kon ik vrijwel nergens vinden tot ik bij deze winkel terecht kwam. Het moest zo zijn want ik ben zelf geboren in prins alexander maar opgegroeid in zeeland dus dat de winkel bij mijn geboorteplek nou precies de lekkerste wijn heeft, kan bijna geen toeval zijn toch ;)
Top service! Ik kom snel een keer langs in de winkel!

Réponse de Wijnwinkelrotterdam
Uitstekende en klantvriendelijke service. Zo vind je dat niet vaak meer. Super fijne aankoop van kwalitatief mooie producten.