2,0

Bas

Winbet.ro Don't play.

Salutare tuturor. Scriu asta mai mult ca o avertizare pentru cine mai e tentat să bage bani pe la cazinouri online, în special la Winbet.
​Am depus recent peste 1800 de lei la ei. Nu zic că mă așteptam să mă îmbogățesc, știu foarte bine cum funcționează cazinourile și că pe termen lung casa câștigă, dar ce s-a întâmplat aici este o bătaie de joc absolută. În 10-15 minute, contul meu era pe zero. Nu a dat nimic, nu te lasă nici măcar să te joci de banii ăia. Efectiv platforma e setată să-ți sugă banii instantaneu.
​Sunt niște ordinari și niște hapsâni. Am vrut doar să las asta aici ca să nu vă luați și voi țeapă. Dacă aveți de gând să jucați la ei, mai bine dați banii pe orice altceva!!!

21 mars 2026

Stop spamming my website review panel…

Stop spamming my website review panel with your unetchical marketing. Stop the spam!
See the "product review" for dj headphones on our website from these clowns:

In response to AlphaTheta HDJ F10 TX Headphones – A game-changer for DJs
Submitted on 2026/03/01 at 11:02 pm
Comment
Does anyone know if the ‘winbet app’ is any good? I’m tired of playing on my browser. I’d love to take my games on the go! Anyone recommend it? Get the app info here: winbet app

AVOID THIS BUSINESS AND ITS MARKETERS!

1 mars 2026

Superb.bet are dirty little thieves I…

Superb.bet are dirty little thieves I urge anyone thinking about signing up with this site not to.. lies ignorance thieves I won a small amount of £200 on 7th July 2025 still haven't received it...to add insult to injury they have now blocked me from the site and emails are just ignored.....if anyone else has deposited money with them, get in touch with your bank and claim your money back due to being scammed by these rats.. why on earth winbet Ltd work with these people is beyond me!!!!

7 juillet 2025

Nerespectarea autoexcluderi onjn

Bună tuturor. Scriu acest mesaj cu durere, dezamăgire și revoltă. Nu cer milă, ci doar dreptate și vizibilitate pentru ceea ce mi s-a întâmplat – pentru că poate mulți alții trec prin același coșmar în tăcere.

În data de 27.02.2025, am primit confirmarea oficială a autoexcluderii de la jocurile de noroc de la ONJN, cu numărul 16971/27.02.2025.
Dar vreau să precizez clar: autoexcluderea reală și morală a început cu mult înainte. Cererea către ONJN a fost doar ultimul pas. Am luat decizia să mă opresc, să nu mai joc, și să cer ajutor.

În ciuda acestui lucru, Winbet, Betano și Superbet m-au lăsat în continuare să joc și să pierd bani. Le-am scris, le-am spus că sunt autoexclus, am trimis dovezi.
Ce am primit?

Superbet: tăcere totală. Nu mai răspund deloc, deși i-am rugat să rezolvăm amiabil.

Betano & Winbet: doar mesaje automate în care spun că reclamația mea „este transmisă către departamentul abilitat” — și tot așa de două săptămâni. Nimic concret.

În alte dăți, mi-au răspuns că autoexcluderea ONJN nu se aplică la platformele online, lucru complet fals și iresponsabil.

Toate acestea s-au întâmplat în timp ce eu eram deja autoexclus oficial la ONJN. Platformele aveau obligația legală de a îmi bloca accesul, dar au ales să ignore.
Rezultatul? Am continuat să joc. Am pierdut bani. Am pierdut liniștea mea. Iar acum, toți se ascund în spatele unor formulări sterile sau nu răspund deloc.

Am depus reclamație și la ONJN (nr. A70368), dar au trecut peste 2 săptămâni și nici de acolo nu am primit nimic. ANPC mi-a răspuns că nu e de competența lor și a redirecționat cazul către ONJN. Nu am bani de avocat. Tot ce îmi rămâne este să vorbesc și să nu mai tac.

➡️ Dacă cineva a trecut prin ceva similar, vă rog să scrieți.
➡️ Dacă există o modalitate legală, vreun ONG, presă, jurist – orice sfat este binevenit.
➡️ Dacă acest mesaj ajunge cumva și la ONJN sau la companiile vizate, cer doar: respectarea legii și returnarea sumelor pierdute ilegal.

✍️ Cu respect și disperare,
Pescaru I. O.

27 février 2025

Nu pot da 0 stele

Nu pot da 0 stele , ca as fi dat..
Winbet a facut 30 tranzactii extra de pe contul meu se revolut ..
În prima faza mi au luat din cont 16000 lei intr o secunda , si pe urma m au băgat pe minus cu încă 16000 lei..
Stati departe de ei ..Eu oricum o sa ii dau în judecata

4 juillet 2025

BIG SCAM

You will never win here, you can spin 100 times without getting nothing...Scam, stay away from this, I have been playing a lot of games, and always just lose.. STAY AWAY FROM THIS

2 juin 2025

Scammers.

Scammers.
After winning about 1000€ troubles begin. Still not able to wihdraw. Bets begin to be voided, as by some "rules". No operator is able to solve the issues, for the reason that the bet service is external and thy don't have visibility.
Stay away.

16 octobre 2024

Scam casino

Scam casino. Rtp under 80%. Don't play here. The website crashes often and the slots NEVER pay

1 octobre 2024

I've bet on England-Slovakia after the…

I've bet on England-Slovakia after the 90 minutes, winbet had the odd 35(decimals) I've 100Ron that the corect score will be 2-1 for England wich it was but they refused to pay my winnings, a scam website, scammers, scammers, scammers!

30 juin 2024

Scam casino

Scam casino, besides that you have to wager one time your deposit. In Romania, you don't have to wager the deposit, like in western europe. Nothing but thieves. There are other, better casinos on this planet. Stay away from this!

6 septembre 2022

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit