Winnerplus Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ang. foder til små hunde , vi har gode erfaringer med at bruge Winner Plus Mini, til vore små hunde ( Shih tzu ) . Winner Plus Mini , dæmper at øjnene løber og der dannes de røde streger under øjnene... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Winnerplus Puppystarter er rigtig godt foder til vores golden retriever hvalp på nu 4 måneder. Hun har fået det siden hun var 8 uger og pelsen står blank og hun er rigtig glad for det. Vi bruger det o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De er rigtig gode til at vejlede i foder i butikken. Foderet er supergodt- min schæfer har den flotteste pels og dyrlæge er faktisk meget imponeret over det. Denne gang fik vi samtidig en god op... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin oplevelse indtil videre. Nemt at bestille og levering var også helt efter bogen. Indtil videre spiser hunden meget fornøjet af det nye foder og det er SKØNT! Hanne

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'alimentation animale

Écrit par l'entreprise

Vi importere kvalitets hunde og katte foder fra Tyskland. Mærkerne er Winner Plus hunde og katte foder, Bosch hundefoder og Sanabelle kattefoder.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores hund spiser ikke hvad som helst

Vores hund spiser ikke hvad som helst. Men jeres holistiske tørfoder elsker han. Og vådfoderet ligeså. Så nu tømmer han madskålen hver gang. Så det kan absolut anbefales. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

27 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Meget fin oplevelse indtil videre

2 juin 2026

Hej Hanne, glad for at høre at din hund kan lide foderet. Mvh. Jens

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service Hver gang man…

Super god service Hver gang man bestiller hos dem så står det ude foran døren til tiden Der er ikke andet at sige end at både service og mad er genialt godt

9 novembre 2025

Hej Frede, Tak for anmeldelsen. Glad for at i er tilfredse!! Mvh. Jens

Bestiller hundemad og godbidder

Bestiller hundemad og godbidder, hvef gang min hund mangler noget.Bliver hurtigt leveret og god service. Hvis man er i tvivl omkring produkterne, så er der altid gode fif at få. 👍👍

24 mars 2026

Hej Rikke, tak for anmeldelsen. Glad for at i er tilfredse!! Mvh. Jens

God pris

God pris. Og hurtig levering 😊

13 février 2026

Réponse de Winnerplus

Hej Charlotte, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!!

Stor anbefaling fra langtidsbruger

Godt produkt og fedt med de mange typer smage hundemad Købsoplevelsen er altid god. Har nu brugt produktet i over fem år. Vi skal til at have hvalpe og vil klart anbefale hundemaden til hvalpekøberne.

4 janvier 2026

Réponse de Winnerplus

Hej Kristian, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!! Har i fået hvalpe nu?

Nem bestilling

Nem bestilling , hurtig levering
Godt tilfreds med foderet.
Handel roligt her

11 janvier 2026

Réponse de Winnerplus

Hej Erling, mange tak for din 5-stjernede anmeldelse!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig respons og god…

Virkelig hurtig respons og god vejledning når man spørger til produkter. Og ekstrem hurtig leveverig.. min hund hun kan virkelig godt lide jeres mad, så er spændt på om jeg kan se forandringer når vi kommer længere hen

30 septembre 2025

Réponse de Winnerplus

Hej Vibeke, Dejligt at høre at alt det indledende er gået godt. Håber det forsætter sådan. Mvh. Jens

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus