Banner for Winther Studio

Winther Studio Avis 4 458

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god oplevelse hos Winther Studio Jeg havde en rigtig god oplevelse med Winther Studio. Der skete en lille fejl i ordren, men de var vildt søde, svarede allerede samme dag, var meget venlige... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem sød kundeservice, som tager telefonen nærmest med det samme når man ringer. Jeg har både skulle bytte nogle smykker fra sølv til guld, fra min fødselsdag. Hvilket blev gjort kvit og frit... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fede smykker, købte gave til min datters veninde og fik en gratis ring med i købet 👌 what not to like 🥰 jeg har købt herinde mange gange og mine piger er vilde med smykkerne. Et plus at de kan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lynende hurtig ekspedition og levering. Har handlet flere gange og gaverne er altid blevet modtaget med stor glæde hos teenageren, så jeg glæder mig til at give hende en julegave, hun har ønsket sig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie
  2. Joaillier

À propos de Winther Studio

Écrit par l'entreprise

Om Winther Studio

Winther Studio er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories – både til dem, der ønsker at følge tidens trends, og dem, der ønsker at skille sig ud. Vi har moderne smykker, tidsløse smykker og derfor noget til enhver smag.

Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os at tilbyde priser, som alle har råd til – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør alt, hvad vi kan for at lytte til jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar.

Udforsk vores Astro Kollektion!

Écrit par l'entreprise

Udforsk de nyeste trends og styles på vores hjemmeside 🌟

Coordonnées de contact

Fine varer🙏👍

Super fin service

24 octobre 2025

Réponse : Winther Studio

Jeg er meget glad for at høre, at du kan lide vores smykker, og at du er tilfreds med vores leveringstid. Tusinde tak fordi du tog dig tiden til at give os din feedback. Det betyder meget for os 💙

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskuelig hjemmeside og virkelig fine…

Overskuelig hjemmeside og virkelig fine produkter til prisen!

15 avril 2026

Réponse : Winther Studio

Jeg er meget glad for at høre, at du kan lide vores smykker, og at du har haft en god oplevelse hos os. Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os din feedback. Det sætter vi stor pris på ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering. Lækre smykker som kan bruges til så mange ting. Bestiller altid her fra hvis jeg skulle “mangle” 😍😍

11 avril 2026

Réponse : Winther Studio

Tusinde tak fordi du tog dig tiden til at give os din feedback. Det betyder meget for os. Jeg er meget glad for at høre, at du er tilfreds med vores hurtige leveringstid ✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig gode priser og samtidig god…

Virkelig gode priser og samtidig god kvalitet. Sendes hurtigt til modtageren

Noté 5 sur 5 étoiles

Varerne kom utrolig hurtigt efter…

Varerne kom utrolig hurtigt efter bestilling og er præcis som forventet.
God kvalitet og gode priser.

Noté 5 sur 5 étoiles

Nemt at bestille og hurtig levering

28 mars 2026

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækre varer i god kvalitet

Lækre varer i god kvalitet. Hurtig og god service. Kan absolut anbefales.

6 avril 2026

God og hurtig levering

God og hurtig levering, fine varer.

24 mars 2026

Réponse : Winther Studio

Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os så fin en feedback.

God oplevelse

God oplevelse - gode varer og hurtig levering!

3 avril 2026

Réponse : Winther Studio

Tusinde tak fordi du tog dig tiden til at give os din feedback! Jeg er meget glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os 💙

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

Hurtig levering. Flotte smykker som lever op til forventningerne 😊

23 mars 2026

Réponse : Winther Studio

Tusinde tak fordi du tog dig tiden til at give os din feedback. Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Vi glæder os til at sende dig flere smykker i fremtiden ✨

Virkelig god handel

Virkelig god handel, hurtig og effektiv ekspedering og smukke smykker

Réponse : Winther Studio

Mange tak fordi du tog dig tiden til at give os så fin en feedback.  💙

Lynhurtig levering

23 mars 2026

Virkelig fin

Virkelig fin. Hurtig levering. Flot produkt. Fin kraftig indpakning. Hurtig levering. Fin service.

20 mars 2026

Hurtig og god service!

Hurtig og god service!

30 mars 2026

Réponse : Winther Studio

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

Super koncept

Super koncept, godt alternativ til at købe nyt.

27 mars 2026

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus