Winther Vin Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Winther Vin hjalp os med fantastisk Vin til vores bryllup. Vi fik god og kompetent vejledning og rådgivning, vinene smagte fantastisk og flaskerne var flotte (det er jo nærmest det vigtigste) 🤣 V... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

I disse tider kan det være særdeles besværligt at skaffe en fødselsdagsgave, hvis man er bange for Corona smitte, så, nok lidt for sent, bestilte jeg en god gammel rom hos Winther Vin til svigersønnen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Første og fremmest fremragende service. I påsken smagte jeg på en vin som jeg gerne ville have i min egen vinkælder. Jeg bestilte vinen men i første omgang "for få flasker" og ville lægge på ordren. D... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Huggede TIL på et absolut verdensklasse Black-Friday tilbud ! Winther Vin fører mange af de hélt store vine fra de største producenter i Napa Valley og jeg holder altid øje med deres nyhedsmail for ko... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Caviste
  2. aussi dans
  3. Cave à vins
  4. Grossiste en vins
  5. Magasin de vins et spiritueux

Écrit par l'entreprise

Vi tilbyder kvalitetsvin til meget fornuftige priser - vi kalder det "værdi for pengene" vi har 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder at du kan smage på vinen inden du køber den eller returnere resterne af din vin hvis ikke den falder i din smag - vi ombytter vin i 3 måneder efter købet.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

Skøn Rom og hurtig levering

22 août 2023

Hej Kate,

Gode priser, hurtig levering

Vi har en enkelt oplevelse med Winther Vin, og alt gik glat.

24 juillet 2023

Hej Kirsten,

Super service.

Super service.
Hurtig levering.

28 juillet 2023

Hej Christian,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde nemt ved at finde det jeg havde brug for og en super hurtig levering lige til døren. Alt gik fin

12 juillet 2023

Hej Henning

Mange tak for anmeldelsen

Mindre niche butik.

Mindre niche butik, men absolut pænt udvalg af vine i høj kvalitet, og god service.
Bestilte på nettet, og afhentede på adressen.
Igen? Ja. :)

20 juin 2023

Hej Lasse,

Rigtig fint koncept

Rigtig fint koncept, hvor man ikke behøver købe en hel kasse af samme vin, men kan blande til fin rabat

6 juin 2023

Hej Jonas,

Mange tak for den flotte anmeldelse

Jesper, Winther vin

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering til døren!

Super hurtig levering til døren!
Det spiller bare :-)

29 mai 2023

Hej Nicklas,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte vin om formiddagen og om eftermiddagen havde jeg fået leveret vinen :-)

17 avril 2023
Avis spontané

Hej Susanne,

Fornuftige priser

Fornuftige priser, god kundepleje og hurtig levering

20 avril 2023

Tusinde tak Jacob :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus