Hjemmesiden er nem at finde rundt i, med gode beskrivelser så man ved hvad man køber. Produkterne er rigtig god kvalitet og ankom hurtigt efter bestilling. Ved spørgsmål har jeg modtaget hurtigt og... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bedre kundeservice enn hos WithWhite skal du leite lenge etter! Julie svarer raskt på spørsmål, hjelper med grafiske forespørsler, yter fantastisk kundeservice og sendte til og med med gave i ordren v... Voir plus

Koselig og kjønnsnøytral bok. Jeg liker at det er rikelig med plass til å skrive minner og lime inn bilder. De viktigste anledninger og milepæler er tatt med, og det er sider med plass til egne ov... Voir plus

Jeg bestilte to barnets bøger i beige og to sæt ekstra sider 😊 Bøgerne er så smukke i en lækker farve og i god kvalitet- det samme er siderne 😊 Bøgerne kom frem indenfor 24 timer efter bestill... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Librairie pour enfants
  2. Éditeur

Informations provenant de diverses sources externes

WITHWHITE er dansk designbrand for de små og deres familier. Vi skaber smagfulde produkter til børn, hvor de små og deres historier er i fokus.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Fantastisk

Hurtig levering, fantastisk service!!!

19 août 2020

Kære Camilla,
Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at vide at du er tilfreds med servicen :-)
Rigtig god fornøjelse med aftrykssættene.
/WITHWHITE

Flot service

Flot service, flot indpakning og lækkert produkt😊

17 août 2020

Kære Karin
Mange tak for din fine anmeldelse. Det er jeg så glad for at høre :-)
Rigtig god fornøjelse, mange hilsner Julie

Veldig bra!

Rask levering, enkel bestilling og hyggelig service! Kjempefint produkt!

17 août 2020

Kære Hege
Tusinde tak for din anmeldelse! Dejligt at høre at du både er tilfreds med leveringstiden, hjemmesiden, produktet og servicen. Det gør mig så glad :-))
Jeg håber du er kommet godt igang med bogen.
Dbh Julie

Her kan man trygt handle

Fantastisk personlig service, kommunikation og hurtig levering

10 août 2020

Kære Maria,
Mange tak for dine søde ord. Det gør mig glad! :-)
Dbh Julie

Fineste bøger og super service :-)

En fornøjelse at handle med WITHWHITE - fineste bøger og en lille ekstra sommerferiegave var der med i pakken :-D

1 août 2020

Kære Anne
1000 tak for din anmeldelse! Dejligt du blev glad for den lille sommerferiegave :-D
Dbh Julie

Kvalitet og design i top!!

Det gik super hurtigt med at modtage vores gæstebogssider til vores last-minute barnedåb, og Julie var super hjælpsom over telefonen. Produkterne er pakket smukt ind, de er super flotte og med søde detaljer. Vores barnets bog er helt unik for os, da vi selv har tilføjet og fjernet sider, så bogen passer perfekt til vores situation!

29 juillet 2020

Kære Nanna,
Tak! Hvor er jeg glad for at høre at gæstebogssiderne kom frem i tide :-D Jeg fulgte dem også nøje på track and trace for at være sikker på at de ikke "sad fast" et sted. Håber de blev fyldt med søde hilsner og gode minder fra jeres store dag.

Tak fordi du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse :-) Så dejligt at høre at Barnets bog er helt unik for jer, det er mit mål! :-) Mange hilsner, Julie

En varm anbefaling!

Hurtig levering og betjening. Meget tilfreds med produktet. En varm anbefaling herfra!

20 juillet 2020

Kære Katrine,
1000 tak for din anmeldelse! Jeg er så glad for at du er glad for produktet, og at du vil anbefale WITHWHITE. :-)
Dbh Julie

Lige fra bestillingen røg ind

Lige fra bestillingen røg ind, havde jeg en god fornemmelse. Og den blev kun imødekommet da pakken med de fineste bøger , en smuk tshirt og lidt andet elegant dukkede op i en indbydende indpakning. Alt i skøn kvalitet. WITH WHITE levede fuldt ud op til mine høje forventninger - og ragede endda lidt over.

18 juillet 2020

Kære Chili
1000 tak for din anmeldelse og de søde ord. Jeg er så taknemmelig for at du tager dig tid til at skrive det og så glad for at høre at vores produkter lever op til dine forventninger, og endda lidt over! :-) Tak!
Ønsker dig rigtig god fornøjelse med produkterne.
De bedste hilser Julie

Fantastiske bøger

17 juillet 2020

Réponse de WITHWHITE.dk

Mange tak Camilla - det er jeg så glad for du synes :-)
Hilsen Julie

Smukke produkter og fantastisk service…

Smukke produkter og fantastisk service 😍

11 juillet 2020

Réponse de WITHWHITE.dk

Tusinde tak Nora! :-D Dejligt du både synes om produkterne og servicen, det gør mig så glad!
Dbh Julie

Bedste online handle-oplevelse nogensinde.

Fantastisk oplevelse!
Jeg fik anbefalet hjemmesiden af min veninde, da jeg stod og manglede en dåbsgave og lidt forskelligt til en skrapbog.
Jeg modtog mind varer lynhurtigt, der var en personlig håndskrevet hilsen med, en lille ekstra gave og en flot indpakket gave (til dåb) samt et kort som jeg ikke havde betalt for.
Det er min bedste online handle-oplevelse nogensinde!

11 juin 2020