Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg havde lavet en fejl i leverings adressen og forsøgte at rette op på den hurtigt efter ordreafgivelse, men jeg kom ikke i kontakt med jer, før varen var modtaget. Varen kom hurtigt, og I svarede... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Maskinen var ud over forventning, men låget var gået i stykker, da jeg åbnede pakken. Jeg ringede til Witt samme dag og fik beskeden om, at jeg skulle skrive en mail. Nu er der gået 3 uger og jeg har... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har netop købt en røremaskine i Wittshoppen. Varen var en lille smule forsinket, modtog besked om dette. Så ingen bekymring. Handler der gerne igen

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de matériel de cuisine
  2. Magasin d'ameublement et de décoration
  3. Magasin de lave-linges et sèche-linges

Écrit par l'entreprise

Witt udvikler og distribuerer unikke og innovative produkter, der gør hverdagen smartere. Kendt for vores stærke tilstedeværelse i Norden leverer vi enestående brands til markeder verden over.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 80 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Til trods for at at der gik noget galt…

Til trods for at at der gik noget galt med afsendelsen , så har jeg kun godt at sige om servicen.
Efter at jeg har skrevet til dem og spurgte efter min røremaskine, så gik det stærkt.
Selve produktet har jeg ikke prøvet endnu men det er jeg ikke nervøs for.

14 avril 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Varen kom hurtigt, og I svarede først på mailen dage efter modtagelse. Men varen fik vi hurtig.

8 avril 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Machine was broken when I received it

Machine was broken when I received it. Logged a case Thursday 2 April and have yet not received a response from support on sending a spare part.

30 mars 2026

Hi Henrik,

Sorry for the late reply due to Easter. Our technicians have been off during the holidays (from April 2nd until tomorrow, Tuesday), but I have just reviewed your case and sent you a message to make sure i am not misunderstanding anything.

As soon as I hear back from you, I will follow up with them tomorrow so we can of course get this resolved as quickly as possible.

Really sorry for the inconvenience, and thank you for your patience.

Best regards,

Ikke tilfredsstillende service

Ikke tilfredsstillende service. Har prøvet at ringe til dem 3 gange første gang, dagen efter ringer jeg 4 gange, men telefonen bliver aldrig taget. Har også sendt en mail ang de materialer jeg manglede, pga usikkerhed om det var de korrekte dele jeg havde fundet. Men den er der heller ikke blevet svaret tilbage på.
Men da jeg bestilte online, var der til gengæld hurtig service. Bestilte ved middagstid, og varerne kom dagen efter. Det var go service, men deres tlf support og mail support er meget dårlig!

26 mars 2026

Hej Lars.

Tak for din anmeldelse - og beklager virkelig, at du har haft svært ved at komme igennem på telefonen. Uden at vide hvor længe du har ventet, burde det bestemt ikke være så svært at få fat i os. Det vil jeg følge op på.

Jeg tror, der er sket en misforståelse i forhold til din mail. Vi kan se, at du først har sendt en mail og efterfølgende selv har bestilt filtre via vores webshop, så vi gik ud fra, at sagen var løst. Ud fra din henvendelse herinde på Trustpilot forstår jeg dog, at filtrene ikke er de korrekte.

Jeg sørger for at følge op på dette med vores tekniker straks efter påske, hvorefter vi kontakter dig, så vi kan finde en god løsning. Vi vender hurtigt tilbage - vi vil selvfølgelig altid gerne hjælpe med reservedele.

Bedste hilsner,

30 mars 2026

Réponse : WittShop

Tak for din anbefaling på Trustpilot, Pia - det sætter vi stor pris på! Er glad for at købet levede op til forventningerne.

Kontakt os endelig hvis vi kan være behjælpelige med noget en anden gang.

Bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Teddy er en lækker maskine

Hurtig levering og lækker maskine den Teddy.

Hej Ben.

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Jeg er meget enig! Rigtig for fornøjelse med din Teddy 💪

/ Jesper

Hurtig ekspedition og levering

Hurtig ekspedition og levering

31 mars 2026

Hej Shahla.

Mange tak for din positive anmeldelse! Er glad for at høre, at alt gik lige som det skulle. Rigtig god fornøjelse med den 👨‍🍳

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varen som forventet

Hurtig levering og har allerede taget produktet i brugog den er helt fantastisk 🥰

Hej Rikke.

Tak for din anmeldelse på Trustpilot, det sætter vi stor pris på! Dejligt at høre at produktet kom hurtigt frem, og at det allerede er taget i brug 😊

Kontakt os meget gerne, hvis der er noget vi kunne gøre bedre, for at give en 5-stjernet oplevelse. Bare skriv en mail til mig via info@wittshop.com, så skal jeg nok følge op.

Rigtig god påske.

Kort og godt

Kort og godt , en super god oplevelse at handle v Wittshop🥳. Nemt & hurtigt. Samt et fantastisk produkt💪

Hej Sus.

Tusind tak for de 5 stjerner - det betyder meget for os. Godt at det gik lige som det skulle, sådan skal det være 💪

Sig endelig til hvis vi kan hjælpe en anden gang.

27 mars 2026

Hej Lene.

Tak for din positive anmeldelse. Er glad for at vi fik sendt din røremaskine godt afsted her op til påske. Rigtig god fornøjelse med den! Vil se frem til at byd dig velkommen igen en anden gang 🙌

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig ryddig og fantastiske produkter

Bestilte Lelit Victoria kaffemaskin og Lelit kvern m.m. De hadde alt på lager og det ble sendt etter et par dager med GLS og ble levert med Posten Norge ,som er en fordel da de er ryddigere en Postnord. Alt var veldig fint pakket inn og Lelit produktene var over all forventing. Veldig høy kvalitet og topp materialer samt lager utrolig god kaffe, Anbefaler også å handle Lelit fra Witt da det er en del andre useriøse forhandlere der ute. Witt sender alt fra Danmark men de er moms registrert i Norge så ikke noe problem. Det er også gratis frakt

26 mars 2026

Hei Andreas.

Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så bra å høre at du er fornøyd med både levering og produktene. Vi håper du får stor glede av din Lelit ☕
Bare ta kontakt om det er noe vi kan hjelpe med.

Vennlig hilsen

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus