1. Agence de marketing en ligne
  2. Agence de communication
  3. Service de marketing Internet
  4. Agence de marketing
  5. Agence de communication pour les réseaux sociaux

Woeler is hét full-service online marketingbureau uit Alkmaar! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in verschillende branches, met de woonbranche in het bijzonder. Elke dag werken wij vol passie vanuit ons mooie pand in Alkmaar met tientallen ervaren marketeers, adviseurs en strategen. Met ruim 350 woongerelateerde klanten en jarenlange ervaring in de woonbranche kennen wij het online koop- en zoekgedrag van jouw klant. Daarmee staan we in de branche al 2-0 voor en hoeven we het wiel niet opnieuw uit te vinden.

3,1

Moyen

3,1

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Helaas, maar weer niet tevreden.

Wij hebben nu twee keer zaken gedaan met Woeler.
Maar helaas niet tot volle tevredenheid.
Het kost heel veel geld, en komt er weinig resultaat uit. Niet met de sociale media campagnes, maar ook niet met Google Ads.
Heel erg teleurstellend. Ook de communicatie is gewoon niet optimaal. Wat is er nou moeilijk aan om elke 2 of 4 weken een overzicht te mailen met de resultaten en uitleg daarvan? Of goed contact via de telefoon? Daar betaal je toch elke maand een flink bedrag voor. En ze geven zelf ook aan dat het erg tegenvalt. Het enige wat echt goed werkt is de facturatie. Dat hebben ze echt goed op de rit staan.
Ben blij dat het jaarcontract erop zit. Hebben nu een ander bedrijf gevonden. En niet tevreden, mag ik direct opzeggen.

23 janvier 2023

Weinig resultaat

Weinig resultaat. Kan beter zelf een social media training volgen en je eigen Facebook en Instagram strategie uitzetten. Niet alleen goedkoper maar ook veel effectiever en persoonlijker naar je gasten toe.

9 février 2018