Kære Kunde,
Vi er selvfølgelig kede af, at den nye fødselstavle ikke levede op til dine forventninger.
Vi kan se, at du kontaktede os en sen fredag aften og igen samme weekend. Da henvendelserne lå uden for vores normale åbningstid og i ferieperioden, nåede vi desværre ikke at besvare dem, inden anmeldelsen blev skrevet om mandagen. Vi ville meget gerne have haft mulighed for at forklare forskellen først.
Din nye fødselstavle er fremstillet af præcis den samme type egetræ fra den samme leverandør, som vi har brugt i mange år. Forskellen skyldes, at den nye tavle er splinter ny, mens de tavler, I allerede har, er over to år gamle.
Egetræ er et naturmateriale, som udvikler sig over tid. Lys, ilt, luftfugtighed og temperatur påvirker træets naturlige modnings- og oxidationsproces, hvilket betyder, at nuancen gradvist ændrer sig. Derfor vil en ny tavle ofte fremstå lysere end en tavle, der har hængt på væggen i længere tid. Med tiden vil den nye tavle gennemgå den samme naturlige udvikling og komme tættere på de eksisterende tavlers nuance.
Vi håber derfor, at du vil genoverveje din anmeldelse, da forskellen skyldes træets naturlige egenskaber og ikke en fejl ved produktet. Dette er også beskrevet i vores handelsbetingelser, netop fordi træ er et levende naturmateriale.
Mvh Mette fra Woodborn