2,9

Moyen

Aucune trace de demande d’avis

2,9

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Onbeschoft gedrag !Ging vorige week naar de filiaal in…g

Ging vorige week naar hun filiaal in Nijmegen
Ik wilde spachtelputz gaan halen en zelf gaan aanbrengen,
Ben sinds 1995 zelfstandige ondernemer in de bouw!
Ik kwam rond 12.15u binnen,( normale openingstijd)
Was eerst al drie keer rondgereden om de ingang te vinden!
( ze hadden de borden weggehaald omdat het pand moest worden geschilderd🤷🏼)
Eenmaal binnen zaten er 4 medewerkers heerlijk ad friet,
Eentje vroeg met zijn mond vol waar ik voor kwam?
Ik gaf aan voor spullen en info daar te zijn .

Ik stond naast de koffieautomaat, maar die werd me niet aangeboden,
Intussen kwamen er 3 klanten binnen, die zelf begonnen te shoppen,
Na ongeveer een kwartier hadden ze snacks weggewerkt en stonden er 3 vd 4 op ( eentje was nog te druk met zijn mobieltje,)
Ze sjokten richting hun werkplek waarvan eentje boerend langs mij opliep!

Tot mijn grote verbazing gingen ze de 3 klanten helpen die na mij binnenkwamen helpen en lieten mij gewoon staan
Ik stond met open mond verbazend te kijken

Na zo’n 25 min was ik er klaar mee ben naar buiten gelopen en vervolgens naar Hormes ( heerlijke cappuccino daar) in Wijchen gereden en heb daar alles (€1200,- )
Aangeschaft!

Nog nooit in 30 jaar ben ik zo behandeld geweest en zal mijn best ervoor doen om een ieder duidelijk te maken dat je bij die boeren niet als nieuwe klant hoeft aan te komen

Wat een teleurstelling

21 mai 2025

Agressief, dreigend en houden zich niet aan afspraken

Dit is me geen enkel materiaal voor schilders en stucadoren waard.
Hij (jonge man, ik gok 25-33 jaar oud?) hield zich niet aan de afspraken. Bij het rustig kenbaar maken hiervan, sloeg hij om in een bom van agressiviteit. Ik stond perplex en hier niet meer op gereageerd.
Even later wenkte hij te komen, en toen ik kwam: barstte bij hem de bom van wederom agressiviteit en dreiging, wat zich een poos bleef aanhouden. Ik voelde me erg onveilig en was erg blij dat hij op den duur toch weg ging.
Laat staan dat zich aan afspraken gehouden is.

15 mai 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit