1. Magasin de meubles de cuisine

Woodlie is een Nederlands merk dat is ontstaan vanuit een simpele overtuiging: een snijplank moet je dagelijks werk in de keuken makkelijker maken. Daarom ontwikkelen wij snijplanken die duurzaam, hygiënisch en praktisch zijn. Onze snijplanken worden gemaakt van geperste houtvezels gecombineerd met voedselveilige hars. Dit zorgt voor een sterk en dicht oppervlak dat vriendelijk is voor je messen en tegelijkertijd bestand is tegen intensief gebruik. De planken zijn vaatwasserbestendig, nemen nauwelijks geuren of kleuren op en blijven stabiel bij normaal gebruik. Wat Woodlie uniek maakt, is onze focus op balans. We combineren de warme uitstraling van hout met de praktische voordelen van moderne materialen. Daarnaast kiezen we bewust voor plasticvrije verpakkingen en werken we met gespecialiseerde producenten met ervaring in hoogwaardige houtvezelproducten. We zijn een jong merk en geloven in transparantie. Dat betekent eerlijke productinformatie, duidelijke communicatie en een klantenservice die snel reageert. Feedback van klanten gebruiken we actief om onze producten en service te verbeteren.

4,4

4,4

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Echt fantastisch!

Echt fantastisch! Deze snijplank hebben wij cadeau gekregen. We gebruikten altijd houten planken, maar die kunnen niet in de vaatwasser. Plastic planken geven af en glazen planken maken een vervelend geluid tijdens het snijden.

Deze snijplank blijft zelfs na meerdere keren in de vaatwasser in uitstekende staat. Dat is echt een groot pluspunt! We zijn er ontzettend blij mee een echte aanrader voor in de keuken.

14 avril 2026

Topproduct

Topproduct, milieuvriendelijk, duurzaam en geen microplastics of voedselresten in de woodlie. Goede snelle service

2 avril 2026
Logo de Woodlie

Réponse de Woodlie

Bedankt voor je review DAK!

Echt de fijnste snijplank die ik ooit…

Echt de fijnste snijplank die ik ooit gehad heb! Het snijden gaat super makkelijk en het lekkerste is dat ik hem zo in de afwasmachine kan stoppen. Dit is de enige snijplank die ik nog ga gebruiken voortaan. Hartelijk dank aan het hele team van Woodlie!

12 mars 2026

Ervaring Woodlie snijplank

Na een snelle levering, heb ik veel snijplezier van deze fijne plank. Het materiaal was nieuw voor mij, dus vond ik het best spannend deze bestelling te plaatsen. Het snijden gaat heel prettig en de plank blijft goed liggen. Dankzij de warme kleur past hij ook mooi in mijn witte keuken.  Het ophangoog is handig om hem even snel schoon te maken onder de kraan. Alleen na het snijden van vlees, gaat hij bij ons in de vaatwasser. Lekker makkelijk!

7 mars 2026

Topplank!

Plank besteld en was 2 dagen later, keurig verpakt, binnen. Elke dag gebruikt en in de vaatwasser gedaan. Nauwelijks snijsporen en hij wordt steeds iets donkerder wat wel mooi is.

26 février 2026