het hout was precies wat ik had besteld…
het hout was precies wat ik had besteld alleen de plank was wat krom maar met de juiste machine was dat zo gepiept
Aucune trace de demande d’avis
Wij hadden in eerste instantie een goede indruk van dit bedrijf. Mijn man had uitgebreid contact met hen over de verschillende houtsoorten, de precieze maten en de afgeronde (bolle) afwerking van de latjes. Het contact verliep aanvankelijk prettig en we ontvingen een duidelijke offerte waarop exact stond vermeld: 60 latjes van 44 cm lang, enzovoort.
Tot onze teleurstelling kregen we uiteindelijk meerdere lange latten van verschillende lengtes geleverd, en slechts een paar korte (maar geen de 44cm die wij hadden aangevraagd).
Toen mijn man contact opnam om aan te geven dat er vermoedelijk iets mis was gegaan, kreeg hij als reactie dat zij “als houthandel ervan uitgaan dat de klant het hout zelf op maat zaagt”.
Dit stond echter nergens vermeld in de offerte of in de communicatie. Juist omdat wij het zagen wilden uitbesteden, hadden we hiervoor gekozen.
Daarnaast bleek er te weinig hout geleverd: twee latjes ontbraken, die later alsnog zijn nagestuurd.
Kort samengevat: hoewel het eerste contact professioneel en zorgvuldig verliep, werd de uiteindelijke levering niet conform de gemaakte afspraken uitgevoerd.
Mijn man gaat nu toch maar een zaag aanschaffen, duur grapje, want het is hardhout.
Kortom; een teleurstellende ervaring met een bedrijf dat helaas zijn eigen offerte niet is nagekomen.