Work Advice  Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Я приємно вражений. За 15 хв скільки інформації!!! Молодці Work Advice добре знають свою роботу. Я звичайно чув від своїх знайомих позитивні відгуки а тепер і сам в цьому переконався. Рекомендую!!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Знаю цю компанію вже понад 19 років. За весь цей час неодноразово користувався їхніми послугами та звертався по допомогу з різних питань. Завжди отримував професійне обслуговування, уважне ставлення... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Большое спасибо компании WorkAdvice ,за то что СДЕЛАЛИ ВСЮ ВАЖНУЮ РАБОТУ за меня,я вообще не о чём не парился,так-же благодаря им я ещё и деньги 💸 сэкономил...На моё мнение эта лучшая компания по по... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Дуже задоволений співпрацею з WorkAdvice! Це команда справжніх професіоналів, які знають свою справу на всі 100%. Від самого початку і до успішного результату я відчував підтримку та чіткість у діях.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de recherche d'emploi

Écrit par l'entreprise

Work Advice er en dansk netværksbaseret rekrutteringsvirksomhed, som specialiserer sig i at formidle den rette medhjælper til din virksomhed. Med mange års erfaring kan vi hjælpe dig med rekrutteringen af de bedste kandidater til din virksomhed med de rette faglige kompetencer. Vi tilbyder den enkelte arbejdsgiver rådgivning og serviceydelser, der aflaster hverdagen og professionaliserer hans virksomhed på det faglige, økonomiske og menneskelige plan. Vi arbejder målrettet med at matche de krav, arbejdsgiver stiller til de kommende medarbejdere, så begge parter er tilfredse. God service og kundetilfredshed er vores topprioriteter. in English Work Advice is an international recruitment company based in Denmark. Many years of experience in the field of employment, reliable and time-proven employers, expertise and knowledge of the law, continuous improvement of our services allow us to confidently guarantee successful students and workers all over the world a successful employment and smooth moving to Denmark. We will guide you and assist you from A to Z. Good service and customer satisfaction are our Top priorities.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

76 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Work Advice is the best company

Work Advice is the best company. They help a lot for Ukrainian people. I would advise this company for everyone

19 mars 2024

Réponse de Work Advice

Thank you for taking the time to leave us a review. Your feedback is greatly appreciated and helps us improve. We're glad to have your support!

alt var godt

alt var godt

18 mars 2024

Réponse de Work Advice

Tak for din tilbagemelding. Din støtte betyder meget for os!

Réponse de Work Advice

Tak for at du delte dine tanker med os. Vi værdsætter virkelig din tid og din støtte. Din feedback er afgørende for vores fortsatte forbedring. Tak for at være en del af vores fællesskab!

Very good communication experience

Very good communication experience, friendly communication!

20 février 2024

Réponse de Work Advice

Thank you for your positive feedback!
We truly appreciate that you had a very good and friendly communication experience with us – it means a lot.

Best regards,
The Team at Work Advice

Noté 5 sur 5 étoiles

Workadvice har hjulpet mig med åbner…

Workadvice har hjulpet mig med åbner visum. De har lavet hurtig og kvalitet arbejde. Anbefales 100%

17 février 2024

Kære Andrii

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os, at du er tilfreds med både hastigheden og kvaliteten af vores arbejde i forbindelse med din visumansøgning. Din anbefaling betyder meget for os.

Tak for din tillid!

Alt er Godt)))

5 février 2024

Réponse de Work Advice

Tak for din besked – det glæder os at høre, at alt er godt! Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for hjælp igen.

Fantastiske mennesker og…

Fantastiske mennesker og samarbejdspartnere.
Der er altid styr på tingende.

29 janvier 2024

Réponse de Work Advice

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os, at du oplever os som både fantastiske mennesker og gode samarbejdspartnere – og at du har tillid til, at der altid er styr på tingene. Det betyder meget for os.

консультація…

я звернулася до однієї із працівників за консультацією, вона мені пояснила і вказала на помилки, за що я вдячна їй, тому раджу усім

26 janvier 2024

Réponse de Work Advice

Щиро дякуємо за Ваш відгук і довіру!
Ми раді, що консультація була для Вас корисною, а наша колега змогла чітко пояснити та допомогти.
Дякуємо за рекомендацію – це для нас найкраща оцінка нашої роботи 💙

100%

Opfølgning, troværdighed, fuld fart, forståelse

3 janvier 2024

Kære Anders

Tak for din værdsatte tilbagemelding. Det betyder meget for os, at du oplever vores indsats som troværdig, handlekraftig og forstående – og at vi følger op hele vejen. Det er netop den service, vi stræber efter at levere hver gang.

fine

it's all good thank you

3 janvier 2024

Réponse de Work Advice

Thank you for your message – we’re glad to hear everything is good. You’re always welcome to reach out if you need anything in the future.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid parate til og hjælpe og meget…

Altid parate til og hjælpe og meget meget løsningsorienterede.

26 décembre 2023

Kære Torben

Mange tak for din positive anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplever os som hjælpsomme og løsningsorienterede – det er netop kernen i vores tilgang til arbejdet.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virksomheden udfører altid sit arbejde…

Virksomheden udfører altid sit arbejde med høj kvalitet

21 décembre 2023

Kære Oleksandr

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os, at du oplever høj kvalitet i vores arbejde – det er netop vores mål hver eneste dag.

Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Звертався за консультацією

Звертався за консультацією, все підсказали швидко та якісно.

19 décembre 2023

Réponse de Work Advice

Дякуємо Вам за позитивний відгук!
Раді, що наша консультація була для Вас швидкою та корисною.
Завжди готові допомогти й надалі – звертайтесь у будь-який час.

Рабочая виза

Посетили сегодня офис компании, благодаря профессиональным сотрудникам получили полную консультацию по рабочей визе!Для меня самое главное, что я могу доверить свой вопрос надежной,профессиональной компании, которая на рынке уже более 20 лет. лет!Всей команде желаю много благодарных клиентов!

29 novembre 2023

Réponse de Work Advice

Щиро дякуємо Вам за довіру та теплий відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені консультацією щодо робочої візи.
Ми цінуємо, що Ви відзначили наш професіоналізм і досвід – понад 20 років роботи з людьми з усього світу є для нас великою відповідальністю.
Бажаємо Вам успіху на новому етапі, а наша команда завжди готова допомогти!

Noté 5 sur 5 étoiles

All questions asked were answered very…

All questions asked were answered very professionally. This is not the first time I address you with it. I recommend.

29 novembre 2023

Dear Артём

Thank you very much for your kind words and continued trust. We're pleased to hear that your questions were answered professionally and that you’ve had a positive experience with us more than once.

Your recommendation means a lot to us.

Best regards

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik hurtigt åbnet en permanent.

Jeg fik hurtigt åbnet en permanent.
erfarent og venligt personale. opkald besvares hurtigt.

1 novembre 2023

Kære Viktoriia

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv hjælp, samt en venlig og professionel betjening. Det betyder meget for os.

Du er altid velkommen hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

meget kompetent løsning på alle…

meget kompetent løsning på alle problemer

2 novembre 2023

Kære женя

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede en kompetent løsning på alle dine problemer – det er netop dét, vi stræber efter i vores arbejde.

Noté 5 sur 5 étoiles

Godt firma med flinke dygtige…

Godt firma med flinke og dygtige medarbejder,meget tilfreds af dem,har fået deres hjælp flere gange og alt gik fint hver gang

23 octobre 2023

Kære Dmytro

Tak for din venlige anmeldelse! Det var en fornøjelse at have dig som kunde, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at give os feedback. Vi er altid her for at levere den bedst mulige service, og din feedback motiverer os til fortsat at forbedre os.

Endnu engang mange tak, og tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med.

Med venlig hilsen,
Work Advice

Noté 5 sur 5 étoiles

Thank you for the advice provided

Thank you for the advice provided, very competent specialists.

9 octobre 2023

Dear Andrei

Thank you for your review. We greatly appreciate your feedback and are pleased to hear about your positive experience. If there is anything else we can assist you with, please don't hesitate to reach out. We look forward to serving you again in the future.

Kind regards,
Work Advice

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus